Перилни препарати и омекотители - 79

• 23 686
  • 387
  •   1
Отговори
# 375
Защо сте зачеркнали Персил?

# 376
Защо сте зачеркнали Персил?
И аз това се зачудих... Едно от малкото читави неща, останали на пазара. Аз от ДМ го купувам, за мен е най-добрият за цветно на нашия пазар. Говоря за праха, естествено. Течните не са ми в полезрението отдавна.

# 377
Течни не ползвам, освен един който купих за черно пране.
Само с Персил изпраните дрехите миришат ужасно. Не знам каква е причината, но само с него имам проблем. Не е от пералнята ми.
Последно купих малка опаковка, да дам пак шанс , след като от тук коментарите са само добри. Същата работа- на повърнато направо...

# 378
Странно, аз пера само с Персил, от Дм го взимам. С други при мин миришат кофти, особено с течни.

# 379
В ДМ съм виждала само големи опаковки. Ако и с него е така, ще има да го притиквам с някой друг поне 2 години 😕 Не ми се рискува отново.
Както и да е, въпроса беше за Бинго- то 😂 някой има ли скорошни наблюдения?

# 380
  • оттам, откъдето започва България
Аз пера цветно пране с Бинго и съм доволна.
Само че пера и с Персил за цветно - и от него съм доволна. Така че не знам дали ще съм ти полезна. Simple Smile
Обикновено от този вид купувам.
Скрит текст:

# 381
  • Русе
Аз пера цветно пране с Бинго и съм доволна.
Само че пера и с Персил за цветно - и от него съм доволна. Така че не знам дали ще съм ти полезна. Simple Smile
Обикновено от този вид купувам.
Скрит текст:

От както живеем заедно с мъжа ми(2017г) това  ни е основния прах за пране за нас и спално бельо. Просто тогава мама каза,че Бинго е мнгоо добър прах за цената си и мъжа ми го е запомнил и само това купува.
Разбира се за бяло и детски дрехи използвам други.

# 382
Това е най-железния аргумент! Simple Smile Heart. Казвам го с усмивка! Нямам впечатления от препарата.

# 383
  • Русе
Бях писала за един бебешки прах за пране Kodomo. Вече повече от месец го ползвам,няма свършване. Доста концентриран, като цяло добре пере,но ми се струва,че относно петна Тео бебе е нанадминат. Като свърши този се връщам към Тео,а и аромата му ми липсва.

# 384
И аз съм от фенките на Тео, дано на са сменили формулата като смениха тубите на гела.
Страхотно изпира, детето отдавна е мъж, но спалното бельо, хавлии  и светли тениски пера с него.
С носталгия сега си спомням един любим прах Тема памук, това ми беше ненадминат фаворит.

# 385
И аз имах такъв проблем с персил-лоша миризма на изпрани дрехи. Сега ползвам този и няма проблем. Купуван е от т маркет.

# 386
Постовете с мъжа на MirelaS и tetka_the_best ме провокираха да дам един непоискан съвет във връзка с избора на перилни препарати и с цел да го улесня (ама на тази възраст така е, даваш само непоискани съвети, друго вече не можеш Simple Smile ): Който има тъща (като мъжа на Мирела), да слуша нея - с каквото пере тя, с това ще е. Който има свекърва - същото. Този подход има и един тънък психологически момент, който не е за пренебрегване - половинката не може да те нахока (най-паче женската), че не си взел правилния прах, зер е маминият Simple Smile

# 387
И аз харесвахТема-та, не знам защо го спряха.

Общи условия

Активация на акаунт