Естетична хирургия на гърди / Мамопластика – 25

• 9 826
  • 133
  •   2
Отговори
# 30
Здравейте, момичета.. наближава и моят ден и съм вече под силен стрес, не спирам да мисля за операцията, започвам да си втълпявам някакви неща, отделно цикъла ми закъснява и както се очертава, ще ми дойде точно преди операцията, която е в петък. Бях предупредила, че има някаква вероятност да ми съвпадне операцията с цикъла и ми казаха, че няма проблем, просто ще кървя малко повече. Ноо.. явно от стреса вече започвам да се колебая.. 

# 31
Здравейте, някой има ли информация за доц. Романски? Казаха ми, че се е върнал от Германия, но никой не знае къде практикува.

# 32
Момичета, имам въпрос към дамите, ходили на консултация при Гигов и Романски и, съответно, виждали снимки на техни резултати. Simple Smile
Интересува ме, при извършване на мастопексия / лифт без импланти чрез метода "Котва", те имат ли умението да доближават гърдите една до друга? Знам, че масово се обяснява, че това зависи от конкретните особености на жената, но не е точно така, защото съм виждала доста резултати, при които гърдите видимо са доближени една до друга след операцията.

Ето примери (при някои от тях са сложени и импланти):

Скрит текст:
Преди:

След:

_________________________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________________________

Тук е посочено, че няма импланти, само fat grafting:

# 33
Реално само вторите са раздалечени по начало, другите са просто с птоза, което не пречи на събирането после. И си личи, защото с имплантите пак има "гледане настрани". Наистина зависи от даденостите. При мен се получи много добре, но беше страшно мислене на профил, размер, и всьо.

# 34
На мен всичките ми изглеждат раздалечени. Simple Smile

Но понеже и аз съм на тоя хал (ако се изправя добре, имам 2-3 пръста разстояние между гърдите), но освен това, са ми супер увиснали, вследствие на голямо отслабване и генетични фактори, се чудя към кого да се насоча.

Проучвам за цяла Европа, Турция - включително.

Бюджетът ми е около 10-12 хил. евро, т.е. едва ли ще мога да си позволя процедура при най-доказаните хирурзи в света.

Но честно казано, направо главата ми бръмна от снимки и имена на лекари...

И си личи, защото с имплантите пак има "гледане настрани".

Зърната не могат ли да бъдат преместени, ако се цели абсолютна естетика?

# 35
Могат, моите бяха оправени. Назад имам снимки, ако искаш да видиш преди/след.

# 36
Да, аз си ги спомнят твоите - уникални са! Simple Smile

# 37
Много благодаря ❤️ Ако имаш други въпроси, давай. Мисля, че пазя някъде и визуализациите. Голямо взиране беше, но ми помогна доста.

# 38
Много благодаря ❤️ Ако имаш други въпроси, давай. Мисля, че пазя някъде и визуализациите. Голямо взиране беше, но ми помогна доста.

Може ли да припомниш кой беше твоят доктор?

# 39
# 40
Гърне, иди на консултация при поне двама хирурзи и ще ти обяснят възможностите.
Гигов прави често такива операции и има много снимки, ще ти покаже подобни пациентки. Според мен е много директен, казва всичко без празни обещания. Не е задължително да се оперираш при него, ако не усетиш, че е твоят доктор.
И на Романски съм фенка, той също е прям и не говори празни приказки.

# 41
Аз ще отида със сигурност, но не е дошъл моментът за това - имам още кила за сваляне. Simple Smile

Просто проучвам от много по-рано (сигурно ще имам готовност да правя операция чак след около 2 г.).

А както сме коментирали в миналото, въпросните хирурзи нямат качени снимки и е трудно да се ориентира човек. И затова ми беше любопитно дали някой може с няколко думи да опише резултатите, постигнати от тях.

# 42
Ми не качват, явно нямат време и нужда от реклама.
Иначе Гигов снима много и телефонът, и лаптопът му са пълни с всякакви случаи. За Романски дали сега снима, не знам. Него го виждах 2011г. покрай майка му, защото тя ме оперира.
Той беше шеф на отделението, също и на майка си, но се криеше от нея на покрива, за да пуши😆

# 43
Здравейте момичета, четох и питах много им пак имам чувството, че нищо не знам Grinning

До тук още не съм минала на консултация, засега избирам двама доктора, при които да се консултирам а после да избера ..

Засега се колебая между Гигов, Николай Георгиев и Таук.

Може ли мнения и за тримата, за вече опитните при него?

# 44
  • В приказките
Скрит текст:
Момичетааа вчера мина и моята операция при доктор Христов. 330сс анатомични Ментор. Доктора и екипа са страхотни. Най-трудно е ставането и лягането, иначе няма да лъжа много ме стяга и опъва. Резултата не мога да кажа какъв е все още, надявам се да са хубави , исках по-големи, но доктора каза, че и тези едвам е побрал 😁 при изписването днес ми даде следоперативен лист с всякаква информация относно къпане, шофиране и др.
Прощавайте, а какъв профил са вашите импланти?

Среден профил , най-точно на кутията пише -Low Height, Moderate plus profile
Аз ще слагам Medium Height, Moderate plus profile. Това са CPG 322 в каталогът на Mentor. Вашите видях, че са CPG 312.
Много моля, ако има някоя дама с Mentor CPG 322 да сподели как биха изглеждали 🙏. Много се притеснявам да не греша, тъй като имаше възможност и за Tall Height, Height Projection които са CPG 333.
Аз съм съм със CPG 322
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 09 май 2026, 22:31 от Модератор Бубанка

Общи условия

Активация на акаунт