Естетична хирургия на гърди / Мамопластика – 25

• 9 773
  • 132
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момичета, качвам снимки - преди и след с повече информация, като се надявам да бъда полезна на някоя от Вас. Снимките след са на 5 дни от операцията, както се вижда все още съм с превръзки на раните и конците не са ми махнати, това ми предстои в петък. Сега като се съблякох, за да ги видя, забелязах, че от единия дренаж ми е текло доста кръв, надявам се, че е нормално. Така.. относно имплантите съм с 350 сс кръгли - Ментор, оперирана съм от д-р Молов в Смолян, като предвид липсващата информация в последно време, относно доктора, бих искала да споделя своите лични впечатления. Въпреки негативите, които прочетох, аз лично нямам нито една забележка за сега, разбира се, като се надявам и в бъдеще да е така към достора и екипа му! Изключително топли хора, загрижени, отзивчиви и грижовни са всички. Докато не ме изписаха, всички от сестрите, доктор Молов, анестезиолога, не спираха да идват при мен и да ме питат как съм, дали имам нужда от нещо. Относно моя старт и мерки са - 54кг., 170 см. висока, 75 подгръдна и 79 гръдна. Притесненияна ми бяха, че имплантите ще ми стоят като 2 пластмасови топки и ще личат страшно много на моята тънка кожа, ноо.. изключитилно съм доволна от резултата. Откровено казано доктора ме изненада приятно!
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 13 май 2026, 18:02 от Модератор Бубанка

# 61
Честито Monika! Споделяй как върви, да знаем все още неопитните 😅 Cristi, много ти благодаря, много беше изчерпателна! Имам много мои познати, които са били при д-р Таук, но за блефаропластика и са споделяли мнение, че е страхотен. Просто нямам мнение за увеличаване на бюст и не мога да намеря никъде .. но все повече се замислям, че
много реклама, може да е просто маркетинг, не толкова добър професионализъм.

# 62
Ами виж как ще го усетиш - важното е да спокойна с избора си. Иначе и блефарото ми е при него 😀

# 63
Момичета, друг въпрос… колко бързо можеш да се върнеш към рутината си като: да караш, да се върнеш на работа, ежедневна дребна домакинска работа, като да си направиш хапване 😅 Monika, кога те пуснаха след операцията и изпитваш ли някаква по-сериозна болка? Всички ли слагат дренажи?

# 64
Момичета, друг въпрос… колко бързо можеш да се върнеш към рутината си като: да караш, да се върнеш на работа, ежедневна дребна домакинска работа, като да си направиш хапване 😅 Monika, кога те пуснаха след операцията и изпитваш ли някаква по-сериозна болка? Всички ли слагат дренажи?

Изписаха ме на следващия ден след операцията. Като цяло болка имах първия ден и втория, по-гадно ми беше, че едва дишах, чувствах се като в менгеме! Иначе всичко си правя още от изписването. Даже и си готвя, но не вдигам тежко и избягвам да натоварвам мускулите. Боли ми много гърба и карам моя мъж да ми прави масаж там, определено помага. От четвъртия ден работя, но работата ми е на компютър и телефон, нямам проблем.

# 65
Звучи доста оптимистично, аз също работя на компютър, но все пак се притеснявах колко дълго ще ми се наложи да отсъствам. Аз доста лесно се паникьосвам и ако ми е по-трудно да дишам сигурно ще изпадна в паника 😅 Благодаря ти иначе за споделянето ☺

# 66
Звучи доста оптимистично, аз също работя на компютър, но все пак се притеснявах колко дълго ще ми се наложи да отсъствам. Аз доста лесно се паникьосвам и ако ми е по-трудно да дишам сигурно ще изпадна в паника 😅 Благодаря ти иначе за споделянето ☺

И аз съм паникьосана, честно казано!  Реших се за операция буквално за 5 мин., ноо с наближаването на датата започнах да се колебая, сякаш си търсех оправдание да не я правя. Дори след операцията се питах заслужава ли си тази болка и чувство,  така ли ще е винаги и някак си не успявам да се зарадвам на резултата. Сега пък се притеснявам и за раната, понеже на трети ден ми свалиха дренажите, а аз откровено казано не махам сутиена изобщо и на 5 ден, т.е. вчера го махнах и като се загледах в превръзката на по-оточнато гърда, видях че е текло кръв и то не малко. Отделно утре трябваше да ми свалят конците, а утре ми е 7ми ден от операцията и звънях, ако може да се отложи часа и да ми ги махнат поне към 10ти ден. Утре съм на превръзка, а старата е залепнала за раната, притеснявам се много и дори снощи сънувах, че десния имплант ми е излязъл. Вече съм яко във филма. Просто не успявам да се зарадвам!

# 67
Нормално е да тече кръв. По-лошо е, ако се задържа. Също е нормално превръзката да залепне. Знам, че каквото и да кажа, няма да се притесняваш по-малко, но всичко, което описваш е неприятната част от операцията. Радостта ще дойде по-късно.

# 68
Здравейте момичета! Остава месец до моята операция и честно казано от известно време започвам да се притеснявам, как ще мине, как ще ми е възстановяването и дали ще ми хареса резултата. Предните дни ви написах, че ще бъде комбинирана операция, не много лека. Имам въпрос към вас, макар и леко глупав. Бяхте ли си махнали лака от ноктите, защото на мен не ми казаха нищо за това?

# 69
Аз си бях махнала лака, но моята операция беше преди 10г., мисля че към днешна дата не е задължителното.
За мен не е притеснително, да съм без лак известно време, като се подложа на операция за подмяна на имплантите, пак ще го махна.

# 70
Аз си бях махнала лака, но моята операция беше преди 10г., мисля че към днешна дата не е задължителното.
За мен не е притеснително, да съм без лак известно време, като се подложа на операция за подмяна на имплантите, пак ще го махна.

За мен също не е болка за умиране, но ми е изключително некомфортно без лак и нокти (доста момичета мисля, че са по същият начин). Вече правих една операция в Турция преди две години и го бях махнала, а се оказа, че не е било належащо. За това питам как е било при вас.

# 71
Някои махат само на единия пръст. Най-добре питайте доктора

# 72
  • Sofia
Това с лака е отживелица.Вече не е необходимо махане.През последните години имах няколко операции от различно естество с пълна упойка и никой не ме е карал да махам лака

# 73
Аз също ходих на двете ми оперативни раждания и слагането на импланти с пресни мигли и нокти и никой нищо не ме е карал да свалям. В багажа си носех обикновена пила и имаше една възрастна акушерка дето искаше да ми сваля миглите, но не успя.😄

# 74
Мислите ли, че този разкошен резултат - www.instagram.com/p/DWnjjQ6DExL - е постигнат без наличие на импланти? Никъде в описанието не пише, затова се зачудих.
Според мен, са сложили импланти, макар да знам, че напоследък много доктори в чужбина се специализират в това, да правят изразен горе полюс само със собствена тъкан (Auto-Augmentation се води методът). Не знам колко издържа във времето, обаче.

Общи условия

Активация на акаунт