🏋Как тренирам - 33 💪

• 24 496
  • 723
  •   1
Отговори
# 720
6 упражнеия за крака, като  само пътеката е 30мин, че колко е всичко 2,5 часа ли?
Доста тежка тренировка за жена, дори за мъж.

Преди беше тежка, когато имах 8 упражнения по 4 серии, тогава не правих пътека.
Сега са 5-6 упражнения по 3 серии, пътеката ми е леко темпо 6- та степен.

# 721
Ако са само по 3 серии е друга работа.
Аз си представих 6 упражнения по 6 серии.

# 722
6 упражнения, с по 3 - 4 серии си е супер тренировка. Сега, зависи и от обема повторения, както и тежестта.

Нона, твоето тегло гоня аз 😍 и съм същата височина. Сега съм 55кг, а свалям от 59кг след раждането. Бавно и славно стават нещата. Определено обаче нямам толкова релеф. Инспо си! 💪

# 723
Еййй, как ме наплашихте с тия мускулни трески сега Laughing Мислех си го и съм сигурна, че и аз ще съм така и придвидливо съм сложила кросфита след силовите за долна част. Че честно казано в силовите не знам какво трябва да направя, за да имам мускулна треска, та ще ми дойде добре. Ще видим. Първата ми тренировка е в сряда. Ще трябва да предупредя, че отивам за първи път, че сигурно ще гледам като в небрано лозе Laughing

Долната част са много голяма мускулна група там, все пак е половината ни тяло. 5-6 упражнения държа за глутеус и 6-8 за цели крака - предно и задно бедро. С добър темп ги правя между час и час и половина. Не правя кардио след долна част аз.

Общи условия

Активация на акаунт