Декемврийски мами 2026

• 14 898
  • 386
  •   2
Отговори
# 375
Благодаря - аз също го пия, обаче каква е връзката? Забавя храносмилането ли?

Сега като се замисля днес след като го пих се усили болката..

Момичета, някоя да има силни болки ниско вляво? Усещам, че е нещо с дебелото черво, като натисна мога да усетя точно къде боли, а газовете ми са доста миризливи, изхождането ми е редовно последните два дни, но много лепкаво. Утре имам преглед, но някоя да се е сблъсквала с нещо подобно? Чудя се дали е констипация и дали е нормално…
Ами, при мен е от магнерота, случва се доста често.

# 376
Благодаря - аз също го пия, обаче каква е връзката? Забавя храносмилането ли?

Сега като се замисля днес след като го пих се усили болката..

Момичета, някоя да има силни болки ниско вляво? Усещам, че е нещо с дебелото черво, като натисна мога да усетя точно къде боли, а газовете ми са доста миризливи, изхождането ми е редовно последните два дни, но много лепкаво. Утре имам преглед, но някоя да се е сблъсквала с нещо подобно? Чудя се дали е констипация и дали е нормално…
Ами, при мен е от магнерота, случва се доста често.

Извинявам се гоних детето  ине съм си довършила мисълта. Не болките са магнерота, а разхлабването.

# 377
Здравейте, момичета
Как сте със задъхването? Аз съм 25 г.с. и от известно време наблюдавам, че доста се задъхвам дори при кратки разстояния, като тук говоря за 500м. Започва силно сърцебиене и усещам, че трябва да поседна, защото започвам да се замайвам. Следящият лекар не се впечатли много от оплакването ми и изписа желязо, защото е в норма, но на долна граница. Каза, че задъхването било нормално, но на мен ми се струва, че е рано.
Вие наблюдавате ли такива симптоми?

Последна редакция: вт, 01 сеп 2026, 18:33 от pl1122

# 378
Здравейте, момичета
Как сте със задъхването? Аз съм 25 г.с. и от известно време наблюдавам, че доста се задъхвам дори при кратки разстояния, като тук говоря за 500м. Започва силно сърцебиене и усещам, че трябва да поседна, защото започвам да се замайвам. Следващият лекар не се впечатли много от оплакването ми и изписа желязо, защото е в норма, но на долна граница. Каза, че задъхването било нормално, но на мен ми се струва, че е рано.
Колко ви е хемоглобинът? Следите ли кръвно

# 379
Здравейте, момичета
Как сте със задъхването? Аз съм 25 г.с. и от известно време наблюдавам, че доста се задъхвам дори при кратки разстояния, като тук говоря за 500м. Започва силно сърцебиене и усещам, че трябва да поседна, защото започвам да се замайвам. Следващият лекар не се впечатли много от оплакването ми и изписа желязо, защото е в норма, но на долна граница. Каза, че задъхването било нормално, но на мен ми се струва, че е рано.
Колко ви е хемоглобинът? Следите ли кръвно

Хемоглобинът ми е 119, а кръвното е  120/80

# 380
Здравейте, момичета
Привет, задъхвам се дори ако не се движа Simple Smile От самото начало на бременноста съм така. В момента съм 26г.с. Старая да се движа. Измервам само крачки. Опитвам се да имам по 4000 ден

# 381
Здравейте, момичета
Как сте със задъхването? Аз съм 25 г.с. и от известно време наблюдавам, че доста се задъхвам дори при кратки разстояния, като тук говоря за 500м. Започва силно сърцебиене и усещам, че трябва да поседна, защото започвам да се замайвам. Следящият лекар не се впечатли много от оплакването ми и изписа желязо, защото е в норма, но на долна граница. Каза, че задъхването било нормално, но на мен ми се струва, че е рано.

Аз от самото начало се задъхвам, дори преди да си направя тестовете за бременност 😅 тогава не знаех, че може да е симптом. Не се замайвам чак, но дишането е по-тежко. Според мен (и АГ) е нормално, в 22 г.с. съм.

# 382
Момичета, на някоя да са и изписали Ка Вит (витамин К на капки)? АГ ми го предписа, но никъде не го намирам.

# 383
Момичета, на някоя да са и изписали Ка Вит (витамин К на капки)? АГ ми го предписа, но никъде не го намирам.
Здравей, има всякакъв вид. В софармаси предлагат тези https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030027109
Мисля, че може да се поръча онлайн и да ги доставят до определено място. Във фрамар също може да се потърси, но там е малко по-скъпо от останалите вериги

# 384
Здравейте мами.
Включвам се малко късничко в темата с термин 28.12.26, но ще съм второ секцио и още не сме решили дата и къде ще раждам.
Това ми е втора бременност - много желано момиченце. 😍
Имам едно момченце на 2г6м и доведена дъщеря на 10г.
Надявам се да приемате нови членове към групичката на декемврийчетата.
Лично аз съм декемврийско бебе и много много Исках и аз да имам декемврийско бебе.😍🥹
По последната тема със задъхването, аз съм в 23гс и не се задъхвам но много бързо се изморявам и ми се спи. 😅

# 385
Здравейте мами.
Включвам се малко късничко в темата с термин 28.12.26, но ще съм второ секцио и още не сме решили дата и къде ще раждам.
Лично аз съм декемврийско бебе и много много Исках и аз да имам декемврийско бебе.😍🥹
По последната тема със задъхването, аз съм в 23гс и не се задъхвам но много бързо се изморявам и ми се спи. 😅

Здравей, добре дошла по-нагоре имаме линк за вайбър група да се включиш

# 386
Здравейте мами.

Здравей, добре дошла по-нагоре имаме линк за вайбър група да се включиш

Добре че ми писахте. Предположих че като няма много активност тук вече сте се преместили другаде защото аз късно се включвам. Благодаря за поканата. Ще потърся по-горе.

Общи условия

Активация на акаунт