Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 17

• 13 565
  • 245
  •   2
Отговори
# 165
  • Варна
Това щях да си го взема, ако имаше начин да се събера в ХС. От времето когато още правеха интересни дрехи. Още съм пас за новата колекция.

# 166
Имам от този десен топ-а, само че онзи с ръкавите и голи рамене. Колко години вече го нося и не е мръднал, нито цветовете са избледнели, нито нищо. Още ме е яд, че не си взех тогава и панталона.

# 167
Това щях да си го взема, ако имаше начин да се събера в ХС. От времето когато още правеха интересни дрехи. Още съм пас за новата колекция.

Според мен долнището на 99% ще ти стане.Имала съм го.Скъсявах го.За горното вече зависи и от бюста.

# 168
  • Варна
Аа аз за дължина нямам проблеми, ама гъзягата няма да влезе 😂 най-малко съм С, а за някои от нещата им даже М.

# 169
  • Варна
Аз мислех, че Авин и Алеса са се побъркали с цените, ама тия Никол вече направо са изплискали легена. Даже тоя скрийншот нищо не е, имат и по 500 евро комплектчета.

# 170
И аз го мернах наскоро, имат доста платени реклами, нищо не ме "грабна". Аз освен Алеса и Авин, преглеждам редовно Веручи, Кристин Фешън и чат чат Реплика Мода, но от последните нищо не съм си купувала. Цените на всичките са "Топ"!

Последна редакция: пт, 19 юни 2026, 23:11 от *Emerald

# 171
  • Варна
Какво става с тая Алеса не знам, много рязко са заявили в някаква много сбъркана посока. Искат да нормализират анорексията и прекаляването с кубици и тем подобни. Направо ме отвращават вече. За мен посланията звучат като, че съм дебела като нося С размер и съм с малък бюст като съм 70B и реално не съм за техните дрехи. Това ли е целта?

# 172
Яко се прекалява с фотошопа Joy
И аз забелязвам, че напоследък в сторитата им са само такива снимки, не прави добро впечатление.

# 173
Яко се прекалява с фотошопа Joy
И аз забелязвам, че напоследък в сторитата им са само такива снимки, не прави добро впечатление.

Aз съм убедена,че много от фенките им са на пептиди,Оземпик и пр. Не всичко от снимките е фотошоп(AI).
 И точно с такава анорексична визия се вмъкват в малките размери на някои техни моделчета. За съжаление тенденцията в размерите Alessa  е нормализиране на този тип визия.

Последна редакция: пт, 26 юни 2026, 15:45 от Berussa

# 174
Някой получил ли е някоя дрешка от новата колекция? Аз чаках едни панталонки и топ уж с доставка 1-2, но най-вероятно няма да ги получа преди морето, много ме е яд 🥲 звъннах им, но не са сигурни дали ще успеят тази седмица. И за да не в само хейт, малко и да ги похваля.  Днес си поръчах една налична дълга рокля от миналата година и поне ще ми я изпратят утре, но много досадно с тези забавяния при новите колекции. Всеки път едно и също, но явно аз съм си виновна 😀 че пак поръчвам хах

# 175
  • Варна
Аз в крайна сметка нямам поръчка от новата колекция. Чаках, чаках да пуснат още неща - няма, тва е. То няма една нова тениска например. Всеки път казвам, че това е най-слабата колекция и всеки път успяват да направят по-слаба.

# 176
Аз екрю къси  панталонки с топ.Материята е сатен.
Супер секси сет.Пола плисе-супер е.
Розовата рокля с клин поръчах ,но не за мен.Тя също е ок.Иначе всички други поръчки от юни  насам са от стари колекции-връщам доста.
Имат едно ново боди в бежов цвят също е уникално. Скъпо е ,има подобни в Zara,даже и в Sinsay ,но на Алеса е по-стегнато . Очаквам деним рокля и това е .Чакам намалението вече.Бански имам и няма да поръчвам.

Последна редакция: чт, 02 юли 2026, 09:30 от Edelvais123

# 177
Роклята  summer wishper ruffles е в офиса на спиди. Изпратиха ми я 10 дни по рано от написаното в сайта.
Ще направя снимки като я взема.
Имах преди години подобен модел и много си я харесвах, за това реших да пробвам с тази.
Видях я на Мая от последните и публикации в инстаграм, стоеше уникално. Ще видим как  ще е на мен.

# 178
Красива е роклята, на мен особено  ми харесва в горната част(деколтето) и падащите презрамки. Не знам на живо как ще изглежда.Предполагам,че ще е красива.

# 179
  • Стара Загора
Очаквам и аз същата рокличка, но при мен дава доставка 09-10.07. Изглежда много добре, ще очаквам отзиви.Друго не съм поръчвала.

Общи условия

Активация на акаунт