Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 17

• 13 886
  • 246
  •   1
Отговори
# 240
Ох думи нямам Joy Други марки вече правят намаления на летните си колекции и от другия месец започват да изкарват есенните, Алесите още не могат да си доставят летните Joy
Ако ще инвестирам в по-скъпа дреха, каквито са техните, бих искала да си я нося целия сезон, а не само 1 месец.

# 241
Последното доста негативно мнение не го схванах много, честно Sweat Smile Само че авторката много е набрала, и то по-специално на Мими и дано с Мими не се засекат в някое заведение.

Още си чакам моите бански иначе.

# 242
Нека живеят техния си живот.Те обичат да се радват на материалните неща,но и не са сами.
Ядосва ме обслужването напоследък.Момичетата нещо не са особена в час .  Получих дефектен артикул,разбирайте  го така,че не знам дали въобще ще стане и за 1 обличане.Реално и да ми го подарят няма да мога да му се порадвам.Обаче страшно много ми харесва и затова се напъвам .Седи ми уникално!
Помолих да проверят и да ми кажат какво могат да направят.
Казаха  ми,че когота могат ще погледнат снимките....Супер!!Може и догодина да е..През това време щях да попитам поне 20 шивачки.. Явно ще го връщам,макар да ми харесва!
За друга проблемна дреха дори не ми отговориха ,а  минаха месеци... За боклука  си е вече.

# 243
  • Варна
Някой има ли тази пола? Хубава ли е?

# 244
Имам я. Много е яка даже.Вече за надърпване трябва да се внимава.

# 245
  • Варна
Благодаря ти, ще я помисля още.
Случайно открих някакъв бг бранд, който не бях чувала - Ette. Имат сладки неща, не са много и няма номера на повечето, ама са симпатични.

# 246

А сега де, това било също българско производство, но е за 62 евро панталона. Даже и джобове има. В сайта на Алеса му търсят 87 евро, а с 15% е 74 евро.

Общи условия

Активация на акаунт