Промоции на книги - тема 24 - Цундоку, или как да го подхраним качествено

• 21 174
  • 238
  •   1
Отговори
# 60
Ехееее, какъв е този труден код, ама ще се възползвам от него де 😉

# 61
Аз пробвах, ама нещо не ми сработи и понеже искам само една книга реших, че ще я оставя за причина да се разходя до Панаира и да си купя 5 🤣

# 62
Издателство "Лабиринт" с 25% намаление на 6 от най-търсените им заглавия - вижте заглавията на страницата им във фейсбук. 
Поръчката също става на ЛС във ФБ.
С безплатна доставки до офис на Спиди.

# 63
Детските от озон поръчах това

Кода от store bg ще го помисля дали да е сега

# 64
И аз се отчетох в Озон, от 3 дни ми стои количката и все нещо вадя, друго слагам...накрая мислех да се откажа, защото наистина се ядосвам на тези високи цени на книгите Sad  , но манията надделя и натиснах "Поръчай"

# 65
  • Варна

Честит Световен ден на книгата и авторското право!
Не спирайте да бъдете такива, каквито сте - читатели!
Промокод BOOKDAY15 предоставя на получателите на информационния бюлетин отстъпка от 15% на всички издания, налични на www.egmontbulgaria.com. За да се възползвате от отстъпката, въведете промокода в полето за ваучер при финализиране на поръчка.

Кодът може да бъде използван многократно и ще бъде валиден до 26 април, неделя, включително.

Не важи за други издания и специални предложения на издателство ЕГМОНТ. Не се комбинира със специални предложения на комплекти с активнa обемна отстъпка. Важат стандартните условия за доставка на поръчки от www.egmontbulgaria.com.

# 66
Аз се възползвах от кода на store.bg за да поръчам на  преордър новото илюстровано издание на Хари Потър (давам го като идея ако още някой ги колекционира, че обикновено никога не са намалени и в повечето сайтове промоциите не важат за тях).
Това им харесвам на кодовете на store.bg, че винаги важат за абсолютно всички книги.

# 67
Имат ли безплатна доставка над определена сума store.bg, търсих, но не открих?
Много ме е яд, че само аз чета из моето обкръжение, така все няма с кого да се комбинирам 🙄 Искам "Шумът на върбите" и "Медноглавия демон" /с мека корица го има само там/, но не са ми никак спешни, имам още няколко непрочетени.

# 68
Нямат безплатна доставка store.bg и май никога не са имали. Най-евтината им доставка е 1.53 евро до автомат на Box now.

# 69
  • Варна
Преди около три години имаха безплатна доставка над някаква сума и беше само до личен адрес на клиента. После  съвсем изчезна безплатната доставка.

# 70
Много ме е яд, че само аз чета из моето обкръжение, така все няма с кого да се комбинирам 🙄 Искам "Шумът на върбите" и "Медноглавия демон" /с мека корица го има само там/, но не са ми никак спешни, имам още няколко непрочетени.

Не са ли намалени в Озон? Там най-малката отстъпка също е 23% , но имат безплатна доставка.
П.П. сега видях, че искаш с мека корица, да в Озон е намален с твърда

Последна редакция: пт, 24 апр 2026, 07:17 от mibobo

# 71
  • Варна
Аз от Хеликон поръчах. За мен най изгодно излезе. Първо можеше да се поръчат предстоящи издания и успях да стигна безплатна доставка.

# 72

И аз дебна “Медноглавия демон”. Пуснаха най-накрая и меката корица в Озон, но не е намалена Confused

# 73
Оооо, не знаех, че вече я има с мека корица, ще я следя. Благодаря!

# 74
  • София
Миналата година Кръг   (мисля че беше на Пролетния панаир) - имаха -40% на доста (или всички) издания или беше по някакъв друг повод (в сайта и издателството)...
 Дали на предстоящото ще са с такова?
Дебна за:  Кърт Вонегът. Събрани разкази - том 1/ 2 и още някоя друга.

Общи условия

Активация на акаунт