Първо бързо оздравяване на всички болнички!

Лека бременност на всички мами,на които им се възхищавам!

честито на всички празнували годинка!
За прощъпулника,с нашата питка черпя, Дея-Мария си хвана докторски слушалки
Обаче не знам има ли други деца,които са все още без зъбче,защото при нас положението е такова.
За бибероната-отказахме .
За гърнето-определено ще я уча чак август-септември
За заиграването в кошарата-не изобщо не иска да стои там,ако ли пък се случи то е с голямо сърдене,заиграва се само ако съм при нея.
За спането-да от 6 месечна сама си заспива около 20 часа.
Не плаче от непознати,но и трябва време за да се отпусне,но за сметка на това на всички маха,усмихва се и се закача,общо взето зависи от човека.
Проблем имам със храненето,много е капризна и злояда,на ден хапва по толкова малко,може би и затова е едва 9.500 и 75 см е Иначе е на домашна храна,хапва всичко.

има такива тикащи играчки и с тях играе много.
аз съм се вманиачила на тази тема и постоянно правя упражнения, мажа се с крем на Леокрема (ако някой знае по-добър да казва), а и като сложа добър сутиен, изглежда наистина добре, но без... не ги харесвам особено, но се успокоявам, че мъжът ми ги харесва, и въпреки всичко, ако имам пари, бих си направила корекция.
и ще взема да я запиша на частна , но сега събирам инфо. Като сготва едно ядене не мога да и давам и на обяд и на вечеря едно и също , значи трябва да готвя две 

Та ставаме zаедно, докато се оправим и слеzем да zакусваме, става към 11
и никаква работа не мога да върШа, 4ак след 20 4аса. Предпо4итам да ставам по рано, но да имам и малко свободно време преz деня
Та това си е улеснение, отпада миенето и ряzането на zелен4уците