Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за намаляване на отока?
Как да се справя с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе?
Какви са някои съвети за справяне със суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за намаляване на отока?
За намаляване на отока в глезените можете да опитате компреси с картофи, като поставите настъргани картофи върху оттока за 20 минути. Пиенето на сок от пресни плодове сутрин и консумацията на айран след вечеря също може да помогне. Освен това е важно краката да се държат повдигнати и да се обливат със студена вода.
-
Как да се справя с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе?
Справянето с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе може да включва отделяне на повече време и внимание за по-голямото дете, предоставяне на обяснения за предстоящите промени и възможност за участие в подготовката за пристигането на новото бебе. Важно е да подчертаете любовта и важността на по-голямото дете в семейството.
-
Какви са някои съвети за справяне със суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност?
Управлението на суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност може да включва постоянно изразяване на собствените желания и предпочитания, смелост в изразяването на мнението и увереност в собствените решения. Важно е да се подчертае, че родителите са отговорни за всичко, което се случва и трябва да се случи с техните деца.
-
Може ли да навредя на бебето, ако за няколко дни премина на диета с ниско съдържание на сол с повече плодове и айрян?
-
Защо хъркам толкова силно от 6-ия месец на бременността?

. Като отидохме в къщата на прасето да купуваме легло и по едно време собственика на магазина се появи пред нас и се оказа, че бивш съученик на милото и жена му като ме хвана и из целия магазин всички ми обръщаха внимание и ми показваха даже и това, което не исках да видя 

Надявам се следващите събота и неделя да се направи стаята, за да може да се сглобят и тогава ще снимам...
Честита ни нова темичка! Този последен месец ще е май най-труден, но и него ще изкараме
Пък и някак си не бързам. Ще ми се да си влезе бебка в зодията, макар, че мнооооооооооооого зор разбирам близнаците(ако изобщо разбирам нещо
). Пък нали съм си упорито “теле”, ще да се оправим някак си. Това ме подсеща, че майките телци, очакващи бебета близнаци май наистина сме доста.
Друго нещо, което може да помогне при вече разранени зърна са силиконовите предпазители(не съм сигурна, че точно така се казват, нo oпределено вършат работа). Споменахте за смрадликата и бавацина. Ей, добре, че бяха те предишния път. За броени дни се възстанових от епизотомията(ух, дано да мина без шевове този път). Накой спомена нещо за “гащи на дупки за еднократна употреба”. Простете невежеството ми 
е хайде лека нощ
.Направо незнам като му дойде времето какво ще се случи
Проблема е че имено мъжа ми настоява да не бързам с покупките.Все казва че на нероден Петко не се купува нищо.
? НИма утре същите тези хора ще бъдат по-властни и силни от ролите на мама и тате?
на друго място, че трябват пари, но обещавам след 10ина дена ако се събирате да дойда на 100%
Толкова си го бях харесала това, но майка ме разубеди