Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за намаляване на отока?
Как да се справя с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе?
Какви са някои съвети за справяне със суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за намаляване на отока?
За намаляване на отока в глезените можете да опитате компреси с картофи, като поставите настъргани картофи върху оттока за 20 минути. Пиенето на сок от пресни плодове сутрин и консумацията на айран след вечеря също може да помогне. Освен това е важно краката да се държат повдигнати и да се обливат със студена вода.
-
Как да се справя с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе?
Справянето с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе може да включва отделяне на повече време и внимание за по-голямото дете, предоставяне на обяснения за предстоящите промени и възможност за участие в подготовката за пристигането на новото бебе. Важно е да подчертаете любовта и важността на по-голямото дете в семейството.
-
Какви са някои съвети за справяне със суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност?
Управлението на суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност може да включва постоянно изразяване на собствените желания и предпочитания, смелост в изразяването на мнението и увереност в собствените решения. Важно е да се подчертае, че родителите са отговорни за всичко, което се случва и трябва да се случи с техните деца.
-
Може ли да навредя на бебето, ако за няколко дни премина на диета с ниско съдържание на сол с повече плодове и айрян?
-
Защо хъркам толкова силно от 6-ия месец на бременността?
И относно подуването на краката, мойте крака ги видях подути като бирени шишета ми бяха глезените когато боядисвахме с мъжът ми и от стоенето права! На моя приятелка краката и са се надували защото е задържала вода, така 4е съвета с пиенето на 5л. вода ми се струва малко не на място. По скоро сол, солено сирене и разни такива солени изкушения е хубаво да се спрат! Не, че съм лекар като отидеш на ЖК питай!
И другото което щях да ви се хваля е ,че днес поръчах ламинирания паркет-имитация на банбук утре ще ми го монтират живот и здраве! Ади стига съм се хвалила, целувки

Все така да продължава!!!
Аз да... Днес ходих да ми вземат цитонамазка (или както там се казва) и да видим какво е...
Чоко25 и ти ли си зодия близнаци и чакаш детенце от същата? И аз съм така ,че и мъжа ми,бях писала в предишната тема и съм сигурна ,че ще сме супер щуро семейство.
Браво на момиченцето ти! Истински характер! Нека отсега нататък само радост да ти носи! 
. Засега Кортината повече ми харесва като комбинация от Переговата, защото самата количка има напълно легнало положение. Остава да сравня кошчетата. Вчера сутринта гледах по една немска телевизия за ново проучване на тема столчета за кола на техния автомобилен съюз и при първа възможност ще го потърся в интернет.
за 5г. щастлив семеен живот!

!
!
???
!