Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за намаляване на отока?
Как да се справя с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе?
Какви са някои съвети за справяне със суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за намаляване на отока?
За намаляване на отока в глезените можете да опитате компреси с картофи, като поставите настъргани картофи върху оттока за 20 минути. Пиенето на сок от пресни плодове сутрин и консумацията на айран след вечеря също може да помогне. Освен това е важно краката да се държат повдигнати и да се обливат със студена вода.
-
Как да се справя с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе?
Справянето с ревността на по-голямото дете преди раждането на новото бебе може да включва отделяне на повече време и внимание за по-голямото дете, предоставяне на обяснения за предстоящите промени и възможност за участие в подготовката за пристигането на новото бебе. Важно е да подчертаете любовта и важността на по-голямото дете в семейството.
-
Какви са някои съвети за справяне със суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност?
Управлението на суеверията и натиска от страна на другите по време на бременност може да включва постоянно изразяване на собствените желания и предпочитания, смелост в изразяването на мнението и увереност в собствените решения. Важно е да се подчертае, че родителите са отговорни за всичко, което се случва и трябва да се случи с техните деца.
-
Може ли да навредя на бебето, ако за няколко дни премина на диета с ниско съдържание на сол с повече плодове и айрян?
-
Защо хъркам толкова силно от 6-ия месец на бременността?
Тази нощ ми беше доста ъежка,сън не ме хвана обикоалях като идиотка.Накрая мъжа ми се скара че не го оставям да се наспи.И се изнесох в другата стая.Гледах ТВ и ших гоблен заспах тая сутрин към 5 часа.И сега се с ъбудих страшно уморена,ще кажеш че съм копала на нивата.

.АЗ този месец за последно ви пиша,защото няма да имаме нет,така ,че другия ще се включа и дано да има много хубаво новини.Щъркелите да оповестяват по най-бързия начин.
за юнските момиченца и момченаца.Хайде ,че съм гладна пак и отивам да хапна.Лек ден на всички мами.

Май всички спинкат до късно днес след бурно празнуване вчера
А в събота напазарувах от първия блок с бебешките борси на Колхозния дрешки на Вис Виталис и памперси на Хугис за 14.45 - явно цените са като на борсата, за която пише Lilibon,така че на всеки където му е по-близо
Аз взех от 3 до 6 кг и дрешките взех повечето да са 24 номер, че последно доктора, при който ходих нали каза да очаквам едно гоолямо бебе
шишкавелче
Доста пообикалях, но никъде не мога да намеря коритце със сифонче, което да не е анатомично, така че май ще прежаля сифончето, че изобщо не ми изглеждат удобни тези анатомичните
Хайде да се видим пак към 9.10, че да седнем на по-предна маса!
. Пожелавам ти леко раждане и жив и здрав беборан
. Достаполезен уред ми е и го ползваме и за притопляне и за готвене и за размразяване, па на всичкото отгоре и за стерилизиране
.

/живеем почти в двора на една гимназия и е пълно с гръмоотводи/, но за нещастие сме последна точка от трасето и 5 дни нямах никакъв нет
и 5 дни някакъв
невъзможен.

направо ме е страх, че ще се разглобя, ако мръдна - то е едно пукане, скърцане - не е за разправяне.
в този прекрасен ден! 
За мен няма съмнение, че при такива сметки си заслужава човек да си купи и електрически стерилизатор.. Иначе m_a_y_a много умно се е ориентирала към продавалника, чак ме загриза и мен
Убива всичко просто.. Не ми се мисли какво всъщност ядем след подобно третиране.. 
.
. Ще се радвам да се запозная с вас, но и не искам да ви лепна този досаден вирус
.