АПРИЛската дружина вече бебенца си има!

• 12 682
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
  • Чехия
Привет от мен мамчета честито вече сред Родени 2007   bouquet ..

Милата ни италиянска мама piccolina е родила момченце на име Андреа, ето темичката и за поздрави- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187193.0;topicseen

Не ми остава време много да пиша , но редовно ви чета честито от мен на всички сдобили се с прекрасни сладки бебоци.  HugДа са ви живи и здрави робите.
Всичко а  най от мен, и благодаря че сме сложили линче в общото албумче към нашите снимки.

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 14:45 от ivalex

# 91
  • Чехия
Страчи Laughing , и ние сме така спим , дремуцаме Crazy  по 10мин , после ядем после пак спим ама общо взето сутрин доста време прекарваме с будуваме , чак почнах да се чудя дали е нормално толкова малко бебе да будува толкова дълго.
Най-странното е че като е будна почти през 1 час се налага да ядеме...иначе издържа и като заспи дълбоката по 3 часа.
А между другото ти си родила в 14 чеса нали а аз в 13 тукашно а то това е едно и също време нали ние сме с един час назад. Mr. Green Blush

# 92
Имам щастието да съм щъркелка-вестителка  Hug

Днес в 12.25 се роди малката принцеса СЕЛИН на мама DRIZE!!!
Бебка е с мерки 4,580 кг и 55 см

Да расте здрава, умна и щастлива и да ви носи много радост и гордост!   bouquet  bouquet   bouquet   

# 93
Честито на DRIZE за малката принцеса!ягодка, ние бяхме така до преди няколко дни, още от родилното, но на втория ден ни изписаха Фуситалмик и капахме по 3-4 пъти на ден, от него кожичка на Криси около очичките изсъхна малко, намалих капането, то е по-скоро мазане и вече го спряхме съвсем,а очичките й се оправиха, да чукна на дърво! Дано бебчо се оправи по-бързо!

# 94
Честита голяма принцеса на drize-да носи на семейството си много щастие и радост;честит малък мъж на piccolina-здраве и късмет на бебчо и щастливите родители,а името е много красиво.   bouquet  bouquet  bouquet                                                                                         ягодка-и ние сме така с очичките,само че на нас ни казаха с тобрекса-7-8дни,днес е седмия ден,но имам чувството,че като го спрем пак ще се залепят очите.Явно ще трябва пак да ходим на лекар.

# 95
  • Стара Загора
Здравейте момичета!!!!

Да се отчета и аз. Имаме си  син , роди се на 20,04,2007, Казва се Александър. Все още в къщи нямам нет и много ми липсва форума. Сега съм оставила малкия за малко в къщи с майка ми за да се отчета и аз със добра новина.

Честито на всички нови мами!

# 96
  • Стара Загора
Забравих да запиша мерките - 3,350 кг , 51 см

# 97
  • Попово
Честито на Иркатка, Дризе, Пикколина, Дари стз да са им здрави бебенцата и много да ги радват  Hug  bouquet

# 98
  • гр.Варна
dari stz,drize,
Честити Ви дечица!Много да Ви слушкат,много да папкат,да са много здрави и да пълнят пампите до горе;)
Драйз постави нов рекорд за големина на бебе:)Ха ЧЕСТИТО и за това..........
А ако е родила малката принцеса нормално,ще я призная #Crazy  bouquet
Момичета,един въпрос:
Как се лекувате самите Вие от млечницата?Нали и нас спохожда,а аз нищо не съм предприела досега....Давам му Фунгостатин,но разбрах,че трябва да се маже,та довечера ще го приложа локално,та да видим
Лека вечер и чакам отговорчета  bouquet

# 99
честито на мамите сдобили се с рожби

ние се върнахме от консултация тежим 3500 и сме дълги 53 см сложиха ни ваксина. малката нищо не разбра което много ме радва.разбрахме се за следващите ваксини аз да си ги купя.

попитах и за ваксината която е против рак на шииката на матката (на мен нали ми правиха операция и добре, че всичко се размина и сега искам да се имунизирам) и ми казаха, че стува 600 лв. много ми се струва, но като спра да кърмя ще намеря начин да събера парите и ще си сложа, че другия път може и да не ми се размине с операция. момичета много се пазете,  ужаса които преживях не го пожелавам на никой. и на малката ще сложа като навърши 9 год.

# 100
  • В една далечна галактика...
Тази ваксина за рака на шийката на матката не се ли слага до определена възраст?!?

# 101
  • Чехия
При нас четох че се слага само до 27г...ама и тука се плаща само дето няма представа колко.

# 102
Честито на drize, dari stz, Piccolina! Да съм им растат здрави и щастливи бебоците..да папкат и да слушкат!  bouquet  bouquet  bouquet

Ние днес ходихме на консултация и направихме пробно кърмене, че бебка беше наддала 500 гр за 1-вия месец. За половин час беба успя да излапа 150 гр кърма и излезе, че я прехранвам Shocked Трябвало до 110 гр на ядене и затова нашата бебка е направила такъв корем Confused И от днес въвеждам режим хранене през 3 часа и ще бъда непреклонна Naughty  Разсъблякохме я за преглед преди ваксината против Хепатит В и се оказа, че има малки пъпчици по гърдите..Педито ни каза, че може да е от претопляне и да гладим всички дрешки и пелени, които ползваме, а аз не го правя  Embarassed ( не гладя всичко )..За да не се почуствате като мен и да ви връщат за ваксина за друг ден  #Crazy, прегледайте за всеки случай как е кожата на бебо навсякъде...
Аз за ваксината Пентаксим и аз съм в дилема newsm78, комерсиална глезотия или от жизненоважно значение..Педито ми твърдо ЗА  Пентаксим и я предлага на цена 62 лв. Показа ми, че в нейния тефтер почти всички бебенца са със нея..
San ya,доколкото разбрах не се предлагат от ЗК двете ваксини Инфанрикс и Имовакс полио. Ако искаш да ги слагаш + противоменингитна отделно ще ти излезе към 40 лв. Но аз немога да си представя беба вместо 4 пъти ( Пентаксим се поставя и на 1 годинка) да я боцкат към 12 пъти ( мин 10) #Crazy

За млечницата Дактарин гел за профилактика на устната кухина, слага се на бибата 2,3 пъти дневно..

# 103
  • София
Здравейте и от нас. Вчера най-накрая ни пуснаха от болницата, че бебчето имаше проблеми. Прекара няколко дни в кувиоз и на антибиотици. Но сега е добре.  Flutter
Кажете нещо ефикасно за увеличаване на кърмата  breastfeeding. Притеснявам се, че е много малко 30-40 мл. общо от двете. Пия от 2 дни чая на Хип, но май няма особен ефект. Цяла нощ ревахме и накрая таткото ходи по спешност за АМ. На всичкото отгоре се оказа, че вчера съм яла три неща, дето не трябва- шоколад, агнешко и фъстъци и Огнян е изринат- а и май сме го и претоплили. Абе изобщо......
Някой може ли да ни сложи в рекордите за най-тежко бебе- 4550 гр., защото сме пропуснати там.

# 104
  • гр.Варна
zazu1,не Вие сте най-големи
Бебето на drize е 4.580:))

Общи условия

Активация на акаунт