👁 Знаете ли кого видях - 47 тема

• 40 825
  • 214
  •   1
Отговори
# 30
Всеки ден почти виждам Евгеви Минчев на Витошка. Екстравагантен и цветен.

и аз почти ежедневно го засичам. Обядва във Вкусното кебапче до БНТ

Кебапчета ли яде? Мислех си, че трюфели, хайвер, кордон бльо и някакви по-изискани неща консумира.

# 31
Е, вчера беше гост в Шератон и там яде. 😎

# 32
  • софия
Румънеца в кабрио на Раковска вчера.

# 33
Деси Добрева на "Плиска" чакаше автобус. Без грим, без парадоране.

# 34
Цветомир от Хелс китчън току- що мина под терасата ми по домашни дрехи. Много слабичък.

# 35
  • софия
Геро излизаше вчера от метрото на СУ, леко напълнял в ханша.

# 36
Ива Екимова с приятеля си в мебелен магазин.

# 37
  • София
Бившият капитан на волейболистите ни - Георги Сеганов - готин, усмихнат.
В един самолет бяхме.

# 38
Днес до пазар Димитър Петков, един от ергените в сегашния сезон- Марин. Висок и хубав, доста странно облечен.

# 39
Днес, Благо Джизъса , на футболен мач на малкия си син. Много добро ми впечатление ми направи самообладанието му по време на мача, изключително контролирани реакции, не обели и дума , за разлика от всички останали родители -аматьори Simple Smile

# 40
Плачков. Тъкмо влезе в БНТ.
Очаквам след малко да му видя неприятната физиономия на диванчето при Жоро Любенов.

# 41
През изминалата седмица видях на Графа, Ромина (не си спомням фамилията) беше кометатор при Гала.Чувала съм, че е много привлекателна. Не ме впечатли с визия. Колежката ако не ми беше казала, нямаше и да разбера, че е тя. Мислех си, че е по-висока. На същата улица виждам често Памбос със сина му.По тв интервюра все се хили, аз го виждам мрачен. Или говори по телефона на микрофон на гръцки, или нещо държи сметка на детето, а то се оправдава. На Мария-Луиза на червен сфетофар в старо ауди, кандидат политик, който всеки път иска да беси всички управляли до момента. Не му знам името. Говореше с някой и ръкомахаше, точно като в предизборните студия.

# 42
Миската Ромина и аз съм я виждала преди години заедно с мъжа си, който тогава още май не ѝ беше мъж, и беше футболист. Наистина не е висока, но и той не е висок. На мен не ми е изглеждала голяма красавица нито на телевизора, нито на живо. Даже тогава изглеждаше като кака на приятеля си, понеже той е от тия мъже, които изглеждат като в пубертета до зряла възраст, а тя  обратното - изглеждаше по-зряла за годините си. Скоро не съм ги виждала, но поне на снимки изглежда, че той е възмъжал вече, а тя си е дошла на възрастта.

П. П. Силно подозирам, че в бг-мама голяма част от суперлативите за визията на някои известни личности, са писани от потребители, които са във вътрешния кръг от близки на съответните известни, защото иначе нямам обяснение за някои от мненията, които съм чела.

# 43
Ваня Щерева днес в жегата беше с качулка и яке. Дегизирана да не я познае накой и да припадне на Раковска. Пак е наедряла, тя често се люшка с килограмите

# 44
  • Sofia
Дизайнерката Антония Йорданова и Николай Хаджигенов в района на Витошка. Не бяха заедно.
Политологът Димитър Ганев няколко пъти днес в подлеза на СУ.

Последна редакция: ср, 22 апр 2026, 15:10 от Child of June

Общи условия

Активация на акаунт