OKTОМВРИйчето годината преполови, вече прави то бели!

• 9 455
  • 271
  •   1
Отговори
# 45
  • Откъм Варната
...KaliMa малей , тази тема е страшна бе! Чак ушите ми се изчервиха  Embarassed ( но това за забелването не е баш така)

Бе цялата работа е майтап Wink

# 46
Лелеее newsm44Слийпи, Криси изкефихте ме много тая вечер - така се развълнувах...Няма да спя.

Кали, много яко със 7-те см rotfImao rotfImboи ти си опасна работа, отдавна съм те признала Heart Eyes

# 47
Здраевейте  Simple Smile

Кръц и Слипи   bouquet
Калима, тя тая работа с 7-те см. и до моите девствени ушички стигна и много се смях. Беше преразказ по картинка, но сега и през линка минах и пак се смях Mr. Green
Така моя колежка преди време беше казала на една девойка, че кихлибарите растат по дърветата, което не е съвсем същото, защото в него има поне нещо вярно... Laughing
Криси и Слипи стига да искате мисля, че ще се справите. Както се казва няма да сте нито първите нито последните.
Честито на Мира и на Калима Wink

Ема вече трети ден е на оризова каша с кърма и по мое мнение я приема добре  Heart Eyes  Чудя дали да продължа още ден два така или утре да дам круша.
За проходилката, мисля да не ползваме!

Е хайде лека и спокойна вечер на всички ви Hug

# 48
newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 ЧЕСТИТООО SLEEPY,много се радвам.Пожелавам ти леки и без аварийни 9 месеца изпълнени с много приятни моменти.
 newsm51  love001
Ох, много се развълнувах от новината!!!!

Калима,  bouquet

# 49
  • Откъм Варната
....Честито на Мира и на Калима Wink

Мерси, ама за какво  newsm78, не мога да се сетя да има повод   love001

# 50
  • София
Момичета, много се радвам за вас! Честито!   bouquet

# 51
  • София
newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 ЧЕСТИТООО SLEEPY,много се радвам.Пожелавам ти леки и без аварийни 9 месеца изпълнени с много приятни моменти.
 newsm51  love001
Ох, много се развълнувах от новината!!!!
smile3501 smile3501 smile3501 newsm51
Момичета, току що ми писа Дидита да пита каква каша давам. Аз от доста време давам  каша на Фризо- ориз и царевица , но сега прочетох, че в нея има адаптирано мляко. А в предишната нямаше, май. Туу, че съм разсеяна. Аз си добавям в нея и Фризопеп. Лелееееееее. Обаче, най- интересното е, че не се е изривал от нея newsm78. Сега се питам, дали 6-те месеца диета са го изчистили? Днес ядох баклава с орехи и ще видя, ако не реагира, започвам да вмъквам полека храните. Във всеки случай не реагира на кашата с мляко newsm78.

Последна редакция: ср, 02 май 2007, 23:40 от Lovi

# 52
  • Виена
Момичета, много се радвам за вас! Честито!   bouquet
Супер и мен много ме зарадвахте  Hug.Аз честно казано незнам дали бих се наела да имам 3 то дете  EmbarassedМоже би след още 4,5 години,ама даже и тогава не знам...
 Лека вечер на всички мами и бебчовци   love001 smile3524

# 53
  • София
Иха, Криси, Слийпи, браво на вас! Ама като сте разработили системата сега как добре работи  Joy Как ви се радвам....но и аз викам, че за трето не бих се навила скоро (бай бабо да не ми се объркат сметките  Sick) Обаче ви завиждам...Няма да ви е леко, ама като се има в предвид резултата...завиждам . Ох, шашанахте ме, сега сън не ме хваща!
   bouquet  bouquet  bouquet

# 54
Успех на sleepy и Криси!Много се радвам за Вас и Ви пожелавам леки и безаварийни 9-т месеца!

# 55
Добро утроо Party

ЧЕСТИТО И ОТ МЕН на бъдещите мами  bouquet  bouquet
мен не ме бърка да си правим пак бебче-но заради секциото трябва да се чака 2 години. Цецо много ми помага за малкия, а и той си е
кротък,така че хич не се плаша... Peace

Цеци още ака много рядко и по 5,6 пъти на ден и  2 пъти през нощта.Спи спокойно до към 3-4ч. и след това писва и едвам го успокояваме.
Почти съм сигурна,че е от зъбките,защото ако беше нещо на коремчето,щеше да плачка и през деня, а той си е игрив,весел,хапва си.
Днес ще го карам цял ден на оризова каша, дано има ефект Praynig

Момичета Яни много се губи.Софиянки ако я виждате споделете, за да не се тревожим. Peace

Чао и лек ден на всички.Дано днес излезем на разходка Grinning

# 56
  • Някъде в Европа...
Привет!
Слиипи, честито и браво  Hug. Възхищавам се на смелостта ти.
Аз лично, в този момент не искам второ дете, даже не съм сигурна дали въобще искам второ  Embarassed Ради е цялата ми вселена и не мога да си представя да му обръщам по-малко внимание, заради друго дете..

И при нас времето хич не е хубаво, но ще излизаме, ще го облека дебело и навън..., той си свикна сутрин навън, следобед навън, че ако не излезем ще пощурее сигурно...

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 09:30 от AIR

# 57
Момичета, благодаря ви за поздравите!
Ще видим какво ще каже и док кгоато се наканя да отида на преглед. А аз за срамотиите не отидох на контролен преглед след раждането.  Embarassed Така съм, не обичам да ходя по доктори, отивам само в краен случай.
Air, аз отсега съм се закахърила как ще се оправям с две бебета.  ooooh!

# 58
  • Някъде в Европа...
Момичета, благодаря ви за поздравите!
Ще видим какво ще каже и док кгоато се наканя да отида на преглед. А аз за срамотиите не отидох на контролен преглед след раждането.  Embarassed Така съм, не обичам да ходя по доктори, отивам само в краен случай.
Air, аз отсега съм се закахърила как ще се оправям с две бебета.  ooooh!

Слиипи, той случая не стига, че е краен, ами е и много щастлив този път  Wink....

# 59
Слипи и Криси, я си признайте дали пък не сте работили за бебе 2008 Laughing
Кръц, за секциото и 2-те години вече не е актуално, срока е доста по-малък, а за кроткото бебе, тук на една съседка леля й навремето й е казала: "Ти ще се подлъжеш, че първото ти е кротко и ще родиш второ... NaughtyMr. Green Всяко дете си е различно Simple Smile
За Яни, последната ми информация е от моя състудентка. Рече, че са добре, по цял ден миткат. За подробности....Яни ако се включи да пише...

Общи условия

Активация на акаунт