Рибче, голяма красавица е Сузи!
При разстройство не е необходимо да чакаш дълго. Винаги можеш да дадеш печена ябълка, банан, настърган кашкавал или суха бисквита. Ако не помогне...чичо доктор.Краси, тая продавачка не е ли чувала за телефони? Да не и се е случило нещо лошо?Или просто е шемет?
От няколко дена Кокемон казва нови думи - на леля си "леля" и на бебето и Влади - "Ляди"
Като излизаме на разходка и му казвам, че отиваме при децата - казва "атата" и го повтаря докато не ги види.
Л и В са най трудните буквички. Точно днес четох за степента на развитие за 15мес. http://www.bg-mamma.com/site/content/view/246/53/ Калоян горе-долу покрива нормите, но вие сте шампиони, с няколко месеца напред. Кърмените деца си личат и друг път съм го казвала

Всички болни душички бързо да оздравяват, а мамите тревогите да забравят!
! В чудо се видях!
?!?! Той кавалер Михаил, ама така да му отмъкват под носа красавицата.....ще сменям тактиката
.
(
Дипломната ми работа е на тема "Правоговорната култура на учениците, постъпващи в 1 клас". Общо взето "суха" и скучна работа, ама какво да се прави.
. Хайде да им минават всички тия гадни болести на малчовци най-накрая
.
.
.
.
Тя на годинка беше без памперс и се случваше, ако се заиграе - да се изпусне в гащичките. Та отиваме един ден с баща и да я вземем и тя плаче. Питам я - какво стана, тя ми отговаря "Леля бий дупи на-на", "Защо бие дупе леля" - "Юи (Джули) писсс"...Та смятайте за каква разлика става въпрос. На 18 месеца приказваше с изречения, изговаряше Р и Л без проблем, казваше "радатор" на радиатора, изобщо всички се облещваха