Много е сладка Кали, снимките с еквадорското гадже и с пясъчните фигури ме разбиха

Аз влязох в Кърмаческия и....

,
,а и Кали изглежда много доволна ,голяма сладурана....
,
,
,че ще излизаме!
,а тя свежа кат’ маруля .
.Пусни снимки от днешния концерт на Рая.
много беше настойчиво ,а аз се опитвам да го озаптя ....:ето го доказателството
. Дано този антибиотик подейства и детенце бързо се оправи
!
!
А снимките са много хубави.
, поне спря да вдига Т, а и днес я допуснаха в детската градина за тържеството. Толкова беше щастлива
А вие с Костаки сте само за списание, много добре са ви снимали!
Похвала за фотографа!!!
Много странно, но със Сузи почти не си спомням как процедирах
Най-вече лятото съм наблягала на това...
и на годинка вече си правеше големите работи на гърне и си казваше, а Рони хич и не мисли за тия работи. Даже ми отказва и след сън да пишка там
, чакам по 10тина мин., но гърнето е празно
Атракция, тия дечурлига ни ароматизираха отвсякъде
Няма ли да се махат от децата ни вече!!!
Сузи нощес е повърнала от храчки /извинете за откровението, че доста кофти звучи/. Днес не кашля толкова сочно и това е признак, че АБ-то действа
При вас как са нещата с каката?
Може да ви се струва, че издребнявам, но това си е джепчийство - 26 деца по 10лв и то за 1 час ще получи оператора 
, човек не знае на кого може да попадне, но аз лично мисля, че с по-възрастни хора отношенията са по-точни или поне са по-отговорни.

Обаче моят син все е около мен, не се интересува толкова от другите - взима играчките да ги разгледа и пак ги пуска...А пък аз в пясъчника не го пускам - страх ме е от кучешки тении и всякакви микроби
Висок е 84см и 10800гр 
Прилъгвам го само нощем да изпие по 1-2 шишета от храната на Милупа. Довечера, ако няма разстройство, мисля да му дам мляко, че горкото е толкова гладно