Ето, лято идва вече, крачи смело ФЕВРУАРСКОТО човече

• 9 667
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Elix, добре дошли на бг земя  Hug
Много е сладка Кали, снимките с еквадорското гадже и с пясъчните фигури ме разбиха  Sunglasses
Аз влязох в Кърмаческия и....  Shocked http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=190871.0

# 211
Каква мила картинка! Сладури!  bouquet
Ели, добре дошла на Бг. земя! Simple Smile

# 212
Привет  Hug,
между четенето, готвенето ,чистенето и малчо не ми остава много време за писане ,но чета редовно!
елих, великолепни снимки ,ама и как сте си изкара ли супер Peace,а и Кали изглежда много доволна ,голяма сладурана....
еее и много болнички пак, бързо да оздравяват Praynig,
тити честита ви зелена карта и славно напред Laughing, ще успеете!
ние сме добре, Боби все по палав става и сме на три хранения, изследванията ни са супер и другата седмица спираме желязото  Party,
всичко добро  bouquet ,че ще излизаме!

# 213
  • София
Радвам се,че снимките ви харесаха.Хубаво е да се види,но не и да се живее там.

Атракция,поизкъпахме я Кали в хладната вода,обаче нямаше никаква реакция,много й хареса и непрекъснато тичаше към водата –ако сте гледали научно-популярните филми за костенурчетата ,когато се излюпят ведната тичат към водата...та и наш'то беше като костенурчетата  Crazy Laughing.

Стефанийка,Кали си е най-добре,не й се отрази пътуването и снощи си легна 23.30.Ние с баща й бяхме скапани  #Silly,а тя свежа кат’ маруля .

Бобче,Мишо е голям кавалер-щом вече гали дамите ,значи работата е ясна –ще станеш млада-млада свекърва  Heart Eyes  Hug .Пусни снимки от днешния концерт на Рая.

Олимпия,туй еквадорско гадже налетя да я целува...по устата/ и си я нацелува де/...  hahaha   Crazy много беше настойчиво ,а аз се опитвам да го озаптя ....:ето го доказателството  Joy .

Боци и мама Ели   Hug

# 214
Привет сладурки!

ribkata, много съжалявам за Сузи  Cry. Дано този антибиотик подейства и детенце бързо се оправи  Praynig!
OLYMPIA, много голямо и сплотено семейство си имате - браво!
stefaniika, не си се объркала - трябваше наистина да съм сега във Варна на международен фестивал с хора, в който пея, но за съжаление не успяхме да се подготвим както трябва и решихме да не ходим.
krasykm06, браво, че напредваш с шофирането!
vaniahs, приятно изкарване на Златни пясъци! А иначе за бърборенето - и Деян говори по цял ден, като някаква свекърва  Laughing.
elix, ДОБРЕ ДОШЛИ НА РОДНА ЗЕМЯ! Страхотни снимки. Изглежда много чистичко и подреденичко, а Кали определено изглежда много впечатлена и щастлива.
bobche, пожелавам успех на Рая с латино танците!

Момичета от Варна, знаете ли нещо относно този къмпинг http://www.varna-sea.hit.bg/index.html
Ще съм ви много задължена, ако дадете някакво инфо по въпроса  Hug  bouquet!

# 215
Здравейте и от нас!
Добре дошла на мама elix. HugА снимките са много хубави.
Ние днес пак бяхме почти през цялото времена вън.Малкия направо ме побърка,през цялото време търчеше към пътя.Аз не се оплаквам от тичане по него,защото имам доста голяма нужда,но предизвиква и другите деца да ходят по него.Представяте ли си следната картинка,всички майки на галоп по децата си. LaughingМъжа ми се шегува,че бил като тартор на групата,а е най малък.
Утре вечер живот и здраве потегляме за сватбата на брат ми.После ще показваме снимки,нагласила съм едно костюмче на Преси,толкова сладка папионка има.
Е стига съм ви досаждала,пожелавам ви приятна и спокойна вечер. Heart Eyes

# 216
Здравейте!
Еликс, всичко, което казваш е истина, много се радвам, че сте прекарали добре!
Аница, така както е нарисувано на картата е много близо до хотела, за който аз ти говорих, но не съм го виждала този къмпинг и не мога да дам подробности, Тонита76 лятно време ходят там на някакво рибарско селище, ще я питам и ще ти кажа.
Днес едната ни продавачка избяга, оставила ключовете и въз да я няма, и ние с Мони цял ден продаваме  Rolling Eyes

# 217
Привет и от мен! Божидарко е на АБ от тази вечер-изписаха му Зинат, че кашлицата му продължава и в носоглътката му се стича секрет.  Натрупали му се били няколко вируса...Ох, аман от болести. Тъкмо днес спря с разстройството, сега очаквам да се появи пак от Зинат-а.
Лека вечер ви желая!

# 218
Уууххх, не мога да ви изчета  Crazy
Бързам да поздравя Еликс с добре дошла и да я похваля с чудесните снимчици   bouquet
Нашата кака е по-добре  Praynig , поне спря да вдига Т, а и днес я допуснаха в детската градина за тържеството. Толкова беше щастлива  Mr. Green  , беше на седмото небе.
Олимпия, този линк го имаше и в друга тема, където коментара ми беше  Shocked , че съм в шок  Mr. Green  , скастриха ме, че не трябва толкова да се шокирам  Sick  А вие с Костаки сте само за списание, много добре са ви снимали!  Hug  Похвала за фотографа!!!
Я да питам как приучвате децата на гърне като по цял ден са навън?  newsm78  Много странно, но със Сузи почти не си спомням как процедирах  Blush  Най-вече лятото съм наблягала на това...  newsm78  и на годинка вече си правеше големите работи на гърне и си казваше, а Рони хич и не мисли за тия работи. Даже ми отказва и след сън да пишка там  Thinking  , чакам по 10тина мин., но гърнето е празно  Tired
Слънцезащитно мляко на Нивея фактор 25 купих още при първите силни слънчеви лъчи. Не е лошо, но още нямам сериозни впечатления, защото досега повече бузките съм мазала и ръчичките.
Относно разстройството, Рони е с разстройство от около седмица и си мислех, че ще никне зъб, но наистина още не знам какво й е  Thinking  Атракция, тия дечурлига ни ароматизираха отвсякъде  Laughing  Рони се изхожда 2-3 пъти, но е доста редичко, че и като на вода, не е през целия ден. Не й давам още нищо, днес гледам, че посгъсти изходния продукт и ще изчакам...

Краси, кви са тия работи, какво е това нещо!? Ама че жена, детинщини. Ми като не й се работи има си уста, пък да каже, никой не я насилва да работи. Хммм! А тия пневмонии са ми догушата вече  #2gunfire  Няма ли да се махат от децата ни вече!!!  #Crazy  Сузи нощес е повърнала от храчки /извинете за откровението, че доста кофти звучи/. Днес не кашля толкова сочно и това е признак, че АБ-то действа  Praynig   При вас как са нещата с каката?

Ще пробвам да пусна след малко линк за снимчици от тържеството днес!
Лека!

# 219
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=20090&photo=66

Ето снимчиците, но са поразмазани и нахоках мъжо този път! Имаше професионален оператор и ще ни дадат запис на тържеството, за което ни изръсиха с 10лв за един диск  Shocked  Мислех да си направим комбина с някоя мама и да си го презапиша вкъщи, но нямах време покрай тия болести да се договарям  Crazy  Може да ви се струва, че издребнявам, но това си е джепчийство - 26 деца по 10лв и то за 1 час ще получи оператора  Rolling Eyes  И аЗ иСкам такава професия  Mr. Green

# 220
Атракция, много неприятно е това, но ще мине- лошото е да не се продриска от АБ пак...
Бобче, и аз съм голямо притеснение като имаме някоя артистична изява - винаги проронвам по някоя сълза - но Рая си е толкова артистична и сладка, че ако ревеш на всяка изява не те мисля  Joy
Краси, какви са тези продавачки  newsm78 , човек не знае на кого може да попадне, но аз лично мисля, че с по-възрастни хора отношенията са по-точни или поне са по-отговорни.
Данида, весело изкарване на сватбата - пожелания на брат ти за дълъг и щастлив семеен живот!
Еликс, еквадореца как да издържи като види такова сладурече (разбирам го напълно)
Тити, ще си имате един щастлив шафер на сватбата, който няма да пита къде е бил като сте се женили  Laughing
И аз съм за срещичка - хайде идват празници, ако не пътуват много мами можем да се организираме  Hug
И всички да се оправят бързичко (самото време е много шантаво и дечицата са податливи на всички вируси) ... , а за разстройството да не е и от мръсните ръчички, че сега лятото ... - много се цапат и всичко в устата. А и ако се оставя храна не в хладилника може да се развали бързо - и дрисъкът е сигурен. Хайде лекувайте се и оздравявайте   bouquet

# 221
Здравейте!

Елих, добре дошла, много хубави снимки.
Цяла сутрин гледам снимчици и клипове. Страхотни са. Че чак се обърквам кой и какво гледах.
Олимпия, ама вие наистина сте за списание. Ако чуеш за конкурс за кърмещи майки, веднага да изпратите снимка.
Атракция, много неприятно че нещата са се задълбочили. Дано бързо да се възстанови Божидарко.
Ние от вчера също сме на АБ. Миналата вечер цяла нощ не спа и поддържаше температура. Оказа се че е със силно зачервено гърло, чак гной от единия край и възпалено ухо. Днес се надявам да е по-добре. Мисля че капките и лекарствата са я успокоили, щом все още спи.

Danida82, приятно изкарване на сватбата, ще чакаме снимки.
Бобче, как мина концерта на Рая.

# 222
Здравейте, мами!
Атракция, много ми е гадно за Бужи - айде, оздравявайте вече!  Hug
Рибката, и твоята красотичка Сузи да оздравява също!  Hug
Да ви кажа една мама какво ми препоръча за укрепване на имунната система и профилактика -  Лактофлор Био +. Това е с бактерията на киселото мляко - ако правилно разбрах...И аз днес ще го взема.
Иначе Коко е много добре, жизнен, здрав (да чукна на дърво), но с деца не си играе много. Само с братовчедите си и сестра си.
Вчера например ходихме при Гого и мама Бебчо. В техния квартал имам много бебета на възрастта на Коко и Гого. Всички си играят в пясъчника, обикалят, взимат си играчките, гушкат се  Grinning Обаче моят син все е около мен, не се интересува толкова от другите - взима играчките да ги разгледа и пак ги пуска...А пък аз в пясъчника не го пускам - страх ме е от кучешки тении и всякакви микроби  Twisted Evil Дядо му на Коки в Гърция е направил пясъчник с морски пясък, сенник и ограда. Там може!
Гого е порастнал много - по-висок и по-тежък е от Коко - целият е мускули по ръцете и краката  Laughing Не спира това човеченце на едно място  Joy Висок е 84см и 10800гр  Wink
Мама Бебчо не може една глътка кафенце да пие - само тича след Щурчо  Laughing
От няколко дена Кокемон казва  нови думи - на леля си "леля" и на бебето и Влади - "Ляди"  Laughing
Като излизаме на разходка и му казвам, че отиваме при децата -  казва "атата"  и го повтаря докато не ги види.
Вчера ходих до големия бебешки магазин, купих му пластмасова люлка с предпазител отпред. Тук в квартала изпочупиха всички люлки, а които останаха - нямат облегалка. Та сега ще ползвам лостовете, които останаха от люлките и ще си връзвам нашата, Коко много обича да се люлее.
Май прекалих с писането, после пак   bouquet

# 223
Наистина е неприятно, той не е пил АБ до сега, голям "бой" пада, докато му го дадем- не иска да го пие.Пробвах и със спринцовката от Панадола-пак не иска. И не стига, че е стабичък, ами сега е олекнал още  Sad Прилъгвам го само нощем да изпие по 1-2 шишета от храната на Милупа. Довечера, ако няма разстройство, мисля да му дам мляко, че горкото е толкова гладно  Confused

# 224
Привет  Hug  Hug  Hug
Малките сладки болни душички да оздравяват бързо им пожелавам, много мъчно ми стана  Praynig
Ели добре дошла на Бг земя, страхотни снимки сте направели, Кали е пораснала много и голяма сладурана е, личи си, че наистина сте изкарали страхотно, но и аз съм на мнението, отиди, виж, порадвай се на красотата, чистотата и подредеността, но в къщи си е най-хубаво  Hug
На Тити честита карта, успехи и по-малко перипети и трудности за новото начало  Hug
Danida82 страхотно изкарване на сватбата ви пожелавам, на брат ти много, щастие, любов и радост в съвместния живот !
ribkata   имаш страхотни деца  Hug
Чакаме включване и от Бобче да каже как е минало с Рая концерта, сещам се на коледното парти, Рая ни забавлява много, пя ни и ни весели, голяма сладурана   bouquet
Много кофти време днеска, но ще го изкарам малко малкия, че иначе ще ме направи на луда съвсем скоро  Mr. Green
Лек и хубав ден от мен, а на всички болнички бързо оздравяване   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт