Ето, лято идва вече, крачи смело ФЕВРУАРСКОТО човече

• 9 664
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
и  се притеснявах дали няма да се стресне от музика,от многото хора и така нататък

При нас стана точно както очаквах-уплаши се само от нахълтващата тълпа и то при условие, че е свикнал с вуйчо си (младоженека). Иначе с интерес разглеждаше тъпана и акордеона на излизане  Whistling а колко хора изигра..... абе детето си е родено за купон  Joy

# 61
Честит   празник  на  празнуващите! newsm51Сега  моето  момиченце  спи  и  аз  съм  пред  компютъра.Днес  нашия  тати  има  празник,военен  е.Михаела  расте  и  все  повече  бели  ми  прави.Имаме  още  един  зъб  тъй,че  вече  ги  броя  8зъбчета.Скъпата  съжелявам  за  неприятния  ден  кофти  е  ,но  важното  е  ,че  всичко  минава  и  на  мен  ми  се  е  случвало  да  ми  е  карък  някой  ден.Олимпия  радвам  се ,че  всичко  е  наред  при  вас.Специални  поздрави  на  всички  майчета  от  мен,лек  и  приятен  ден! newsm03   

# 62
Ето и сватбарските ни снимки

# 63
Atrakcia  много хубави снимки. PeaceБулката също е много хубава,а малкия сватбар е направо чудесен.

# 64
Здравейте,мамчета Grinning
Отдавна не съм се включвала,доста сте писали.Ама откак се стопли времето съм по цял ден навън,защото юли се връщам на работа и ще имам много малко време за разходки.Ама здраве да е.
 Честито на всички празнуващи  bouquet

# 65
  • БГ

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!

# 66
Благодаря за поздравленията (Еликс никога нищо не забравя)  Hug
Дано сте хапнали добре - ние прекалихме пак - почерпете се за мое здраве  beer2 cook
Магика, честит Имен ден и на теб!!!
И на всички празнуващи!!!
Атракция, от снимките ти струи щастие - пожелавам на сестра ти дълъг семеен живот, изпълнен с много усмивки и щастливи мигове.

# 67
Привет, момичета-кокичета!

krasykm06, много ще съм ти благодарна, ако провериш за този хотел   bouquet  bouquet  bouquet.
Скъпата, много гаден ден си имала  Sad. Но добре, че детенце не се е наранило при падането.
Atrakcia, чудесна сватба. Булката е много красива, прическата й е  невероятна и дори ако не се лъжа има и живи цветя вплетени. А Бужи - то се знае, че е най-големия купонджия.
stefaniika, много мило, че си се сетила за Деян и за очичките. Оказа се алергична реакция и докато сменям лекар след лекар, очичките му се оправиха напълно, без никакви помощни средства.

Приятен и усмихнат ден на всички!

# 68
  • БГ
Здравейте малки и големи, и още по-големи, момичета и момчета!!! Днес при нас е слънчево и топло - време само за разходки, но докато се мотах с подреждане, пране и т.н. Марти взе, че заспа, така че поне ще си драсна ред-два!

krasykm06, много се радвам за Мони, браво на двамка ви, щом сте се преборили без АБ! Да ти е жив и здрав и повече да не се разболява!

OLYMPIA, как е Коко днес, има ли Т?

Atrakcia, честито и от нас на младоженците! Желаем им дълъг и щастлив семеен живот, много любов и късмет! Снимките ви са чудесни, купона е бил на ниво, а купонджията изглежда повече от щастлив!

irinopolis, как мина вашата сватба? Очакваме снимки!

ribkata, и Марти иска да се храни вече сам! Доскоро нямах този проблем, но от седмица-две иска да държи всичко, което поднася към устата си, било то храна или прибор, и само си представи какво е около него, когато не успява да улучи!!!

Скъпата, как е настроението? Съжалявам за каръшкия ден, който си имала. Лошите моменти дебнат отвсякъде и трябва да сме много внимателни. Моето кръвно често пада и понякога едвам успявам да кача количката и Марти до 3-я етаж, дори ми идва да заплача от безсилие. Добре, че има и хубави дни, та бързо да забравим лошите!

Вие колко пъти сте си разболявали и колко пъти сте давали АБ??? Когато не давате лекарства как се справяте, имате ли си тайни бабини рецепти за чайове, компреси или нещо такова???
mama-eli, да чукна на дърво, Марти все още не е пил АБ. Имал е Т и сме я сваляли с Панадол, Нурофен, свещички Ефералган и компреси със студена вода и оцет.

anitza, браво на вас! Капките не са безобидни, така че, добре че, сте се справили и без тях!

Мами, ето ви малко снимки от нашия уикенд. Бяхме поканени на РД и кръщене на Марти2, беше страхотен празник и много се забавлявахме. Марти2 е племеникът ни, който е точно с 3 месеца по-малък, много е сладък!

# 69
  • Букурещ
Здравейте и от нас. Да се оплача- Филип беше болен и пи АБ. В началото беше 2-3 дни с лека Т 37,3-37,8. И точно си мислех, че върви към оправяне вдигна буквално за минути 39, 6. Така че пи АБ. Много ме е яд, кърмя- мърмя, много внимавам как го храня и все пак на година и 2 мес. е пил 2 пъти АБ. Първия път изчаквах 5 дни преди да дам АБ, беше само на хомеопатия и Ефералган, но вдигаше непрекъснато много високи Т и нямаше друг начин.
Олимпия, как е Коко днес?

# 70
Здравейте,мами!
Честито на патерици на Скъпата, Магика и Гошко на мама Бебчо!
Аница, ето това е сайта, на който можеш да погледнеш за хотела.
http://pochivka.bg/o-657-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_%D … D0%BB%D0%B8%D1%8F
Момчил е добре, малко кашля и днес пак ще го водя на лекар следобет, иначе той много боледува все едно ходи на детска, лепка всичко от каката. Според това, което ни казват, проблемът идва от прекараната варицела на 2 месаца, след това пневмония на 4 и т.н., вече втори път кара тежък вирус без АБ и разни леки кашлици, за които всеки път ми казват да давам АБ, обаче аз отказвам. Уж като се бори и се справя сам с вируса, ще му се повиши имунитета, но да видим.  Praynig
Човекът се наспа и ние изчезваме, макар времето да е ужасно!

# 71
  • София
Здравейте и от нас!

Краси,тук пък времето е чудно,но следобед май ще се развали-така казаха.Браво,че сте се разминали с АБ-ика   Grinning

Боци , аз я мажа Кали след баня с млякото на Клоран,никакви проблеми няма и не ползвам никакви кремове п/в подсичане,само с него я намазвам цялата.
За криеницата и при нас е така,най-харесваната игра в момента  Peace

Черешка
,супер е на палатка ,ще ти хареса сигурна съм.Ние сме дърти къмпингари-палаткаджии и тази година живи и здрави ще водим и Кали.Единственото нещо което трябва да знаеш,е че трябва да си помъкнеш половината къща и е хубаво да имате ремарке  Mr. Green.И задължително вземи нещо против комари.

Скъпата наистина супер каръшки ден-има такива дни за съжаление,добре,че Марти е добре  Simple Smile.

Кали засега не е пила АБ, и ние като Стефанийка се борим с вирусите със същите средства  ooooh! .

Атракция,много хубава сватба  Flutter

# 72
Здравейте, мами!
Благодаря ви за интереса към мен и Кокемона   bouquet Той е добре, само леко накашля, но няма Т. Цяла нощ се събуждах да проверявам, но си е добре засега. На вит.Ц, сироп за кашлица и Стеримар е, следобед ще минем и през педиатърката за всеки случай.
Честит имен ден на патерица и на Скъпата и Магика!!! Аз къде блях, та не разбрах, че празнуват  Embarassed
stefaniika , хубави снимки, но са малки. Къде да ги видим по-големи?
Atrakcia , много щастие желая на булката!   bouquet

# 73
Atrakcia , много щастие желая на булката!   bouquet

Благодаря ти! Благодаря на всички! Ще й предам  Peace

# 74
Здравейте мами!
Срамота- отколко време не съм писала.Но поне ви изчитам и съм в крак с новостите.
Stefaniika бяхме си в Хасково по великден с Вики, но не исках да те притеснявам(нали ходите и до Пловдив).Очарована съм от града-още промени от последното ни ходене през септември.Какво стана със строежа пред читалището?
Както и предполагах-Вики израсна отведнъж.За великден си имахме краченца, първото зъбче най- после изби,а вече е удоволствие да прави аки в гърнето.
От юни ще е на ясла-много се радва на децата, ама и постоянно мамосва.Дано да свикне бързо и да не се разболява.
Ще работя на половин ден в нашия магазин.А като свикне-започвам да си търся работа по специалността.
Вече съм активен шофъор-престраших се да карам колата без мъжо(а и по- добре,няма кой да ми мърмори).
Привет и на мамчето от Добрич-katimareva-ще се срещаме по разходки само да се оправи времето.Тук все духа и е облачно.Къде са 30-те градуса на синоптиците??Дано скоро да познаят.
Лятото се очертава да обикаляме Златни пясъци и Албена,че мъжа ми започна работа там.
.....
Бързо да оздравяват болните дечица
Приятен ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт