Ето, лято идва вече, крачи смело ФЕВРУАРСКОТО човече

• 9 651
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, мами!
През нощта, въпреки че кърмя, получих  болки в гърдата. Уж ме "изпомпва" добре момчето - сега имам 2-3 бучки с големината на монета от 1лв.  Sad Много боли, Коко суче оттам, но няма подобрение...Дайте съвет, моля!

# 46
OLYMPIA, мнооого течности и следене на Т. Ако нямаш и гърдата не е зачервена - леки масажни движения с топла вода и съпун над мивката докъто поомекне. Ако имаш Т най  - добре да те види лекар. Това е което аз знам и което съм правила в подобни случаи. Дано се оправиш бързо! Praynig

# 47
Привет  и  от  мен  мили  майчета  и  сладуранчета!Реших  да  видя  как  е  положението  и  аз  да  се  разпиша.Сега  Мишето  спи  и  съм  на  спокойствие,а  тати  е  на  работа.Ние  тази  година  мислим  да  отидем  на  планина,че  то  все  на  море.Наши  познати  ни  препоръчват  да  отидем  вПирин  или  на  Родопите,но  все  още  не  сме  решили  пък  и  зависи  от  отпуската  на  тати. Мама   ОLIMPIA  ако  имаш  температура  отиди  на  лекар,дано  всичко  е  наред.Чао  и  лек  ден! newsm03

# 48
Ей, Краси, много се радвам, че Монката няма Т  Wink Включвам се в отбора на откачалките  Mr. Green Аз също държа моите деца с Т и не им давам АБ. Винаги ме е страх да не изспусна момента, защото моят мъж ще ми мърморясва на главата. Наскоро Маги като имаше Т, поддържаше 39-39.6 цели 4 дни. На 3-я ден й се възпали ухото и на 4-я ден като почна да плаче от болка, почти веднага вдигна 39 Т. Викам на мъжа ми да тръгваме да купуваме АБ /беше 22ч/. Но този път той и свекърва ми ме разубедиха и ми казаха да изчакам да я прегледа лекарката на сл.ден. Добре, че ги послушах, това й беше последното вдигане на Т. Но напрежението е голямо и в един момент си мислиш, че може да стане по-лошо.

# 49
Черешка, наистина е така и през цялото време си на тръни, ако нещо стане ти ще си виновна. В същото време Момчил е все болен, ако му давах всеки път антибиотици, досега щяха да са му станали 10. Не може така!
Днес Мони яде супичка с броколи, за пръв път от две седмици насам, дано това е края на вирусната инфекция. Между другото като чета тук майките във форума какво пишат, пневмониите винаги са се получавали след пит АБ, всички споделят, че АБ е спирал симптомите й.
Олимпия, сигурно си почела статиите в библиотеката имаше дори и клипчета с различни начини на кърмене и компреси със зелеви листа, също и може да изпиеш 4-5 лецитина, ако не си го направила вече де. Това е, което се сещам аз. Имаше и доста теми, може да си пуснеш и търсачката. Успех и пиши как си!

# 50
Здравейте, майчета!
Олимпия, за идващата седмичка може да се уговорим нещо  Hug  А относно кърменето, гледам, че и вие продължавата с пълна сила. Как сте през деня? Рони си папка или за предястие или за десерт, когато сме си вкъщи. Поняко иска и когато имаме гости, явно се чувства притеснена и идва при мен да вика Ааааммм, АаАаАааммм  Mr. Green , гледам да я залъжа с мезе от масата  Laughing  Да знаете само как яде салам това дете, пробвах вече и кебапче. Но иска да си го държи сама, каквото и да й дам. Банана също се включва в самостоятелните й опити. А, за запушеното каналче - само под душа с масажиране!!! За хапчетата не съм компетентна и няма да изказвам мнение, но при мен това помогна. Но понатисках, докато масажирах, доста ме болеше  Sad , но се оправих.
А тия Антибиотици са много кофти работа. При Сузи така се получи с пневмонията, след 2 АБ накрая в болницата с двустранна пневмония. А аз бременна в 9-тия месец с Рони бях придружител, защото патиците не пуснаха таткото вътре - имало майки само и щяло да е неудобно. Иначе и аз съм изчаквала при вдигане на Т и ми е било притеснено повече от мърморенето на мъжо, ако не съм хванала момента.
Жужолинка, Честит Рожден Ден и от мен!!!   bouquet  Да ти спори работата, а вкъщи да се любувате на белички и шегички от детенце  Hug
Лека нощ!

# 51
Добър вечер и от мен!
 OLYMPIA  много съжалявам за бучката.Аз не кърмя близо 5 месеца,но си спомням как един път ми се беше случило в началото,тогава започнах яко да се изцеждам и се мазах с дипрогента(ако правилно се сещам за името).Бях дигнала температура и една приятелка на майка ми,акушерка,ми го предписа.Имаше бърз и ефикасен ефект.Пожелавам ти бързо оздравяване.
Еми това е за сега.Пожелавам ви една спокойна нощ. Heart Eyes

# 52
Олимпиа, и моят съвет е за душ с масаж и Коко честичко да похапва.
Бързо оздравяване на всички болнички!!!
Мами,  Cry днес ми беше тройно критичен денят... бяхме в Сити Центъра с една приятелка и аз отидох да платя паркинга и се започна сгъване на колички, прибиране на багажи и друсане на децата и в един момент... къде е пропускът за паркинга??? - няма гоооо...... и падна едно търсене към час - отидохме до бариерата, но охраната ни каза да се върнем и да си платим глоба 25 лв., че сме го загубили!!! и се върнахме обратно, за да не пречим на движението и се започна едно щателно претърсване и няма и няма!!! А аз бях убедена, че съм й дала пропуска, ноооооо накрая се оказа, че съм го пуснала в багажника на количката и съм я сгънала  smile3537 smile3538 doh .....и  тръгнахме с ревящи от глад деца и кисели, защото вече им се и спеше.... Ноооо пред нас като се прибирахме помолих големият ми син да бута количката, защото бях гушнала Мартин, за да не му духа, а той изобщо не се трогна да ми помага и пред входа има три стъпала надолу, бутайки количката с едната ръка, кракът ми влезе в багажника на количката и паднах на стълбите с Мартин.... На него нищо му няма, но аз си натъртих дупето и лявата ръка. И ме питайте как го храних - той обезумял от глад, а аз от нерви и притеснение не мога да му улуча устата - ръката ми трепереше. Оплаках се  Confused Лека нощ!

# 53
Благодаря на всички отзовали се мами!!!   bouquet За моя радост следобед, когато бях твърдо решила да ходя до аптеката, защото вече имах буца колкото яйце - бебо успя със "зверско" сучене да я разбие. Сега нямам и помен, но пък през нощта бебко вдигна Т  Sad Спеше неспокойно и като го пипнах - пареше! Сложих му свещичка, тои си продължи да спи. Сега сутринта пак е 38(не е толкова горещ). По обяд ще го водя в мед.център, но се опасявам, че е пипнал вирус - вчера цял следобед бяхме навън с много деца и сега...
Скъпата, ужасен ден си имала! Много гадно! Много прегръдки ти изпращам  Hug  Hug  Hug
Честит празник на празнуващите!

# 54
Добър ден и от нас!
Скъпата много неприятна случка.
Ние тази нощ спахме доста неспокойно.Сутринта към 4,5 часа го преместих да спи при нас,но пак доста си поплака.Сега е доста весел и ентусиазиран за нови бели.Може би е сънувал някой кошмар?
Еми това е за сега.Пожелавам ви лек и спокоен ден. Heart Eyes

# 55
Забравих да честитя именните дни на празнуващите днес.
Честит имен ден на всички които носят това българско име.  bouquet

# 56
Честит имен ден на всички именици! Много здраве!

А сега да дам отчет  за сватбата-беше страхотно, много весела, Божидар беше във вихъра си, тръгна си изнервен и превъзбуден със свекърва ми около 11ч, а ние продължихме до около 1ч. А булката-мнооого хубава (нали си ми е сетра)-после снимки. При посрещането на сватбарите Бужака се държа мъжки, но допреди да влезат вътре-играеше и се кефеше, нооо като нахлуха и като видя камерата и толкова народ, че като дзуфна да реве....голяма смешка. После проспа ритуалите изморен и се събуди с омъжена леля   
 Не знам дали разбира нещо, но цял ден се беше лепнал в нея, само седи и я гушка и гледа в очите...беборанко сладък. В ресторанта 1 момченце го поиска за братче 

# 57
Atrakcia много се радвам за вас.С нетърпение чаках да разкажеш как е минала сватбата,защото на 20 този месец брат ми и той ще сключи брак и  се притеснявах дали няма да се стресне от музика,от многото хора и така нататък.Вчера му взех костюм,доста сладък е с него.Ще чакам снимки. Peace

# 58
Честит празник на всички и най-добри пожелания на тези, които имат повод да почерпят!
  Скъпата, много кофти ден си имала, дано се успокоиш и травмите да са лекички! Hug
  OLIMPIA, радвам се, че се е разминало без Т и лекарства!
  След като от известно време чета какво пишете за АБ, много се замислям newsm78 Thinking Не мога да преценя кое поведение при вирусни инфекции е най-правилно. Ако питаш педитата, "не умувай много и слушай и изпълнявай" От раждането си Калоян пие АБ за втори път, но му е и второ разболяване. Вие колко пъти сте си разболявали и колко пъти сте давали АБ??? Когато не давате лекарства как се справяте, имате ли си тайни бабини рецепти за чайове, компреси или нещо такова???
  Атракция, чакаме снимчици Grinning

# 59
  • София
Честит имен ден на Скъпата и на Магика!Бъдете здрави и все така усмихнати момичета!  Hug

Честито и на Гого на Бебчо!

Общи условия

Активация на акаунт