През нощта, въпреки че кърмя, получих болки в гърдата. Уж ме "изпомпва" добре момчето - сега имам 2-3 бучки с големината на монета от 1лв.
Много боли, Коко суче оттам, но няма подобрение...Дайте съвет, моля!
Включвам се в отбора на откачалките
А относно кърменето, гледам, че и вие продължавата с пълна сила. Как сте през деня? Рони си папка или за предястие или за десерт, когато сме си вкъщи. Поняко иска и когато имаме гости, явно се чувства притеснена и идва при мен да вика Ааааммм, АаАаАааммм
, но се оправих.
Да ти спори работата, а вкъщи да се любувате на белички и шегички от детенце

днес ми беше тройно критичен денят... бяхме в Сити Центъра с една приятелка и аз отидох да платя паркинга и се започна сгъване на колички, прибиране на багажи и друсане на децата и в един момент... къде е пропускът за паркинга??? - няма гоооо...... и падна едно търсене към час - отидохме до бариерата, но охраната ни каза да се върнем и да си платим глоба 25 лв., че сме го загубили!!! и се върнахме обратно, за да не пречим на движението и се започна едно щателно претърсване и няма и няма!!! А аз бях убедена, че съм й дала пропуска, ноооооо накрая се оказа, че съм го пуснала в багажника на количката и съм я сгънала
.....и тръгнахме с ревящи от глад деца и кисели, защото вече им се и спеше.... Ноооо пред нас като се прибирахме помолих големият ми син да бута количката, защото бях гушнала Мартин, за да не му духа, а той изобщо не се трогна да ми помага и пред входа има три стъпала надолу, бутайки количката с едната ръка, кракът ми влезе в багажника на количката и паднах на стълбите с Мартин.... На него нищо му няма, но аз си натъртих дупето и лявата ръка. И ме питайте как го храних - той обезумял от глад, а аз от нерви и притеснение не мога да му улуча устата - ръката ми трепереше. Оплаках се
За моя радост следобед, когато бях твърдо решила да ходя до аптеката, защото вече имах буца колкото яйце - бебо успя със "зверско" сучене да я разбие. Сега нямам и помен, но пък през нощта бебко вдигна Т
Спеше неспокойно и като го пипнах - пареше! Сложих му свещичка, тои си продължи да спи. Сега сутринта пак е 38(не е толкова горещ). По обяд ще го водя в мед.център, но се опасявам, че е пипнал вирус - вчера цял следобед бяхме навън с много деца и сега...

Не мога да преценя кое поведение при вирусни инфекции е най-правилно. Ако питаш педитата, "не умувай много и слушай и изпълнявай" От раждането си Калоян пие АБ за втори път, но му е и второ разболяване. Вие колко пъти сте си разболявали и колко пъти сте давали АБ??? Когато не давате лекарства как се справяте, имате ли си тайни бабини рецепти за чайове, компреси или нещо такова???