Ето, лято идва вече, крачи смело ФЕВРУАРСКОТО човече

• 9 656
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
Дикси, как са цените в Албена тази година? Ние почивахме там няколко години поред, но за съжаление тази година мъжа ми дърпа към южното черноморие. Засега се очертава да ходим с Марти.

За разлика от предните две години са ги вдигнали и то доста  ooooh! Обаче се обадихме на управителката на хотела, казахме , че две поредни години почиваме там, попитахме на какво се дължи това увеличение...и т.н. Ние малко на ударени се направихме, жената се оказа много любезна и накрая на разговора ни предложи цени доближаващи се до миналогодишните  Joy
А моят мъж не иска и да чуе за южното  Rolling Eyes Но и аз не настоявам, северното го харесвам повече.

# 31
Дикси, какво ти южно черноморие, тука при нас си е супер, особено пък на Албена.  Laughing
Скъпата, и нашата кака е влюбена, а е на 5, и те се целуват по устата и Той и подари сърце, на което пише "за празничния ден с обич и сърце от мен" и тя спи с него.
Рибче, тази история с кърлежа е много неприятна!
Мони цяла нощ беше с Т 39,5, сега отивам при лекарката пак, дано да не е станала белята  Praynig Цяла нощ не съм спала....
Хайде весел слънчев ден!

# 32
Ох, Краси, дано не е нещо сериозно, а тази Т е от вируса  Praynig

Скъпата и Краси, нашата кака незнам дали е влюбена Laughing, но все разправя, че ще се жени за Светльо. Миналият петък бяхме на заведение с неговите родители. По едно време се отделиха от нас и си играеха. Като се прибрахме, тя ми каза, че Светльо я целунал и й казал, че ще се ожени за нея  Laughing

С Маги пих лекарство за спиране на кърмата, май така се казваше - Бромокрептин. Но нямаше някакви нежелани реакции. Само, че тогава незнаех и се цедях, а аз по този начин съм стимулирала още повече лактацията.

Ние сме решили да ходим на Иракли на палатка. Само колко съм смела Mr. Green Никога не съм ходила и не съм превърженик на такава почивка, но нашите приятели ни запалиха. Миналата година ходиха и са много доволни. Не сме решили още дали да вземаме Стефко.

# 33
Привет от нас smile3525,
Краси ,дано ви се размине влошаването и малчо се оправи бързо newsm17,
боже от колко малки вече ги лови любовната треска:love: Mr. Green, ама много са разтропани днешните дечица,но да са здравички и послушни Joy,
ribkata егати историята с тоя кърлеж, дано няма последствия ,то да те страх да си пуснеш детето свободна да си играе Crossing Arms,
Подкрепям Краси ,че северното черноморие все още е подобро за почивка  Peace,
chere6ka наистина смела постъпка ,ако отидете и с  дребосъка, голям купон ще падне Mr. Green,но дано се забавлявате и изкарате страхотно?
да ви кажа какво направи снощи нашия Боби ,търсим го ние изцялата къща ,а той да вземе да се скрие в гардероба bye и се залива от смях, когато го намерихме, голям изобретател е вече в криеницата и как се катери по леглото и на катерушките по площадките ooooh!, мамчета вие още ли мажите дребосъците след баня?
хайде спокоен ден  Kissing Heart

# 34
Здравейте, мами! Днес си имаме рожденичка - мама Jujolinka. Да й пожелаем здраве, много щастливи моменти с децата и да ни навестява по-често!!!   bouquet
Рибката, ти си смела мама, преодоляваш всички препятствия даже и да си на резервни батерии   bouquet Много здраве в семейството ти!!! Давай да правим среща в парка, да ни представиш малките си красотички!
Чакам включване и от други мами - времето е хубаво, нека се разходим заедно!!!  Hug

# 35
Честит Рожден ДЕн на Жожолинка!
Аз сутринта я видях да преглежда темата, обаче не съм видяла, че има рожден ден.  Rolling Eyes
Нашата педиатърка каза, че положението при Мони е все същото- чисти гърдички и зачервено гърло, пак каза, че антибиотика не помага при този вид вирус, обаче ако се притеснявам много да го включа да не се мъчи човечето. Сега пак е с Т, миналият път като кара подобен грип, беше същата работа, тъкмо станаха 6 дни и аз не издържах и му дадох антибиотика, а той на следващия ден се оправи, а само се ръздриска от този антибиотик. Толкова съм объркана вече, че направо не знам, в същото време нали ви казах, че Чечо също кара може би същия грип, а пи антибиотик от първия ден и пак пет дни беше с температура. Та направо не знам вече. В крайна сметка не разбирам защо е този антибиотик и имали нужда от него?
Ботци, много изобретателно е това с гардероба, ама на теб сигурно косите ти са се изправили.
Аз също съм пила Парлодел, което било същото, нямах странични реакции.
Аз не мажа Мони с нищо, за сметка на това, обаче мажа каката, че нейната кожа е много суха и с на Мони мазилата мажа Криси.

# 36
krasykm06, стискам палци да се оправяте с тия болести, че аман вече! Много боли да ти е болно детенце  Sad
За мазането - мажа го с олио или крем винаги след баня  Peace

# 37
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОЖОЛИНКА!
Много здраве,късмет и щастливи моменти   bouquet!
Краси ,голям тормоз с тоя вирус,а и човек се чувства безпомощен, когато незнае какво да напри за да помогне на слънчицето си ,стискам палци утре да сте по-добре! Hug

# 38
Здравейте!

Честито на рожденничката Жожолинка?
  Рибче, голяма лакомничка си имаш  baby_neutral Joy През деня не успяваш ли да подремваш? Сега каката има ли Т или всичко отмина?
  Скъпата, и нашата кака имаше любовни терзания на същата възраст. Сега е в друга фаза - "всички са тъпанари" За кърмата и хапчетата писах нещо преди около месец... Confused newsm78
  botzi, и в къщи криеницата е любима игра. Калоян си умира от кеф като не мога да открия къде си е скрил пантофите  hahaha ,а вчера го сгащих като покриваше една чашка с бельото ми в чекмеджето.
  Мажа си малчо след всяко къпане с олио на Bubchen, а ние се къпем всяка вечер. Създадох си удобства и не ми е проблем. Косата мием през ден-два.
  Прегледах офертите за почивки и набелязах някои. Ние определено ще отидем с двете деца. Аз съм си малко чишит и без тях не ходя никъде. Ще ги водим и на планина поне за месец и се надявам да им подейства добре.

# 39
Привет, девойки!

Jujolinka, честит рожден ден! Да си жива и здрава, весела и усмихната, желана и обичана   bouquet  bouquet  bouquet!

botzi, много ти е сладко мъжлето. Ей, ама вие май не се спирате - само обикаляте. Похвално.
ribkata, много неприятно с кърлежа. То сега имало бум на кърлежи и бълхи.
Скъпата, на кой се е метнал любовчията  Wink!
krasykm06, хайде да му минава на малкия Мони, че се мъчи и детенце и мама. Дано минете без антибиотик  Praynig!
chere6ka, моите приятели от няколко години ходят на Иракли на палатка и са супер очаровани. Обаче ми се струва, че с малко дете ще си е цяло приключение, та даже и мъчение.
botzi, ама Боби сладура и готов за тайните служби, щом така се крие. А иначе аз продължавам да си мажа след баня с олиото на Бюбхен.
mama-eli, ти къде гледаш оферти за море!

Мамета от Варна, ще ви затрудни ли, ако кажете кои станции има във вашия прекрасен град или някакви по-евтини хотелчета. Благодаря ви предварително   bouquet!

# 40
  • БГ
Добър вечер и от нас!!! Ние си имаме гости, но купона беше кратък и всички вече спят, без мен, разбира се!

Да ни е жива и здрава рожденичката - Jujolinka, и по-често да ни посещава!

Мами, от Варна и фенки на северното черноморие, ама моля ви, се не ми се сърдете, аз от 27 години, т.е. от 3-годишна, почивам само там, а за таз годишната ни "проекто почивка" още нищо не се знае, може пак да ви навестим!!! Днес се Марти се сдоби с бански, утре купуваме джапанки и пристигаме!

chere6ka, предстои ви голяма авантюра! Само веднъж бяхме на палатка, на Цигов чарк, насред лято, и се изпоразболяхме, не бих опитала повече. Подгответе се добре, да няма изненади?!

botzi, ние все още се мажем с тоалетно мляко и крем за подсичане, много му е нежна кожата на моя мъж!

krasykm06, дано утре се похвалиш с добри новини за Т на Мони! Може пък да се размине и без антибиотик?!

ribkata, как се справяте с нощното кърмене?

anitza, как са очичките на Деян?

Лека и спокойна нощ на всички!

# 41
Добър вечер и от нас!
И ние имахме гости и да не повярваш успях да преспя най накрая Преслав. Simple Smile
 Честит рожден ден на Jujolinka.Пожелавам ти много здраве,щастие и късмет.
ribkata много неприятна история е това с кърлежа.Аз да си призная много се притеснявам за малкия понеже постоянно сме из тревите и поляните.
Ох,ние изобщо не сме избирали къде ще ходим на море.
Еми това е за сега.Пожелавам ви една спокойна нощ. Heart Eyes

# 42
Привет!

anitza, в нета си търся оферти. Има всякакви. С търсачка, например Google ми изкара сума ти туроператори. Много е важно, обаче да знае човек какво иска иначе се оплиташ и погледа ти се пресища. Харесахме си два хотела в Обзор и Свети Влас, но не сме резервирали още. Чувам мнения, че в Гърция има места, където излиза по - евтино, но определено не си представям пътуване с автобус 7-8 часа с моя щурчо, а до Турция е 24 часа до Мармарис. Най-подредения сайт,на който попаднах е този  http://www.vakanzia.bg Приятно търсене! Grinning

Лека нощ!

# 43
Ейййй,благодаря момичета,...не сте ме забравили.Аз редовно си ви чета,но вече работя от няколко месеца и нямам време много да пиша.
Трогнахте ме с пожеланията  Hug Hug Hug
Ако някой идва по морето сега лятото нека ми се обади.....повечето сте от други градове и ще ми е приятно да се запознаем .  bouquet

# 44
Добро утро!
Монката май оздравя!  Party Цяла нощ, а и вчера почти цял ден не е вдигал Т. Дано това да беше!  Praynig Ей, ама майка му на това дете е много щура, ей. Има ли майки, които като мен биха издържали толкова време да не дадат антибиотик, или аз съм единствената откачалка.  Laughing
Скъпата, сетих се за бюста дето беше писала наскоро, аз пък като кърмя сега и много си го харесвам, и смятам поради да кърмя и лятото, та да бъда с хубав бюст още поне едно лято. Ми така де, да има поне някакъв полза от това кърмене, явно не ни предпазва от никакви болести  Joy
В тази връзка ние си се кърмим с пълна пара, денем, нощем, по всяко време, дори от две седмици човекът е изцяло на кърма, нали първо беше хремав, сега пък с този грип и отказа да яде друго.  Wink Хвърляме лекарката ни в шок и ужас, за което  Whistling
Аница, аз принципно не съм от Варна, обаче тук до нас има едно хотелче, в което миналато лято бяха по 10 лв нощувките, обаче малко е по-отдалечено, иначе е на страхотно място и има ресторант, в който идва целият град да се храни. Ако искаш ще проверя и ще опитам да намеря и снимка.
Хайде, чао, отивам да видя дали ще мога да поспя още малко.

Общи условия

Активация на акаунт