и санди миналата седмица изкара 3 дни с 39.7-8 и с бронхит . явно при нас бе усложнение след варицелата , заради ниската имунна система. пийна и за прив път антибиотик, доста силен при това и се пообриона, но за ден мина обрива.
ние изоставаме с ваксините- даже тримовакса на 13м не сме сложили още.
не знам как се оправяте у дома , но аз гледам тайфун с нежно име
- снощи за 2 4аса 4истих с прахосмука4ка 4 пъти- солети, пуканки и пръст от саксии. изяде билет от метрото, пусна дистанционното в тоялетната и отвори вси4ки ниски шкафове, изсипвайки каквото намери навън. за капак обърна купа с пране за гладене. ей така минават ве4ерите ми между 7 и 9 4аса, след което и бебо и аз заспиваме.засега стига от мен, ще се върна назад , за да наваксам, каквото съм изпуснала.

На 19.04 вечерта не му я дадох та до сега.

,
,
,
,
Вчера изпратихме каката на зелено училище и само я мисля, дали не е прихванала от мен и да я покоси в неподходящ момент.
Аз гледам да я излекувам Сузи както трябва и тогава я пускам, че ми е съвестно, а тая е направо за уТепВане.
, защото доникъде не сме я докарали. Особено, ако сме си вкъщи, иска няколко пъти да си суче. Днес я забаламосвах, че Рони е изпапала млякото и сега няма, да папка бисквитка /или солетка/. Тя мрънка малко, но се примири. Само че нощно време кой Мари те слуша, че няма мляко