Твърди големи сапуни

• 4 501
  • 59
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Нелсон, ще ги потърся тези сапуни! Обожавам люляк и бих ги изпробвала!

# 46
Баба обичаше сапуни и, докато беше жива, редовно ѝ подарявах по-големи и засукани.
Ей тези ѝ бяха любими https://manufaktura.cz/mydla/ и аз много ги харесвам. Преди години живеехме в Чехия и от там ги знам.

# 47
Обожавам сапуни, постоянно купувам, като видя нов или намален на някой любим вид или пък съм в чужбина и виждам тамошен бранд. Голям запас имам, държа ги по гардероби и шкафове с дрехи, за да ухаят вътре. Така правеха едно време бабите. Grinning
Тези са ми в топ 5 засега:

# 48
Аз преди време си бях купила Савана, мирише добре, но страшно ми изсушаваше кожата на ръцете и така си стои. Дуру не съм ползвала от много време.

# 49
  • Русе, у дома
От както ми подариха един сапун  във Флоренция, се върнах в годините назад и аромата на старите сапуните…, със сестра ми дори колекционирахме…
Слагам линк, че ги намерих и в нашия град, и
Флорентинските, редовно ги подарявам на близки, като жест…
https://ttmarket.bg/category/luksozni

# 50
От известно време използвам само твърди сапуни за лице и тяло.

Наскоро закупих няколко от Париж и нямам търпение да ги използвам след като свърши последния.

# 51
  • Deutschland
Страхотна тема 😍. Като дете колекционирах сапуни, които с течение на времето не знам къде отидоха.
Любими ми бяха Camay черен и червен, след това Палмолив, Клеопатра.
В момента само Dove ползвам и френски в метална кутия от ткмакс.
Хубави са сапуните на Рефан, на Българска роза, на Nature of agiva. Тезори д' ориенте сапуните също.

# 52
Обичам големи сапуни и използвам много.

# 53
Едно неочаквано добро попадение от този ценови клас сапуни. Палмолив не ги харесвам, но този го препоръчвам. Ухае много зарибяващо и твърдите частички измиват и гъделичкат.

# 54
  • Deutschland
Не съм виждала такъв, явно по тукашните земи го няма. Жалко!

# 55
  • Шоплука
Едно неочаквано добро попадение от този ценови клас сапуни. Палмолив не ги харесвам, но този го препоръчвам. Ухае много зарибяващо и твърдите частички измиват и гъделичкат.

На Палмолим най-редовно купувам и душ-гела с морска сол - най-култувоият, който съм ползвала. Благодаря, че сподели за сапуна също / често не съм го виждала, от къде го купуваш?

# 56
От аптеки Ремедиум или ДМ.

# 57
Аз го купувам от Фантастико.

# 58
Тези са ми другите фаворити, но им загубих нещо следата.
Ако някой е виждал и знае откъде да се купят, да казва. Simple Smile

# 59
Лукс сапуни при мен има в арабските магазини.
Ако има такива привас там погледнете.

Общи условия

Активация на акаунт