Боледуването на децата ни - тема 97

• 13 751
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
  • shumen
Optima,до болка познато ми е.Моя и той така правеше,а и продължава да прави бронхити.
Като не ми е харесвала кашлицата и всеки ден съм го водила на лекар.Два пъти Вентолин мисля,че са малко.
Аз съм давала какви ли не имуностимуланти и нищо не помага.

# 46
  • Varna
И моето малкото със оказа със Хемуфилус инфлуенце. След 10 дена капане на Вигамокс и никаква промяна на сопола и пуснах секрет. Излезе си бактерията, нищо че бях капала капки. Чакам антибиограма, да видим какво ще правим. До сега от яслата си хвана, мораксела , стрептококи пнеумоние и хемофилуса. Започнах да и давам Бронховаксом по препоръка на личната. Уморих се от тези бактерии. Някой беше писал за италианското лекарството Бакулин. Как се снабдявате със него? Дали е по добро от Бронховаксома, евентуално?

# 47
  • София
По-изчистено е. Иначе от Италия позната ни го донесе. Но мисля, че като напишеш Букалин е Интернет излизаше страница и можеш чрез превозвач да си го поръчаш

# 48
И моето малкото със оказа със Хемуфилус инфлуенце. След 10 дена капане на Вигамокс и никаква промяна на сопола и пуснах секрет. Излезе си бактерията, нищо че бях капала капки. Чакам антибиограма, да видим какво ще правим. До сега от яслата си хвана, мораксела , стрептококи пнеумоние и хемофилуса. Започнах да и давам Бронховаксом по препоръка на личната. Уморих се от тези бактерии. Някой беше писал за италианското лекарството Бакулин. Как се снабдявате със него? Дали е по добро от Бронховаксома, евентуално?
Ксимебак при нас, без антибиограма са го изписали. Ама квото такова. Същата бактерия.

# 49
  • shumen
Да се оправят скоро болните.
СимонаК,няма оттърване от тия бактерии.
Бръм,дано е правилният АБ и ги изтрепете тия бактерии.Той не беше ли на АБ скоро заради пневмонията?
Аз да не казвам голяма дума моя е на училище три дни вече и още не е домъкнал нищо.Каза,че вчера много кашлящо дете си е тръгнало.Аз съм успяла да вдигна витамин Д с лекарствата,но има още какво да се изисква.Ще продължа да го пия още 3 месеца,но веднъж на седмица и тогава пак контрола.Изпрати ме и на ендокринолог доки,че кръвната захар е на границата и инсулина е висок.Ама то с притеснения покрай детето как няма да е.

# 50
Дани, според мен след пневмонията инфекцията се качи в носа остатъчно. И от там бактерията. Беше на антибиотик и венозен, и през устата след това.

# 51
Аз съм давала 3 месеца и половина Имунотрофина + физиотерапии и ефект при нас нямаше относно сливицата и след толкова мъки я махнахме, но бактериите продължава да си ги хваща.
Danaeka, ти прави ли пауза от приема на витамин Д преди изследването, защото на мен в лабораторията преди да пусна на малката ми бяха казали че поне 10 дни трябва да са минали без прием за да са точни резултатите?
От Бронховаксом не се завъждат бактерии ли или аз не съм разбрала?

# 52
Ако бронховаксом е нс принципа на рестив, вкарват се минимални количества бактерии и се тренира имунитета да реагира на тях без да се разболява човек/дете. В случая с нашето - още от 2 ри ден на приема започваше кашлица колкото пъти опитах да му давам. Мисля че издържах 3 пъти и тритр пъти беше едно и също, все едно е болен с кашлица.

# 53
  • shumen
Мимчо,правих пауза даже над 10 дни и тогава пак пуснах витамин Д.И мен в лабораторията ми казаха,че трябва да са минали над 10 дни и тогава се пуска контрола.

# 54
Здравейте, да споделя какво знам за сиропа Имунотрофина. Преди години като лежахме в инфекциозно отделение с големия ми син го носех с мен в болницата. Лекарите погледнаха състава и казаха,че само си давам парите и че в една ябълка има повече витамини.

# 55
Силно препоръчвам да си давате поотделно СЛЕД изследване най-важните витамини. Прави ми впечатление, че много тук в темата си дават парите за боклуци пълни със захар, консерванти, оцветители, стабилизатори, тоест помощни вещества.
Има къде по-изчистени продукти на пазара без такъв шокиращ състав и по-високо дозирани.

# 56
  • София
Ми на българския пазар освен да е фраш с оцветители и стабилизатори, аз хубави дози витамини не съм видяла (говоря комбинирани).

# 57
Защото няма, но в днешно време може и от чужбина поръчка.
Аз забравих да кажа, че моето похърква и май позапушен нос има..
Значи след Ковид изкара някъв лек вирус, но отана една кашлица. Някъде 6 месеца всеки ден, сутрин по-често. Лекарят каза, че не е за АБ. Започнах Омнибиотик Имунд и още след 3-4 дни кашлицата се пресече като с магическа пръчка. Носа беше изцяло сух. Давам го вече месец сигурно и от тази сутрин похърква.
Комбинираните витамини са окей само когато имаш много дефицити и на принципа на "изливаш с кана" да влиза от всичко по много за начало става за да се вдигне човек, но иначе целенасочено от каквото има нужда организма е по-добре.

# 58
И аз загледах този пробиотик наскоро. Сега му давам Омнибиотик Кидс10.
Ще взема определено някакъв след като приключим с този.

# 59
  • Varna
На моето му излезе антибиограмата на Хемофилуса. Страхотна чувствителност към всичко. Да ама след 10 дена капане на Моксифлоксацин, си е все още там. Само, е станал умерено количество. Носа и е запушен, зеления сопол е там и кашля. Особенно докато спи. Почнах я със Агументин. Явно със капки няма да се получи. Яд ме е че заради сопол, ще пие антибиотик. Не е имала температура или нещо по сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт