Блефаропластика - 5 тема

• 13 647
  • 207
  •   1
Отговори
# 90
Naomi79, преди колко време?
Преди 7 години

# 91
Здравейте, някой има ли опит, или наблюдение над работата на  д-р Цветомир Димитров –.Гледах снимки на негови блефаропрастики, изключително естествено изглеждат, и много добре направени. Все пак , обаче трябва ми информация от първо лице, ако някой има опит с него. Оперира в София.

НИКОГА!
Някакво по-подробно обяснение за недоволството може ли?

# 92
Naomi79, преди колко време?
Преди 7 години
Значи е минало достатъчно време и може да направиш пак. Успех!

# 93
Здравейте, някой има ли опит, или наблюдение над работата на  д-р Цветомир Димитров –.Гледах снимки на негови блефаропрастики, изключително естествено изглеждат, и много добре направени. Все пак , обаче трябва ми информация от първо лице, ако някой има опит с него. Оперира в София.
Здравейте, аз оперирах при Димитров, изключително доволна съм.На 5ти януари се оперирах, всичко се разви много по добре отколкото очаквах.Разликата е огромна преди и след ,аз препоръчвам доктора .

# 94
Аз се каня да ида при него на преглед. Харесва ми, че продължава разреза нагоре от външния ъгъл на окото. Преди пет години се оперирах при Средкова, която не го прави това и външните ъгли ми паднаха доста.

# 95
  • Varna
Здравейте, има ли някой с отзиви и впечатления за д-р Анакиевска- Варна,отдавна събирам смелост, бях при нея на преглед и нейното мнение е първо да се направи долна, а по-късно горна блефаропластика и  леко повдигане на веждите. Операцията била много дълга за двете едновременно- макар да чета коментари за дами направили и двете заедно.

# 96

Познавам една жена оперирана от Димитров с много усложнения след блефаропластика. Все още не се е оправила и за съжаление не може да намери кой да я коригира. Минава през ада.

# 97
Да не е жената с долна блефаро?( скин пинч май е правила )

# 98
Правила е комбинация от горна с долна блефаропластика.

# 99
  • Gotham City
И аз да се похваля, макар че още е много рано. Операция горна блефаропластика от днес. Снимките са преди и веднага след операцията. Доста кожа ми изряза доктора. Дано има хубав резултат след махане на конците и възстановяване на тъканите.

# 100
Супер си. А къде я прави?

# 101
  • Gotham City
Благодаря! В Пловдив, д-р Бонев.

# 102
Браво, Бел Епок, изглеждаш супер!

# 103
Много добре изглежда засега, браво.

# 104
Момичета, какво ще кажете за този резултат:

След две горни блефаропластики, който не са имали желания ефект,  Войнов е направил повдигане на челото.

Общи условия

Активация на акаунт