Блефаропластика - 5 тема

• 4 381
  • 79
  •   5
Отговори
# 45
А може ли да кажете каква е цената, ако не е тайна

# 46
А може ли да кажете каква е цената, ако не е тайна
Не е тайна разбира се,всички цени да обявени в сайта на Войнов.

# 47
  • Бургас
Здравейте момичета, може ли някое момиче/жена от Бургас което е ходило при др.Камбурова скоро да ми каже колко струва горен клепач?

# 48
  • Бургас
около 500 евро, по каса е минало, но не знам дали всички операции минават по каса или според случая

# 49
  • Бургас
около 500 евро, по каса е минало, но не знам дали всички операции минават по каса или според случая
Благодаря ти!

# 50
460 евро, ако трябва да сме точни.

# 51
Здравейте, нямам опит с интервенцията, а ми се иска да имам..Simple Smile
Тъй като Стара Загора ми е най-близо и, прочетох в предишни теми мнения за др Стефанов . Положителни…но от 2024 г. Никъде обаче в сайта не открих цени…и коментари как работи с часовете…в смисъл много напред ли записва, каква е цената на прегледа и самата процедура. Само горна. Имам ясно изразена птоза и сякаш за кратко време ..клепача се отпусна още повече . Бих искала да отида на консултация и евентуално да предприема нещо…Конкретно за него разпитвам, но сък отворена да приема всякакви съвети. Много се интересувам и от мнения и цени в Одрин , ако някоя от вас е ходила. Благодаря сърдечно и предварително🤪

# 52
Здравейте, нямам опит с интервенцията, а ми се иска да имам..Simple Smile
Тъй като Стара Загора ми е най-близо и, прочетох в предишни теми мнения за др Стефанов . Положителни…но от 2024 г. Никъде обаче в сайта не открих цени…и коментари как работи с часовете…в смисъл много напред ли записва, каква е цената на прегледа и самата процедура. Само горна. Имам ясно изразена птоза и сякаш за кратко време ..клепача се отпусна още повече . Бих искала да отида на консултация и евентуално да предприема нещо…Конкретно за него разпитвам, но сък отворена да приема всякакви съвети. Много се интересувам и от мнения и цени в Одрин , ако някоя от вас е ходила. Благодаря сърдечно и предварително🤪
За Стара Загора препоръчвам д- р  Димитрина Желязкова. В Одрин не знам дали има, но в Чорлу ема много голяма болница,казва се Чорлу Ватан. Преди време бях изпратила запитване. Блефароластика прави очен лекар, преди 3 г. Бяха ми казали цена 2500евро за горен и долен клепач
1200 евро за горен клепач

# 53
Хоп и аз тук..
С генетично монголоиден вид на окото съм, видимо паднал клепач. Сигурно ще се наложи да предприема и аз горна блефаро, защото започва да ми натежава сериозно, но се колебая дали ще ми хареса резултата. Харесвам си очите с тази форма и не искам да се променя тя. Повечето резулатати които виждам наистина са страхотни, но за мен лично, като възприятие е че видимо се променя и формата на окото, което аз не искам.
Искам само да се повдигне падналата част. Мислите ли, че може да се направи такава корекция и какво да очаквам? Преди време правих една консултация при офтамолог, тя каза да изчакам поне 45, защото ще се върне обратно. Вече съм на 43 и започвам да го мисля.
Има ли промяна на формата на очите при вас, как се възприемате след това?
При сестра ми (която е с 10 г отгоре) вече е видимо необходимо да се махне излишна кожа, затова знам че и при мен ще се наложи, започва да пречи на видимостта.
Прилагам снимка в момент, в който окото ми е сравнително отворено, но има дни, в които вероятно от задържане на вода, клепача е леко оттекъл и е доста по-паднал. Тогава не мога дори добре да нанеса молив на очите, а аз обичам да се гримирам леко. Прави погледа ми тъжен и уморен..

Скрит текст:

# 54
Няма за се промени формата на окото, при блефаропластиката се премахва само излишната кожа, ане се променя формата, то няма и как за се промени, дори и да искате. На мен лекарката, която ме оперираше също ми каза че имам монголоидни очи. В първите дни до месец след операцията, може да ди мислите че формата на окото ви е променена( така си мислех и аз), но с течение на времето след 3 до 6м.след операцията окото и всички тъкани около него се променят и окончателния резултат е видим и постоянен след 6мес. Преди това окото и мускулите се наместват и напасват и може да ви се струва че окото е с различна форма, но няма как да се промени формата на окото след горна блефаро, тя не се прави с цел промяна на окото, а изрязване на висналата кожа

# 55
Няма за се промени формата на окото, при блефаропластиката се премахва само излишната кожа, ане се променя формата, то няма и как за се промени, дори и да искате. На мен лекарката, която ме оперираше също ми каза че имам монголоидни очи. В първите дни до месец след операцията, може да ди мислите че формата на окото ви е променена( така си мислех и аз), но с течение на времето след 3 до 6м.след операцията окото и всички тъкани около него се променят и окончателния резултат е видим и постоянен след 6мес. Преди това окото и мускулите се наместват и напасват и може да ви се струва че окото е с различна форма, но няма как да се промени формата на окото след горна блефаро, тя не се прави с цел промяна на окото, а изрязване на висналата кожа
[/quote
Супер, благодаря ви! Имах нужда да чуя това. Може би точно това са били моите опасения, заради недотам завършените резултати, които съм виждала.

# 56
То окото нямам как да се промени, но ще се промени как изглежда  и не е ясно ти как ще се възприемеш.
Също не е ясно колко и как ще се махне кожата, има ли мазнини, понякога окото изглежда по-кръгло, хлътнало, погледът става различен.
При мен нямаше голяма разлика.Лекарите се стремиха максимално да запазят монголоидното око.
Като ходиш пак при Чилингирова- нека каже мнение.Нали знаеш, че тя ме оперира?

( от онзи ден)

# 57
То окото нямам как да се промени, но ще се промени как изглежда  и не е ясно ти как ще се възприемеш.
Също не е ясно колко и как ще се махне кожата, има ли мазнини, понякога окото изглежда по-кръгло, хлътнало, погледът става различен.
При мен нямаше голяма разлика.Лекарите се стремиха максимално да запазят монголоидното око.
Като ходиш пак при Чилингирова- нека каже мнение.Нали знаеш, че тя ме оперира?

( от онзи ден)
При теб резулата много ми харесва и да не изглежда променена формата, но то е до лично възприятие. В момента при подпухване и при мен окото почва да изглежда по кръгло и не ми харесва. С Чилингирова говорихме съвсем малко за клепача и тя каза, че няма много излишно за махане, но все пак смята, че имам нужда, заради тежестта, която се създава, но аз да си реша, кога ще го поискам и ще говорим. Може да я питам следващия път.

# 58
Йоана, според мен ти имаш и т.нар. тежък клепач. И моят е такъв, макар и не монголоиден. Никой не се съгласи да ме оперира преди на навърша 45, което на мен никак не ми хареса. Но от дистанцията на времето се убедих, че са били прави.
За промяната на около - виждала съм го само при една приятелка, която направи горна и долна едновременно в Турция. Очите й придобиха кръгла форма и тя безкрайно съжалява.

# 59
Моя близка прави горна и долна при Иванова, не заедно, много добре се получи, няма промяна.Но всичко е според зависи от даденостите, уменията и виждането на лекаря за операцията.

Общи условия

Активация на акаунт