Спечелете двоен билет за Arena of Beauty!

• 1 665
  • 99
  •   1
Отговори
# 75
Никога не съм, но бих искала.

# 76
  • Sofia
Не съм посещавала досега събитито.

# 77
И аз не съм посещавала до сега това събитие.
Интересувам се от козметика и с удоволствие бих отишла и бих помолила за професионални съвети за да включа нови продукти в ежедневната си рутина.

# 78
Аз не съм посещавала това събитие, но с удоволствие бих изпратила там дъщерите ни - моята и на мъжа ми Wink и съм сигурна, че ще им е много интересно и ще се върнат с пълни торбички.

# 79
  • Once there was a Hushpuppy...
Не съм посещавала досега Арена Бюти, но с удоволствие бих го направила. Интересуват ме всякакви новости, свързани с козметиката. Бих си купила продукти за лице и коса.

# 80
  • София
Никога не съм посещавала изложението. С удоволствие бих го посетила и избрала нещо от участващите марки.

# 81
Не съм посещавала мероприятието,но с удоволствие ще го направя.

# 82
  • София
Не съм посещавала Arena of Beauty, но с удоволствие бих посетила изложението!

# 83
Обичайно късно тазбирам за подобни събития и не съм успявала да посетя. Бих посетила, за да купя продукти за коса.

# 84
  • София
За пръв път чувам за Arena of Beauty. Чудесна идея да има такова изложение, и би ми било много интересно и полезно да го посетя, сигурна съм, че ще намеря доста неща за себе си, а и за моя тийн с неговото акне... да, и мъжете са много суетни, но много малко от тях биха си го признали. Благодаря за информацията!

# 85
  • софия
Не съм посещава Arena Beauty досега , но с удоволствие бих посетила това  изложение!

# 86
Зная за Arena of beauty, но не съм го посещавала.

Ще ми бъде много интересно и полезно да науча и намеря още интересни продукти за коса и нокти.

# 87
Не съм ходила на събитието, но мисля, че да съм там ще ме направи наистина щастлива.

# 88
Не знаех за Arena of Beauty и бих го посетила. Заинтересува ме Bulgarian Hair Cup 2026

# 89
Не съм ходила на Arena of Beauty досега, но с удоволствие бих отишла. Бих се консултирала какво ще е най-подходящо за сухата ми кожа на лицето, а също бих си взела и нова спирала и сенки.

Общи условия

Активация на акаунт