Използвате ли суплементи и какви?

• 88 654
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 615
  • София
http://www.bgtrener.info/hr/hrani2.php?shrani_id=39   По темата за храненето май няма 2 еднакви мнения , според тая статийка казеин все пак ни трябва.
Аз задължително ям по 1 мляко на ден, пия липозан и пак свалям Peace

# 616
Ох, свърших една опаковка Липозан, а кантарът не показа никакъв прогрес. Визуално - не съм сигурна, може би съм по-добре. Възможно ли е да се топят малки количества, но пък чиста мазнина - тоест ефектът да не се хваща на кантар. И въобще, чудя се дали да продължавам с Липозана, след като първата опаковка свърши. Какво ще кажете.

А - че не ям правилно, това си го разбрах. Ще се опитам да мина в някакъв режим, макар да не обичам месо. Как изобщо отслабват вегетарианците?

# 617
Без да приемате протеин няма да отслабнете
 Peace
Вегетарианците отслабват с много зеленчуци  bouquet

# 618
Здравейте аз само ви чета и не пиша, но сега ми се появи едно въпросче, на което не срещнах отговор в темата.

И аз пия Липозан от може би 1 седмица ... е не ви ли е ужасена на мирис  ooooh!
За резултат още не знам дали има  newsm78

Освен на Поци и жена му на някой друг подействал ли е Липозана  Simple Smile

# 619
ако прочетеш цялата тема ще ти стане ясно ,че не само на мен е подействал.Даже аз от него напълнях с 20 кг.Никой не съм карал да го пие насила.Жената ослепя от предозиране с Липозан. Peace
Много съжалявам въобще ,че казах за Липозана  bouquet

# 620
  • София
И на фетбърнъра, който взех преди няколко дни му е ужасна! А освен това са много големи хаповете и се давя като ги пия. Пробвах да ги сдъвча, но...  Sick
А з резултат - сигурно ще има!!!
Как се справяте вие?  newsm78

# 621
Ооо Поци не съм искала да те обидя ... напротив ти доколкото виждам вдъхновяваш много мимичета  Laughing просто питах най-учтиво  Hug

# 622
Без да приемате протеин няма да отслабнете
 Peace
Вегетарианците отслабват с много зеленчуци  bouquet
Знам, че е писано вече много по въпроса, но все пак да питам - протеини на хапчета ли или имаш пред вид храна с протеини?

# 623
Mесото е протеин ,но е малко.Може да вземате протеин на прах  bouquet

# 624
  • София
ако прочетеш цялата тема ще ти стане ясно ,че не само на мен е подействал.Даже аз от него напълнях с 20 кг.Никой не съм карал да го пие насила.Жената ослепя от предозиране с Липозан. Peace
Много съжалявам въобще ,че казах за Липозана  bouquet

Не се изнервяй, не си заслужава  Joy В този форум за всяка тема е така , едно момиче написа хубава маска за коса ,която е ползвала и има добър ефект ....е разпънаха я на кръст:   " ама защо, ама как ,ма ти защо ни пускаш тая маска,  ма да не ми опада косата от нея , ми ти да нямаш нещо общо с вносителите на едната съставка...." Да ти кажа скоро не съм срещала във форума момичето -все има неразбрали, и хора ,които четат само последната страница с постове. Който иска да пробва ,който не иска да не чете темата не можеш да им кажеш , въпреки че така трябва да е  Peace
Няма да зарежеш сега тия полезни теми надявам се Hug

# 625
Ооо Поци не съм искала да те обидя ... напротив ти доколкото виждам вдъхновяваш много мимичета  Laughing просто питах най-учтиво  Hug

Знам,но като няма действие увеличете дозата -3 капсули 3 на ден  bouquet
А е рано  bouquet

# 626
Рецептата за отслабване е:
месо,зеленчуци,плодове-много вода +спорт

# 627
От както тренирам съм станала ужасно месоядно.
Преди можех да ям месо само по веднъж седмично, но сега изпитвам някаква вътрешна потребност да ям поне веднъж дневно.
Не съм вярвала, че някога ще стана такъв хищник  Embarassed

# 628
За недоразбралите - може ли пак да напишеш някаква марка протеин на прах и как се взема?

# 629
Аз пия от този-сутрин на гладно и след тренировка.има си дозатор.може да го разтваряш във вода, сок ,мляко.
http://nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product_id=24197
един от най- продаваните протеини в света
А това са ми аминокиселините.също много добри
http://www.joe-weider.nl/victory/super_aminos.htm
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Качество-гарантирано Peace

Общи условия

Активация на акаунт