Днес ми е мъчно, защото.....

• 33 111
  • 602
  •   1
Отговори
# 510
KikiNiki,  Assia_Dimitrova, и аз се ядосах много на тези думи, но не искам да съдя мъжо, защото и аз казах тежки думи. Ма така е, когато хората говорят, за да се наранят ...
Благодаря ви, момичета за подкрепата!!! Много сте мили!! Hug  bouquet Винаги съм намирала упора във форума и в непознатите момичета тук! Благодаря, че сте толкова отзивчиви !!! bouquet

# 511
arcana, не допускай никой да те  наранява.  Hug
И дано всичката сегашна чувствителност си има хормонално оправдание.  Hug

# 512
Ох, да ти кажа честно мила, много се чудих какво да напиша. Започвам този ред вече за 4-ти път.  Rolling Eyes Просто нямам думи. А и май напоследък съм станала нещо хаплива, което не е типично за мен. От чужди хора по-иначе се приема подобен упрек, но от собствения ти мъж  Shocked.  Той жалост няма ли към теб???
Ако знаеш колко много неща са ми на ума да напиша, но този път мисля да се държа. Само едно искам да ти кажа - "Господ забавя, но не забравя". Дано сегашното закъснение да се окаже с щастлива вест за теб.  Hug  bouquet

# 513
Просто си ми е мъчно. Както всеки ден. Понякога си скривам мъката, успявам, и аз не знам как. Нося тъмни очила. Сега си поръчах още по-тъмни. По-лесно е ако плачеш, не се вижда много. Не личи.Опитвах се да забравя.По едно време сякаш забравих...
Прегръдки на всички Hug

# 514
ankolevaHug

# 515

Имаш и моите горещи прегръдки! Все си мисля, че невинаги трябва да крием мъката си, защото тя ще ни задуши...
А относно забравянето - никога не забравяме май, все си остава. Просто се учим да живеем с мисълта за загубата.

# 516
Здравейте силни мамчета Hug,
От доста време не съм писала тук незнам защо мислех си че ако спра за малко може би няма да боли толкова много но НЕ Е ТАКА боли дори по силно и от преди,  Cry защото болката ми е скрита вътре в мен  Cry
Опитвам се да бъда както преди весела и жизнерадостна ,но всичко е маска ,а толкова се изморявам да се преструвам понякога.............
Това е месеца в който забременях с моето ангелче знам точно кога се случи на 15 август и бях убедена че този път всичко ще е наред ,че дата не е случайна ,че има причина да се случи на този празник НО съм се лъгала и може би защото вярвах толкова силно в щастливия край затова болката от загубата ми беше толкова страшна. Cry

Вчера срешнах момиче с което бяхме бременни по едно и също време нямах сили да погледна в количката...........................

# 517
  • София
helenapeeva  Hug. Всички разбираме болка ти ти и сме съпричастни с нея. За жалост не можем да върнем времето, и да променим събитията, но можем да продължим напред, въпреки изгарящата болка. Не трябва да си позволяваме да седим на едно място.Трябва да вярваш, че ще бъдеш щастлива мама на прекрасно дете, колкото и да не ти се иска в момента.

# 518
helenapeeva  Hug. Всички разбираме болка ти ти и сме съпричастни с нея. За жалост не можем да върнем времето, и да променим събитията, но можем да продължим напред, въпреки изгарящата болка. Не трябва да си позволяваме да седим на едно място.Трябва да вярваш, че ще бъдеш щастлива мама на прекрасно дете, колкото и да не ти се иска в момента.

Рита е права. По-добре не може да бъде казано. Трябва да продължим и да вярваме, че чудеса се случват. както обичам да казвам  явно нашите бебета са много специални и искат да ги почакаме известно време. Затова  пък ще нидонесат безкрайно много радост и щастие. Вярвам, че ще дойде този ден. Не губи надежда! Hug

# 519
  • Бг-мама
Мъчно ми е защото днес сестричката ми има годишнина от сватбата , а аз няма на кого да честитя    Cry

# 520
helenapeeva  Hug Тия дни си мислих точно за това, че се загуби...
Не знам какво да ти кажа... По добре си мисли, че е за хубаво така станало... че е на по-хубаво място душичката... където няма да се мъчи...
Хайде, ела до Пловдив да пием кафенце и да си поговорим? Обещавам моята Вики ще ти е късметче  Grinning и ще родиш едно здраво и хубаво бебенце като нея ... и най-вече силно, защото тя не случайно си носи името - за мен е най-голямата ми Победа в живота! Искрено се надявам и ти скоро да гушнеш едно прекрасно бебенце  Hug
Иначе днес ми е мъчно, защото... се чувствам лоша майка  Sad Бебка падна много лошо от коша за кола  Sad Нищо и няма, водихме я на доктор, даже цицина няма, не мога да си обясня след като се пльосна по очи... Ама много е жизнена, не мога да я удържа... постоянно рита, обръща се, дърпа всичко покрай нея, лази по гръб... изобщо не се спира... Ръце не ми останаха да я дондуркам и пак я изтървах да падне и ми е много криво. Поревах си малко... и споделих  Sad
Зечова съжалявам много за твоята сестричка  Hug

# 521
  • Mediterraneo
Зечова, днес отворих една стара тема и четох отново за сестричката ти. Мислих си за теб. Прегръщам те  Hug

На мен днес ми е мъчно отново. По- скоро май не ми е мъчно, а съм ядосана  Thinking Баба ми подхвана днес един разговор- Чувам, че сте щели да имате друго бебе. Кой?!- питам аз. Ами ти... Откъде го знаеш това, кой го измисли????!!!! Бабите пред блока така приказвали и на моята мила баба й станало мъчно, че научава последна...

Понякога оставам безмълвна. Бива хорска простотия, ама чак пък толкова. Едва ли знаят бабите каква мъка ми е, че вече цяла година не мога да забременея... Едва ли са усетили как са наранили по този начин и моята баба... Но това не ми пречи да се ядосвам на дъртите клюкарки пред блока. На всичкото отгоре вече два месеца не живея там и не съм им пред очите. А защо съм им в устите?!

Уф. Аман. На всичкото отгоре съм не в Сатурнова, ами не знам в каква дупка. Скоро имам РД и това ужасно ме депресира. А след месец точно идва новата годишнина от смъртта на Владенце... Направо не знам къде съм.

Олях се, простете.

# 522
Диманче, явно записаното като твое местожителство има почва. Както се казва, аман.
И аз преди няколко дни се уредих с отвратняшко настроение при мисълта, че след 1 месец хронометърът ще отброи втората ми куха година.  Cry
Зечова,  Hug

# 523
  • София
Димана, миличка... Hug Кой ли не се е сблъсквал с хорската простотия, ама ние сме особено чувствителни вече  Tired На мен също ми е мъчно, и тъпо, и виновно иииии... мога да изброявам още много. Особено се настройвам напоследък на бившето ни джи пи  #Cussing out Сигурно си живее спокоен живот... дали се сеща поне понякога за Поли, за безхаберието, което прояви... А и този месец август... ще станат две години  Sad
ЗечоваHug
Cher, не си лоша майка, не си го мисли  Hug

# 524
Диманка, мила, тъжно ми стана като прочетох. Бабите винаги говорят. Днес си бъбрих на подобна тема с шефката. Има хора, които с това си хранят мизерните душички. Така си доставят наслада. Все си казвам, че трябва да сме над тях, че не са достойни за гнева и мъката ни, ама и аз самата все се връзвам... Гушвам те!

Впрочем тук има един шофьор, който си е окачил табела в автобуса:"ДА СЕ ЯДОСВАШ, ОЗНАЧАВА ДА НАКАЗВАШ СЕБЕ СИ ЗА ГРЕШКИТЕ НА ДУГИТЕ!" Много ми е хубаво като чета тази табела през ден - напомня ми да не хабя себе си заради чуждата злоба и глупост.
Селото, в което работя, е всъщност селото на двете ми баби. Хората мепознават. Все по-често ме питат какво чакам, че нямам друго бебе. Една дори ми каза, че не съм първа младост вече. и че "ей за това България е на този хал. Щото такива като мен раждат по едно и не щат повече деца. Затова нека циганите да ни завладеят!" Откровено - грам не ми пука за тези приказки. Отговарям така: "Какво ми давате зор. Като сиреша, ще родя второ. А след него със сигурност трето!" Simple Smile И така ще стане! Дано са живи и здрави да ме видят с трите ми деца. Grinning

Шер, слънце, по тази логика аз трябва да съм най-лошата майка - Вики вечно е в рани и синини. Като бебе е падал от леглото, а веднъж падна върху малкия газов котлон и се сцепи кожата на глвичката - сега има белег там. Ламчето и тя скоро имаше премеждие. Няма как да предотвратим всичко. Което не пречи да се чувстваме виновни де! Ти си невероятна майка, всички тук го знаят! Бебка също го знае. Ти си точно майката, която тя иска!

Общи условия

Активация на акаунт