Благодаря ви, момичета за подкрепата!!! Много сте мили!!
Винаги съм намирала упора във форума и в непознатите момичета тук! Благодаря, че сте толкова отзивчиви !!! 
Винаги съм намирала упора във форума и в непознатите момичета тук! Благодаря, че сте толкова отзивчиви !!! 
,
защото болката ми е скрита вътре в мен

. Всички разбираме болка ти ти и сме съпричастни с нея. За жалост не можем да върнем времето, и да променим събитията, но можем да продължим напред, въпреки изгарящата болка. Не трябва да си позволяваме да седим на едно място.Трябва да вярваш, че ще бъдеш щастлива мама на прекрасно дете, колкото и да не ти се иска в момента.
. Всички разбираме болка ти ти и сме съпричастни с нея. За жалост не можем да върнем времето, и да променим събитията, но можем да продължим напред, въпреки изгарящата болка. Не трябва да си позволяваме да седим на едно място.Трябва да вярваш, че ще бъдеш щастлива мама на прекрасно дете, колкото и да не ти се иска в момента.
Тия дни си мислих точно за това, че се загуби...
и ще родиш едно здраво и хубаво бебенце като нея ... и най-вече силно, защото тя не случайно си носи името - за мен е най-голямата ми Победа в живота! Искрено се надявам и ти скоро да гушнеш едно прекрасно бебенце 
Бебка падна много лошо от коша за кола
Нищо и няма, водихме я на доктор, даже цицина няма, не мога да си обясня след като се пльосна по очи... Ама много е жизнена, не мога да я удържа... постоянно рита, обръща се, дърпа всичко покрай нея, лази по гръб... изобщо не се спира... Ръце не ми останаха да я дондуркам и пак я изтървах да падне и ми е много криво. Поревах си малко... и споделих 

Баба ми подхвана днес един разговор- Чувам, че сте щели да имате друго бебе. Кой?!- питам аз. Ами ти... Откъде го знаеш това, кой го измисли????!!!! Бабите пред блока така приказвали и на моята мила баба й станало мъчно, че научава последна...
Кой ли не се е сблъсквал с хорската простотия, ама ние сме особено чувствителни вече
На мен също ми е мъчно, и тъпо, и виновно иииии... мога да изброявам още много. Особено се настройвам напоследък на бившето ни джи пи
Сигурно си живее спокоен живот... дали се сеща поне понякога за Поли, за безхаберието, което прояви... А и този месец август... ще станат две години 
И така ще стане! Дано са живи и здрави да ме видят с трите ми деца.