Днес ми е мъчно, защото.....

• 33 119
  • 602
  •   1
Отговори
# 90
  • София, "Младост 3"
светле искаш невъзможното
ако има доказателство - няма да има изпитание
бъди силна да приемеш нещата без доказателство!

# 91
Днес ми е тъжно ,защото си бях внушила ,че карам цветна бременност.Явно от голямото желание да съм бременна ,вече съм си внушила , че имам симтоми на цветна бременност.И снощи си направих тест и ............. беше отрицателен.Вече толкова съм се отчаяла . Cry

# 92
Глори,  Hug Цветната бременност май се случва на тези, които не планират бебета. За правещите остава търпението и здравите нерви.
 Hug

# 93
Да  така е ,но вече толкова съм се отчаяла и побъркала ,че си бях въобразила .А и здрави нерви вече нямам.Чак започнах да не пия и пуша.Луда работа.Вече съм за жълта книжка. Joy Joy

# 94
  • София
Днес ми е тъжно ,защото си бях внушила ,че карам цветна бременност.Явно от голямото желание да съм бременна ,вече съм си внушила , че имам симтоми на цветна бременност.И снощи си направих тест и ............. беше отрицателен.Вече толкова съм се отчаяла . Cry

Мила, съжалявам че толкова се побъркваш вече. Желанието определено е силно, но трябва да промениш и човека до себе си.
Аз искрено желая, скоро да се случи чудото ти.

# 95
Хей мила, на къде с това отчаяние? Няма място за него!!! Точно ние, които сме се събрали тук не трябва да се отчайваме, защото ни предстои борба!!!!!!
Усмихни се и опитай да си по-положителна и току виж си предизвикала някое радостно събитие в живота си, а и ще го предадеш на околните!!!!!
Успех и горе главицата  Hug Hug Hug

# 96
Хей мила, на къде с това отчаяние? Няма място за него!!! Точно ние, които сме се събрали тук не трябва да се отчайваме, защото ни предстои борба!!!!!!
Усмихни се и опитай да си по-положителна и току виж си предизвикала някое радостно събитие в живота си, а и ще го предадеш на околните!!!!!
Успех и горе главицата  Hug Hug Hug

И аз така мисля.  Peace Не се побърквай.  bouquet

# 97
catnadeen , благодаря за приказката! Искрено се надявам да е така - да са добре, когато знаят, че ги носим в сърцата си. Понякога се чудя знаят ли това. Имат ли изобщо контакт с нашия свят. Така ме е страх да не им е самотно .... не искам да са самички в безкрайното небе. Знаят ли колко ги обичаме и как ни липсват. Не съм сигурна, съвсем не съм сигурна... Толкова, толкова ми е мъчно. И така си искам бебетата, че понякога смятам, че ще полудея... Защо още не мога да приема, че се случи... Колко време трябва да мине? Cry
Светле,миличка! Hug
Сигурна съм че нашите ангелчета са добре там където са!Но понякога и аз толкова много искам да си  върна бебчетата....
Днес като бях на лекар видях толкова много мами с големи коремчета.Гледах ги с лека завист и ми стана мъчно.Толкова много ми се иска и на мен да изпитам това щастие! Cry

# 98
Глоренце, с риск да те нараня повече, ще си позволя да кажа нещо. Рита е напълно права. За бебе трябват двама, слънчеце. Обичам те и за това си позволявам да ти го кажа. Знам какво ти е. Знам и как силно искаш детенце.

Електра, и аз съм така. Срам ме е, но изпитвам завист, когато видя бременна мама. Не злобна завист.Не знам. Не си казвам: "Ооо, тази е бременна", а по-скоро "Аз не съм!"И от това идва всичко - че аз не съм. Че и да бъда един ден вероятно няма да мога да износя бебето. А смисълът на бременността е да родиш живо дете. Аз с моето уродливо тяло убивам децата си. Нещо в мен не е наред, а не съм сигурна, че знам какво е. Никога няма да имам гаранция, че ще родя живо дете. Мислех дълго по въпроса. Вече нямам кураж. Аз ПРИКЛЮЧИХ. Наистина. Не мога да убивам повече бебетата си. Защото съм урод и точно това правя. Повече НЕ. КРАЙ! Не казвам това, за да започнете да ме убеждавате в обратното - така че - не го правете.

# 99
  • София, "Младост 3"
Светле, не е уродство да имаш проблеми.
аз съм с проблеми и ме дели една мъничка крачка да бях убила и двамата
ох искам да ти напиша хиляди неща, но нямам време сега
само ще ти кажа, чее не бива да мислиш така както ти го правиш
грехота е защото тази красива и богата душевно и физически жена, която виждам на твоите снимки - в никакъвм случай не е урод
не дай бог да видим това в действителност - но дори и тогава ако гледаме със сърцата си ще разберем къде е красивото

бяха ти пратени тежки изпитания - явно Господ има нужда да си прибере вересиите
повярвай ми - ти нямаш много общо с това
ако беше решил щеше да ходиш с 10см разкритие и пак да износиш бебетата
явно той е имал други планове
довери му се

# 100
  • В полите на Пирин планина
Светле, стана ми мъчно, че пишеш така - недей.
Неще те убеждавам, че имаш сила за нови изпитания, но не погубвай себе си със самообвинения.
Уви, не всичко на този свят е повластно на волята ни. И на мен ми се иска да контролирам нещата, но понякога те се случват извън нас и независимо от нас. Преди да открия този подфорум бях закътала мислите за загубата на първото си детенце някъде далеч и се борех с тях, загърбях ги. Щом веднъж успях да разкажа, да напиша за случилото се някак все едно го приех за действителност и го възприех със съзнанието си. Ти още много силно се противиш на загубата, бунтуваш се и се бориш със себе си. Недей да измъчваш душата си така ....Приеми тая мъка, изживей я, но не я оставяй да те погуби ...
Не те познавам лично и затова ме извини, ако се намесвам в чувствата ти ....

# 101
Светленце,
миналата година си бях казала, че очевидно съм сред тези, които са обречени да нямат деца. и бях приела факта, но без да се самообвинявам... дори бях започнала да мисля за осиновяване - и как по-точно да убедя мъж ми за това.
Не можеш да се бичуваш така... не се самоунищожавай! убедена съм, че нещо в теб много добре знае, че ТИ нямаш вина!!!
тревожа се за теб!
пази се!

# 102
Ламче, аз знам, че нямам вина. Макар итова да не е съвсем вярно. Ася се опитваше да ме убеди да дойда в София, когато забременях втория път. Но аз отказах. От финансова гледна точка. Пък и се предоверих на лекарите тук.
Но не за вина става въпрос. А за причина. Причината е в мен. Ако допусна мискълта, че първият път е било случайно, то след втория не може да има и най-малко съмнение. Нещо в мен не е наред. И се съмнявам това да е само късата шийка. когато ме изписваха от Медецинска Академия ми казаха да си направя изследвания за скрити нифекции. Пуснах в Проблемното запитване какво точно ззначи това. Получих много отговори и нито едни пълен и конкретен. Всеки посочва различни неща. Събрах всички отговори и отидох при гинеколог тук. Оказва се, че някои от изследванията даже на се ги и чували. С какъв кураж тогава да пробвам пак. Аз не знам причината. Няма да убия още едно дете, само защото нещо в мен е уродливо до такава степен, че не мога да износя децата си. Повече няма.

# 103
  • София, "Младост 3"
Светле, така пиши, бе жена!
Ще ти впрегна най-добрите от Проблемното да ти обяснят.
Ти само посъбери парички - ако трябва ще помогнем с това!
Значи - пъчват се имунологични и най-важното за теб - генетични.
Двете дават поне за познати на докитата проблеми отговори.
Това е което трябва да направиш - като за най-добра при имунологичните, но често я ползватн и за генетичните - Конова в Плевен май беше.
Иначе генетични и в МД
Наистина след този случай - определено ще лбременееш под пълното наблюдение на лекар в (Сф - и ще си избереш някой добър в проблемното бременеене. А щекато решиш - ще потърсим мнения и ще видим, ще направиш под негово наблюдение всички изследвания - като почнеш от горните и стигнеш до кръвна захар - да отхвърлиш някакви налични или придобити проблеми.
Вярвам, че ще имаш повод да черпиш, нодо тогава - мисли какво+ имаш да правиш, а не как да се отписваш, да не идвам до вас!
ЦЕлувам те и вярвам че след едно живо и здраво дете - имаш възможност с малко помощ да износиш още едно.

# 104
Спомних си за темата ти в Проблемно.
НЕ не ти си виновна, а пак скапаните доктори! Какво стана, направи ли изследванията които ти бяха писали момичетата, не забравяй че и късата шийка е проблем.

Можеш да забременееш, а аз вярвам че ще износиш и родиш здраво дете! Но вземи мерки, намери инфекцията, направи и генетични и имунулогични, но не се отказвай - ти ще имаш твое собствено дете! Аз вярвам, повярвай и ти!

Общи условия

Активация на акаунт