Днес ми е мъчно, защото.....

• 33 111
  • 602
  •   1
Отговори
# 105
Светле, ако още веднъж даже ти мине през красивата тимба мисълта, че ти си виновна и още хиляди дивотии (даже и най-безобидните), както нямам връзки нито със шесто земно, нито с небесното, ще те намеря и ще те отупам.  Crossing Arms
Имаш достатъчно време да хукнеш по лекари, които да не оставят неизследван мат`рял от теб.  Обаче преди това - помисли за хубава разтоварваща почивка някъде само с двете ти момчета, които са специалисти по вдигане на адреналина ти. Някъде, където е достатъчно диво, за да останете заедно. Без интернет, без форум, без мобилни телефони.
Имаш нужда да заредиш батериите. Да стъпиш на краката си. Да възстановиш спокойствието си, за да имаш сили да продължиш.
  bouquet    Heart Eyes

# 106
  • Sofia
Аз с моето уродливо тяло убивам децата си. Нещо в мен не е наред, а не съм сигурна, че знам какво е. Никога няма да имам гаранция, че ще родя живо дете. Мислех дълго по въпроса. Вече нямам кураж. Аз ПРИКЛЮЧИХ. Наистина. Не мога да убивам повече бебетата си. Защото съм урод и точно това правя. Повече НЕ. КРАЙ! Не казвам това, за да започнете да ме убеждавате в обратното - така че - не го правете.

Няма да те убеждавам в каквото и да било.  Hug  Peace  Heart Eyes
Но държа да ти кажа 2-3 думи /виждам, че и другите момичета не са се стърпели.../!
Гаранция в живота за нищо няма!!! Колкото по-бързо свикнем с тази мисъл, толкова по-добре...
Уважавам искрено решението ти да не опитваш повече, но се надявам то да е временно!
Но за две неща категорично НЕ съм съгласна с теб и бях много нещастна да ги прочета - първо, не си убила никого, камо ли дечицата си!, и второ - ти НЕ си урод /как изобщо ти хрумна, мила?!?/, а много добър човек, майка и жена /просто е възможно да имаш някакъв проблем, който да се излекува, това е.../  Hug   bouquet  Heart Eyes Повече глупости да не чувам от теб, ясно?!?  #Cussing out

# 107
Светланке,нали няма да ме караш да идвам до вас със големия тумбак. Naughty
Как изобщо ти мина през акъла да си помислиш,че си урод и всичките тези дивотии.ти виждала ли си се как изглеждаш.Не е възможно такава красива жена да нарича себе си урод.
Аз съм сигурна,че ще си има още едно бебе и то много скоро.Дай си малко почивка,после си направи изследванията и ще видиш,че ще стане.
Прегръщам те силно

# 108
Светле ,какви са тези приказки,да не съм те чула повече да приказваш така ,дори и да си го помислиш.Ти си страхотна жена и грижовна майка,А че докторите са некадърници ти нямаш вина.

Май ,ще трябва да идвам до Карлово да ти влея малко разум в главицата.

Hug Hug Hug

# 109
Svetle не те познавам мила  НО  познавам болката ти познавам и страховете ти знам че всички тук са минали през ада защото всяка една от нас е загубила нещо свято , нещо дълго чакано и толкова силно обичано.
Трудно е да продължиш напред знам въпреки че се опитвам да не натоварвам близките си и се опитвам да бъда силна душата ми крещи от мъка.И аз често губя кураж не си представям отново да забременея незнам дали ще имам сили.
Когато започнах да влизъм тук в този форум вие ми дадохте толкова подкрепа и сила.Моля те недей нарича себе си "урод" погледни детето си ти си му дала живот  нима има нещо по свято от това. И не казвай КРАЙ ти нямаш вина за нищо.Трябва да се борим за това което желаем толкова силно.

Знам че не е честно да ни се случва това Не е честно тук да има толкова много момичета копнеещи да бъдат майки а  им се случват такива неща , а да  има жени които изоставят живи и здрави бебенца в кофи за смет ето тези жени са уроди .

# 110
  • София
днес е Спасовден, ден на мъртвите. Мразя я тази дума - мъртви, звучи ужасно. Знам, че е така, но... Днес ми се обади свекърва ми да ми каже, че е такъв ден, а аз даже незнаех, толкова ми стана мъчно и срамно, че незнам. Като ми каза, че е ден на мъртвите за малко да и  кажа - "И какво от това?" Толкова ми е тежко да използвам за Поли тази дума, знам че я няма, но някакси не мога да я нарека мъртва. Не приемам фактите ли, какво, полудявам ли?  Знам че живее в сърцата ни, но на моменти мисля, че живее и физически. Сигурно полудявам или прекалено много сравнявам Лъчко с нея, знам че не е честно, но това са чувства, които не мога да владея. Незнам какво ми става? Обгръщам се с някаква нереалност, а после като слеза на земята ми става двойно по-мъчно.

# 111
Аги,  Hug
Не се чувствай виновна за нещо.  Hug
Лъчи расте все повече и скоро ще започнеш да виждаш в него малко мъжленце. И даже да искаш, ще ти става все по-трудно да го сравняваш с Поленцето. 
Силно те гушкам. Hug

# 112
Аги, ти знаеш!
знам че я няма, но някакси не мога да я нарека мъртва. Не приемам фактите ли, какво, полудявам ли?  Знам че живее в сърцата ни, но на моменти мисля, че живее и физически. Сигурно полудявам
Спомниси за моите гълъби... Казвам ти. Не полудяваш. Просто... Ох, в кю-то ще пиша другото.
Прегръщам те. Hug

# 113
    Аги,ни е сме с теб,бъди силна! Hug
    Светле....,сега ще ти се скарам пред всички!Как не те срам да говориш такива дивотий!!!
    На теб нищо,ама абсолютно нищо ти няма,а на вашите Карловски доктори им липсва акъла и образованието!!
    Не ти,а ТЕ, те докараха до там,че да загубиш бебето!Просто трябваше при теб серклаж.Така,че повече не говори ТАКА!!!
    Събери малко парички,ела в София.Ще направим някои изследвания,други ще минеш по здравната каса и спокойна ще гледаш напред!Пак ти казвам,НЕ ПРИШПОРВАЙ НЕЩАТА!Всяко нещо ще си дойде на мястото и ще се подреди.Ти не го мисли и не се заричай.
    Пак ти казвам,НИЩО ТИ НЯМА НА ТЕБ!!!Запомни го,нито си увредена,нито каквото и да било.
    Ще дойда до Карлово и ще те подредя добре.Да знаеш.Повече такива думи-  НЕ!

# 114
Светле, много мъчно ми стана... Не мисли това, което си написала... защото не е вярно! Не си нито урод, нито си виновна, че така е станало. Разбира се, че не си го искала. Животът е гаден и труден и всеки си носи кръста. Не знам какво е трябвало да научиш с тези тежки изпитания, но знам че ти нямаш вина за нищо! Понякога каквото и да направим не е достатъчно, ако Господ не е решил, че ще се случи....
Дали ще опиташ да имаш друго дете или не може да решиш само ти. Аз няма в нищо да те убеждавам. Но да продължиш напред трябва - заради Вики!  Hug
4U на теб просто не знам какво да напиша...  Sad Често си мисля за твоята Поли... Не мога да си представя такава голяма болка, сигурно е ужасно и много съжалявам  Hug

# 115
Вчера са намерили починал близък на семейството. В следствие на побой.
Мамка им циганска!  #2gunfire

# 116
Рони - думи нямам.

# 117
  • София
Рони, съжалявам искрено  Hug .

# 118
Рони, откровено казано и аз оставам без думи. Знае ли се точнокой е е извършителят?
Съжалявам. Sad

# 119
  • София, "Младост 3"
Рони, много съжалрявам. Прегръщам те

Общи условия

Активация на акаунт