Отговори
# 105
и трудно си представям как се дели обич между 2 деца  ooooh! Thinking Blush.

ще ти кажа при мен как е Simple Smile
Когато гушкам Дени, тя е единствена за мен и мисля само за нея, когато гушкам Вики, тя е единствена за мен и мисля само за нея  Grinning
Когато ги гледам двете, ги приемам като едно цяло...просто абсолютно никаква разлика не правя. не съм вярвала че ще е точно така, но наистина е така  Simple Smile И двете са ми еднакво сладки, само едната е сладко бебе, а другата е сладко детенце  Simple Smile
Е, в началото още не бях свикнала с Вики, и ми беше малко като чуждо лице в къщата, но пак си ги обичах и двете  Grinning

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СЛАДКИ ДЕЧИЦА ОТ НАС!! ДА ГИ НАЦЕЛУВАТЕ МНОГО И ТЕЗИ В КОРЕМЧЕТАТА И ТЕЗИ ИЗВЪН ТЯХ!

# 106
Ние се прибрахме в къщи от цял ден скитосване, все се надявах да видя някоя от вас в градинката до Парламента, ама не Confused

# 107
  • София
Честит празник на всички дечица.

Днес и слънцето им се усмихна на малчуганите, за да могат да полудуват на воля.
 Желаем ви много хубави емоции и цялото щастие на света. Ники днес много се зарадва на балона с хелий, който му подариха - затова ви подаряваме и на вас макар и виртуални   balonibaloni baloni . Целувки на всички малки сладки душици  lovekiss

Ние се прибрахме в къщи от цял ден скитосване, все се надявах да видя някоя от вас в градинката до Парламента, ама не Confused

Ние минахме от там, но беше по-късно и вече нямаше никой.

# 108
Честит Празник на всички големи и малки дечица !!! Бъдете живи и здрави, много палави и щастливо детство  family 1swing  ura

Мимес, аз съм на работа, сутринта от 8, вечерта до 19 часа Sad Иначе щях да съм първа там ! Надявам се поне от форума за осиновяване да е имало родители  newsm78

# 109
Ами нямаше много хора, което е жалко. Confused

# 110
Днес моята Деничка я води баба й на Патиланци. Имало музика и тя не спряла да играе на сцената. Била най-малката. А играе страшно, по такта на музиката и с най-различни движения. Не можеш да я различиш от голям човек.
Та ние днес изкарахме подобаващо празника. Simple Smile

# 111
Мимка, аз щях да идвам, но днес ни излезе класирането за яслата и ми скапа тотално настроението. 3 приятелски семейства сме - Дидо е 55 номер, Васко - 56, а Сияната - 57 - приели са до 54 номер. И сега чакаме някой да забрави да се запише или да се откаже..., за да има място за нас в яслата Confused И както се бяхме нагласили със Сияната - бам в детския клуб наблизо, за да "ближем рани" с майките Confused Та, първото класиране в живота ни се оказа неуспешно и понеже всичко зависеше от нас страшно ме е яд Sad

# 112
  • София
Здравейте и честит празник на всички дечица!

Асе, на вас поне ви е излезло класирането, а в яслата на "Ив. Вазов" още се правят на луди! Така че май ще сме в другата, където ми казаха, че сме вътре  Laughing. Ама нещо не ми се вярва, че записването при тях е чак август-септември (така ми каза една от мед. сестрите, като минах от там преди 2 седмици). Та кога е записването във вашата ясла, да си сверя часовника  Hug ? Аз така или иначе почвам да търся директорката от следващата седмица. Току-виж и списъка на "Ив. Вазов" изкарат междувременно, макар че там класират само ако си им или пък намериш начин да им станеш мноо-го симпатичен  #Cussing out , пък аз не се "постарах" особено, така че май нямаме особен шанс.

# 113
Здравейте мамчета!
Днес нещо ме накара да надникна в темата на юнските очкаващи майчета и вижте:

newsm18Днес точно в 6.45 проплака мъничкия голям  Любослав newsm32  на мама Lioness!!! Тежи цели 3 900, 52 см.
  Като първа орисница babydust7 пожелавам да е жив и здрав, умен и разумен , гордост и щастие за мама и тати!
  newsm51 smile3525 newsm51

Lioness, честит бебошок! Да ти е жив и здрав и много, много да те радва заедно с бати! Бързо въстановяване за теб и много  Hug Hug Hug

# 114
ГАЛЕНЦЕ, ЧЕСТИТА ТИ ВТОРА МЪЖКА РОЖБА! ОБИЧАМ ТЕ И СИЛНО ТЕ ПРЕГРЪЩАМ!
[
КАТО ВТОРА ОРИСНИЦА, ПОЖЕЛАВАМ ДА РАСТЕ УСМИХНАТО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ И ДА СТАНЕ ТАЛАНТЛИВ ЧАРОВЕН МЪЖ!

Точно влизам първа да кажа новината, но има по-бързи и раннобудни от мен  Laughing

# 115
  • В средата на времето
ГАЛЕ, ЧЕСТИТ ТИ ВТОРИ СИН!  Hug
Като трета орисница  Grinning пожелавам да расте силен, с горещо сърце, добър и състрадателен човек!
На теб бързо възстановяване пожелавам и скоро очаквам да се включиш с новости.. Още си спомням разказа ти за първото раждане.. Hug Grinning

# 116
ЧЕСТИТО и от НАШЕТО СЕМЕЙСТВО - ДА БЪДЕ ЛЮБИМ и ЛЮБЯЩ КАТО ИМЕТО СИ МАЛКИЯТ ЛЮБОСЛАВ!!!
Надявам се всичко да е минало леко и скоро цялото 4-членно семейство да се събере у дома Grinning

# 117
  • София
 family4 Е, ние пък просто, Гале, ти казва едно голямо ЧЕСТИТО! Малките ти мъже да пораснат голе-еми и силни и много да те радват! С много обич от нас двете с Ади  Heart Eyes .

Асе, та кога викаш по принцип е записването във вашата ясла?  Hug

# 118
Честито Галенце  Hug Heart Eyes
Честита ви втора рожба !
Да расте здраво, силно и добро дете!
Целувки и прегръдки и от нас!
Бързо възстановяване на теб и скоро да сте си у дома!   bouquet

# 119
Мила Галя, Честита рожбичка!
Нека малкия Любослав да расте здрав, голям и силен! Бъди много, много щастлива и обожавана мъжка мама!

Много прегръдки от нас с Каби! Ще чакаме с нетърпение да ви видим целия отбор юнаци!

Общи условия

Активация на акаунт