Отговори
# 120
Хей, юлки, а кога ще реализираме най-после голямата среща на юлчета 2005 и 2006?!  Hug   bouquet

# 121
  • София
Хей, юлки, а кога ще реализираме най-после голямата среща на юлчета 2005 и 2006?!  Hug   bouquet

Ами когато кажете  Hug !

# 122
Галче, честит ви нов член на семейството   bouquet Heart Eyes  bouquet

Да ви е жив и здрав Любослав и щастливо детство за малкото голямо човече  Hug Hug Hug

# 123
Честито на Галя и от нас за малкия човек!  bouquet

# 124
Честито второ детенце на Галетооооооооооооооооооо. Да расте здраво и умно дете, да е гордост и радост на мама и тати. Hug / Гале, много хубаво име сте му избрали, тати ли реши да си го кръсти на себе си Grinning/

# 125
 Hug Hug Hug Такава чудесна новина  Hug Hug Hug в такъв чудесен ден  Hug Hug Hug ЧЕСТИТА ТИ ВТОРА РОЖБА ГАЛЕ, МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ НА ЦЯЛОТО ВИ ВЕЧЕ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО. ЩЕ ВИДИШ КАК ЛЮБОВТА ЩЕ ТИ СЕ ОДЕСЕТОРИ И ХИЧ НЯМА И ДА МИСЛИШ ЗА ТОВА КОЙ ПО-ПО- НАЙ- ЩЕ ОБИЧАШ. Децата са Любов - колкото повече, толкова повече и от нея  Hug Hug Hug

# 126
Миличка Гале Честита рожба Любчо
Честито и за бате Оги и таткото
Нека малкия Любчо е засмян и послушен и да расте безгрижно
С много обич те прегръщам и целувам  Heart Eyes

# 127
Сийче, душа, м/у 1 и 15 е потвърждаването, а на 30-ти излиза второто класиране. Обаче със сигурност "потвърждаване" не е ЗАПИСВАНЕ, защото за последното трябват пълен набор изследвания, ваксини и т.н. и т.н....

# 128
ЧЕСТИТ ТИ ВТОРИ МЪЖ ГАЛЕ   bouquet   bouquet на теб и на цялото ти семейство честита радост!!!! Много  Hug  Hug  Hug НЕКА БЪДЕ НАЙ-ДОБРОТО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ! ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТЕ. На теб бързо възстановяване и много сили (сигурно ще ти трябват с тия трима мъже).
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК (на патерица) НА ВСИЧКИ ДЕЧКОВЦИ!!!! ДА СА ЗДРАВИЧКИ, ПОСЛУШНИ И МНОГО ЗАСМЕНИ. На нас вчера така и не ни остана време за форум.
Тука очаквам мамите с опит вече в яслените проблеми да помагат, въпросите ми най-общо са: За колко време долу - горе посвикват дечицата? Какви промени настъпиха при вас в началото?
Питам защото от миналият понеделник Калоян уж е на ясла, но нещо всеки следващ ден е по -стреснат от предишния стана много затворен и плашлив, не се откъсва за секунда от мен и не дава никое друго дете да го приближи, абе направо се ужасявам от поведението му. Ох айде за сега стига с оплакванията, че дълго стана, то има и още ама ......(извинения, че след такива хубави постове с прекрасната новина се включвам по този начин, ама това ни е болката сега)

# 129
  • София
То и ние сме "яко" на яслена вълна. Асенце, мерси много  Hug ! Предполагам, че трябва да се потвърди само в една ясла и то ако детето ти влиза, за да се направи второто класиране. Така ли е или бъркам нещо? Макар че вече отдавна стигнах до извода, че централизирана система за София по отношение на яслите май изобщо не съществува, та няма да се учудя, ако има деца "влезли" на няколко места. Ей, аман, то т'ва по-сложно от влизане в университет (там май взимаха дипломата за средно, та да не потвърдиш на повече от едно място)!

# 130
Миси, при нас беше същото. Първите 2 дни влизаше сама в яслата, третия ден с леко мрънкане, после имаше период от около 10 дни в които влизаше с яко рев и накрая един ден просто ми каза "Чао мамо" и си хукна вътре сама.

Всъщност децата влизат с кеф докато не усетят че започва да става ежедневие, в началото приемат яслата едва ли не като детски клуб Simple Smile После идва момента на противопоставянето и накрая идва момента в който се предават. Това е положението  ooooh!

Малко търпение миличка   bouquet

# 131
Здравете! Сравнително от скоро чета форума и да ви попитам случайно ако знаете. Останали са ми кутии с адаптирано мляко за деца с алергия към краве мляко и искам да ги даря на такова детенце, на някого който няма много финансови възможности.Моята сладурка е родена на23.07.05 но сме все още с такава алергия.Много е готино че някои  имат вече втори бебета

# 132
  • Варна.
Честито бебе Любослав на Галя и таткото! Да е жив и здрав, умен, красив и късметлия! Бъдете много щастливи и обичани от децата си и те от вас!

аз записах Калина на яслата, но от септември, когато е вторият прием, може би затова успяхме. записаха я в списъка на групата, дадох 30лв депозит и към края на август ще правим изследванията.

Hug

# 133
smile3525ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ЛЮБО-МЛАДШИ!!! smile3525 ДА РАДВА ЦЯЛАТА РОДА И РАЗБИРА СЕ, НАРЕД С ДРУГИТЕ МЪЖЕ ОТ СЕМЕЙСТВОТО ДА ОБОЖАВА ВИНАГИ МАЙКА СИ!
Поздрави от нашата дружинка на всички!

# 134
Меви, добре дошла Hug Като цяло тук децата с АБКМ са... моето Wink , което още е кърмаче, така че аз лично нужда нямам. Но можеш да влезеш във форума за Деца с увреждания и там да пруснеш тема - със сигурност момичетата ще те насочат на кого можеш да дариш останалите кутии. Иначе пусни ми на ЛС или директно тук в темата данни за списъка - килграми и сантиметри при раждането и разбира се името на малката принцеса Grinning
Дики, по принцип първият прием е септември, защото тогава официално започва новата учебна година, а вторият е март Wink На нас сега ни излизат класиранията за септември.
Сия, наистина изглежда сякаш няма централизирана система, но със сигурност не може да се потвърди на 2 места. Знам, че като има наплив за една ясла или градина след класиранията разпределят неприетите деца в останалите градини в района... Така че със сигурност има някакво взаимодействие newsm78

Общи условия

Активация на акаунт