Отговори
# 135
Галенце Честита ти рожба. Много да те радва, и най-вече да ти е жив и здрав юнака.

Аз се прибрах вчера от болницата. Всичко мина успешно, сега се възстановявам, вече съм значително по-добре, но не мога да се  грижа за Емчо, и постоянно съм с придружители. Тази седмица ще сме примайка ми, за да ми помага, че дори и не мога да го сваля сутрин от креватчето. А още не сме махнали решетката, че през ноща толкова се върти, че има да пада по 100 пъти. Но явно ще трябва да предприема тази стъпка и да свиква без решетка. Че още 2 седмици ще имам помощници, а после .........
Ако не ни мине котка път другата седмица ще го пусна на ясла, за да ме облекчи малко, но ще видим.
Толко за сега от нас.

# 136
  • София
Краси, бързо възстановяване!  bouquet

# 137
  • Пловдив
ЧЕСТИТА ВТОРА РОЖБА ГАЛЕНЦЕ, МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С ТРИМАТА ТИ МЪЖЕ.

Ние във вторник тръгваме на ясла, после ще споделям как се чувстваме. Стискайте ни палци всичко да е наред и лесно да приеме промените.  Praynig

Краси бързо възстановяване и скоро да можеш да се грижиш пълноценно за Емчо  Heart Eyes

# 138
Краси, добре дошла отново. Браво, че е минала успешно операцията, а сега бързо възстановяване ти пожелавам.
Надя, стискам палци Peace

# 139
  • София
 Честито второ мъжле на Lioness. Да е най-здравото и усмихнато бебче, много да ви радва и слушка.

Бързо и безпроблемно възстановяване на Краси. А дечицата да ходят с голямо желание на ясла, за да не притесняват мамите.

# 140
  • София
Честит юнак на Lioness, да е жив и здрав, силен и послушен!

Краси, бързо възстановяване!

# 141
Аssinka, Руми се роди 2,750кг и 47см, на 1г тежахме само 8,100, а сега на година и10 сме10,600.Май малко понаваксахме,с големи усилия от страна на мама.Спряхме да се кърмим на година и 8 навършени точно,защото никак не наддавахме и доц Маринова, при която ходим на прегледи, каза,че е крайно време. А бебка се отказа лесно и все повтаряше,че мама няма токо. Вие храните ли се с друго, че ние не признавахме нищо освен токото и все си беше гладна.

# 142
Краси, добре дошла отново и от мен. Пожелавам ти бързо възстановяване!

Меви, моята Вики се роди 3100 и 50 см. На годинка тежеше 7800, а сега е колкото Руми - 10500. Въпреки, че ние се кърмихме доста по-малко от вас виждаш, че не сме напред в кг Simple Smile Аз не се притеснявам, че е фина...тя никога не е наддавала по много - дори когато имаше периоди, в които хапваше доста добре. Важното е да е жива и здрава, а иначе е палава и неуморима като за две хлапета...

# 143
  • София
LIONESS, ЧЕСТИТА ВТОРА РОЖБА!!!
Много да слушка малкия бонбон, а батко му да го обича и да помага на мама!!!
На теб - бързо възстановяване и само радости с тримата мъже в къщи!!!

Емчо и Ванката
- стискам палци да си харесате яслите, а на мамите - да няма поводи за притеснения с тази първа стъпка в социалния живот на малчовците!

Краси, радвам се, че всичко е минало ОК.  Hug

Меви, добре дошла при нас! Жалко, че чак сега се включваш - вече сме доста по неактивни в  писането. Но все още сме си полезни една на друга! Разкажи малко повече за алергията на Руми - кога я откриха, как се прояви и т.н. Може и на лични.
При малката ми дъщеря има съмнения за АБКМ Cry и последните 3 седмици каква диета спазвам... ужас просто! Не си давах сметка, че почти няма храна без кравешки продукт... Вече съм полудяла за нещо сладко!!!

Изида, какво ще кажеш за концерта?
Аз няколко дни след това не ходех по земята от кеф! Още съм в еуфория от преживяването!!! Mr. Green Heart Eyes Mr. Green

# 144
  • В средата на времето
Теди, какво да ти кажа...просто съм бездумна.. Grinning То не беше глас, не беше визия  Heart Eyes ..може ли да е толкова хубав мъж пък  Crazy..Миналата седмица и аз ходех като замаяна.. Слушам песните , гледам снимки и клипчета от концерта, наслагала съм ДМ на де що има монитори като десктоп.. Grinning И искам пааак на концерт.. Аз бях на супер място. Като ходеше по пътеката и се спираше беше на около 5 метра по диагонал от мен. Виждах го идеално. Виках, плясках, пях като луда тинейджърка. Страхотно преживяване, което ще ми държи още дълго влага..Заслужаваше си всичките 6 часа висене на крак. На края едва ходех, но пък бях щастлива  Grinning

# 145
Здравейте,майчета!Много бих искала да се присъединя към Вас!Моето момченце е на 1год.и 10месеца,но е много скаран с гърнето.Кажете-свикнаха ли лесно дечицата Ви,решила съм да купим пеещо гърне-уж,за да му е по-интересно Simple SmileЩе Ви бъда благодарна за отговорите!

# 146
  • София
 welcome tanqkarapetrova !

# 147
tanqkarapetrova, добре сте дошли от нас  Heart Eyes

За гърнето ние нямаме напредък. В смисъл, седи на него, пишка в него, но след половин часово висене. Не казва за ако и пиш. Не се притеснявам особено. Просто всеки ден я слагаме на гърне за да свиква с идеята. Също така когато ние ходим до тоалетна го обявяваме публично, както ще правим там, как ще го правим и така  hahaha Между другото тя много добре знае какво се прави на гърнето, не знам защо се ослушва, но ще й дойде времето  Hug

# 148
Благодаря Ви,много мами  bouquet
Аз да се отчета- Марио се роди на 18юли 2005г.3300кг,50см Simple Smile
Пожелавам здрави и усмихнати дечица Simple Smile

# 149
Гале, честит ти втори малък мъж!!! Да ви е жив и здрав и баткото да не ревнува много Simple Smile  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт