Отговори
# 150
Здравейте и от нас с Бобсънът. Hug
Вчера говорих с Галето.Добре са ,тъкмо папаше юнака.Наболва я ,но тя  е силна мацка,ще се справи.
Ние принципно сме добре,младежът вилнее с пълна сила,само глупости върши,но какво да се прави,съдба...Нещо ни е налегнала и двамата алергия,то се позакрепи,ама аз....кашлям като магаре.Друго какво-работа много,спане малко.На моменти не знам на чии хора съм.  ooooh!Давайте идеи за подарък за рождения ден.(с играчки не си играе за съжаление)

# 151
Таня, здрасти и от мен Heart Eyes.
Дари свикна за 4 дни с пишкането. Не иска на гърнето, а направо почнахме на тоалетната. Само първите три дни малко трудно сваляхме гащите, и се ослушваше, от там нататък сама почна да си казва и вече нямам никакви проблеми нито в къщи, нито навън. Не ми се е напиквала за този месец /освен веднъж, като си каза, но късно Wink/. Иначе като спи й слагам памперса, че си се напишква още, но има време, не бързам за него.

# 152
  • Варна.
Здрасти на новите мами и от нас! Добре дошли с малките слънчица!

Чакам разказа на Галя от раждането!

Аз не мога много да се включа в темата за децата, нашето дете вече ще стане месец откакто е при баба си. ние се забавляваме двамата, правим си вкусни вечери и гледаме телевизия без прекъсване за шише, баня, памперс или др.
Детето обаче много ми липсва, особено напоследък, чакам с нетърпение да си я приберем тук, е с бабата естествено.

Имам проблем с косата, окапа ми на няколко места, още не се вижда така с просто око, но е факт, в началото много се притесних, после ми мина полека, сега събирам рецепти и полезни медикаменти за лечение, даже си пуснах една тема в красива мама. пак да кажа - голяма сила е форума!

Поздрави на всички!

# 153
Привет, дами, и от западна Европа  Sunglasses

Много имам да разправям, много снимки да качвам и доста да изчета, но всичко с времето си Peace За сега само - ПРИВЕТ от нас, пристигнахме, посвикнахме вече, а и от днес сме с нет Peace

# 154
  • Варна.
Бубке, добре пристигнали! Чакаме отзиви от подредения свят. Да научите бързо езика и да си намерите нови приятели за игра!

Hug

# 155
  • В средата на времето
Здрасти отново Бубка.  Grinning В коя част на Белгия сте? Френската или фламандската? Ще чакам и твоя разказ..Приготвила съм се за доста четене  Wink

# 156
Бубка, радвам се че всичко е наред около вас Simple Smile Много щастие и късмет в западната европа  Heart Eyes

Дики и на мен много ми пада косата  Rolling Eyes

Изабела, напоследък купих 2 неща страшно попадение:
1. Черна дъска за тебешири (в Хиполенд - 18 лева или комбинирана за тебешири и флумастер май бяха около 20 лева). Хубаво е обаче тебеширите да са от тези безпрашните, продават ги навсякъде Simple Smile

2. Пластелин Simple Smile

Покрай таз дъска Мая вече знае 6 букви от азбуката Simple Smile Много обича да се занимава на дъската Simple Smile Буквите ги знае не като звуци а нещо от рода буква на бебето, буква на мама и т.н. Simple Smile

Целувки момичета и дечурлига и весел ден ви желая  Heart Eyes

# 157
Здравейте пак!Отдавна ми се искаше да се включа но нашият интернет направо ме побърква, мнооого зле. Ара, алергиятя ни я откриха в 4 мес след страхотни повръщания, ревове и чудесии. Наложи се самата аз да пазя диета, откриха ни и анемия. Ара, на какво се основават тези съмнения? Съмняваш ли се в някоя храна?
 Ivy, вече не и се притеснявам за теглото. И аз така си казах, че важното е да са живи и здрави децата, а и нали са момичета. Само малко и се притеснявам, че отказва месо, а с тази анемия... нали разбираш.

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 15:24 от меви

# 158
  • София
Ара, алергиятя ни я откриха в 4 мес след страхотни повръщания, ревове и чудесии. Наложи се самата аз да пазя диета, откриха ни и анемия. Ара, на какво се основават тези съмнения? Съмняваш ли се в някоя храна?

Меви, Единствения проблем при бебка е ужасно грапавата кожа по крачета, рамене и бузи. Иначе е спокойна, не повръща и няма разстройство.
Педито каза, че най-вероятно краве мляко (което аз ям) е причина. Вече 1 месец не съм хапнала нищо кравешко - мляко, масло и нищо, което ги съдържа. И последната седмица кожата й се изчисти незнам да се радвам ли или не newsm78
Сега това означава ли, че ще съм на тази  диета докато кърмя и действително причината е в кравешките неща?

Бубка, добре дошла!!!

# 159
  • София
 Добре дошла отново на Бубка и от нас.

Ritka, честити ви ботушки, с кеф да ги разхождате из локвите (ние още не сме купили дъждобран). Майчето какво прави с пластелина? Аз отдавна мислех да взема, но все ме беше страх Ники да не го лапа и чак сега поръчах един комплект за моделиране http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=1640 - утре ще ми го донесат. Дано на малчо му е забавно, че в това дъждовно време вече откачаме вкъщи.
 Аз още отсега съм се пуснала в мисли за наближаващия рожден ден. Тия дни ще ходя до DaNet, че харесах там един гирлянд с балони с Телетъбис. Ники е пощурял по тях, та си мисля и тортата да му я поръчаме с Телетъбиси (само дето още не съм решила от къде да я поръчам).А и аз като Izabela събирам идеи за подарък.
Единствения проблем при бебка е ужасно грапавата кожа по крачета, рамене и бузи. Иначе е спокойна, не повръща и няма разстройство.
  Ара, аз нямам опит с АБКМ, но на племенницата кожата и е много бяла и понякога е точно така грапава както описваш на места, все едно има много ситни пъпчици, но с цвета на кожата. Сестра ми я заведе на дерматолог и и казаха, че има атопична кожа. Та да не би и при вас да е нещо подобно newsm12

# 160
Вероники, чуден комплект, не знаех че има такива Simple Smile Ще взема и аз да се разтърся  Sunglasses

Ами моделираме обикновенно заедно, рисуваме буквички с него, правим форми и така Simple Smile
За нея е много забавно Simple Smile

И Мая е с грапави бузи и зачервени откакто стана на 6 месеца. Гледаха я лекари, казаха чувствителна кожа и тъй, щяла да го израстне  newsm78

# 161
  • Бургас / Славейков
Здравейте и от нас .Както винаги рядко се включвам в отчетната темичка.Мими от 3 дни ходи на ясла .Учителките казват ,че добре се справя.Първия ден яла само хляб, ама на другия ден яла сама с лъжицата Simple SmileТъй като сме скарани и ние сгърнето ,там се учи с другите деца и пишкала в гърнето а вкъщи неиска.Надявам се бързо да свикне и да не се разболява .

# 162
Привет, дечурлига!

Не знам от къде да подхвана Rolling Eyes Пътувахме що-годе добре, в Германия вече всички сдадохме багажа - много се бяхме изморили с таткото и на всеки 15 мин спирахме да спим  Tired Много трудно я минахме... Но сега сме добре, малкия се адаптира бързо, какво ли разбира още детето Crazy При мен върви малко трудно - често ми се ще да се върна и всички много ми липсват, но дано отмине по-бързо този период! С малкия за сега се гледаме, около нас има 2 градинки и един голям парк; и на трите места има доста съоражения за детска игра - от най-малките до най-големите (надявам се скоро да успея да кача снимките от пътуването и от паркчетата); лошото е че няма деца  Cry всички са по градини и ясли и няма с кой да си играе мальока, пък и малко му е терсене дето всички му говорят неразбираемо Rolling Eyes Хубавото е че днес си взехме картите за пребиваване и другата седмица ще ходим да му търсим ясла, пък да видим... Аз така се побърквам по цял ден - ходим сутрин на разходка, но ни е скучничко, в магазин трудно да вляза с него - постоянно иска да пипа, да бута, да тича... ужасен е направо, пък и те както са пълни с всякакви работи... Бая ми се обикаля ама с него няма как. И количката не взех, че много място заема, и сега повече от 2 часа разходка не мойм да правим!

Та така, да го давам на ясла и като посвикне малко да започвам езикови курсове и ако успея да си намеря някаква почасова работа или на половин работен ден ще е супер Praynig

Иначе тук от 2,5 год започват нещо като първи клас, но проблемът е до тази възраст. Уж има тук една държавна ясла... Иначе такива "училища" за дребните около нас има няколко, но те са чак за догодина!

Какви дъждове са ви валяли там? Доста сте се понамокрили май Rolling Eyes Майтапа настрана, много щети има ли?

Голямо писмо написах Laughing да си наваксам Laughing Лека вечер на всички Hug

# 163
О, аз докато прявя дипломна работа, тука бебета се раждали!
Честит трети мъж на Галя, да е жив и здрав, за да произвежда доволно количество гащи и чорапи, като останалите 2-ма, че да не скучае Галя!  Grinning

Аз го закъсах с детегледачките, понеже взимам магистратурата, която е 3 семестъра + четвърти за дипломиране, за 2 семестъра общо всичко и до сега се редуваха да гледат Диан майка ми, баща ми, свекърва ми и детегледачка, та свекърва ми  от скоро се лекува и не може да го гледа, а детегледачката, която мислях да натоваря повечко точно сега накрая, в последния момент ми каза, че отивала в провинцията за 2 седмици и аз малко поизкуках.  Crazy

# 164
ritka-браво на Вас,ние също опитахме да правим фугурги от пластелин,но синът ми реши да си прави малки топчета и да се опитва да ги лапа-бързо приключихме с това занимание Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт