Отговори
# 45
Темата е много чувствителна и деликатна! Поздравления за инициативата!
Лично мен темата ме засяга, защото съм жена на двама сина, раждала по естествен път и се сблъсквам с този проблем. От дълго време обмислям консултация със специалист, но дали времето все недостига или ми трябва увереност, но така проблемът се задълбочава. След като разбрах за инициативата искрено си помислих, че това ще бъде първата крачка!
Благодаря, и успех!

# 46
Изключително неприятен проблем е и за мен. Раждала съм нормално 2 пъти и до скоро си мислих, че е в следствие на това. Мисля, че допринасят и неправилната стойка, слабите коремни мускули.
 Има много достъпни физически упражнения насочени към стягане на тазово дъно, но в забързаното ежедневие на жената не винаги ни остава време. А за да има резултат, трябва да се правят редовно и продължително време.
   Разбирам, че възможността да се спре инконтиненцията с апарат е доста по-бърз и ефективен вариант! Мисля да пробвам и определено ако ефектът е добър при мен, бих споделила на познати, които не са малко, със същия проблем.
Прекрасна инициатива!
p.s. Не си само Ти! Не съм само Аз 🌷

# 47
Когато говорим за теми, които дълго са били премълчавани, доверието е ключово.
Затова за нас е изключително ценно, че Алекс Раева застава зад Националната кампания за стрес уринарна инконтиненция. 🤍

Нейното участие не е просто присъствие на разпознаваемо лице – то е своеобразна връзка между пациентите и медицинските специалисти. Когато обществено ангажирана личност говори открито и искрено, темата достига до хората по един по-достъпен, разбираем и вдъхващ доверие начин.

Вярваме, че именно това съчетание между медицинска експертиза и силно публично присъствие има силата да създава реална промяна и да насърчава повече жени да направят навременна консултация за своето здраве.

https://www.instagram.com/reel/DXccgY8DFb_/

# 48
  • София/Севлиево
Имах такъв проблем.Преди малко повече от 3 години правих процедура с лазер-4 броя.За съжаление в момента отново се връща и не знам дали да не се насоча направо към операция (чела съм доста по въпроса) или пак да повторя...

# 49
Една такава кампания е само началото.
При положение, че медицината е толкова напреднала, трябва да се намери решение на стрес инконтиненцията, която може да наруши ежедневието и качеството на живот на една жена.

# 50
Имам такъв проблем след второто раждане. Не се засилва с годините, но не отминава също. При силно кихане, скачане и т.н. се проявява. До сега не съм търсила решение, но може би е време.

# 51
Имам такъв проблем при скачане и физическа активност

# 52
Включвам се и аз със същия проблем след естествено раждане.

# 53
Имам този проблем след третото раждане. С наднормено тегло съм, боря се с инсулинова резистентност, както и съм в перименопауза. За съжаление не съм намерила решението. Мися, че тези процедури биха ми били полезни.

# 54
  • София
Имам този проблем.Появи се след второто раждане.Проявява се при пълен мехур при кашляне и кихане.

# 55
И аз като останалите коментиращи дами страдам от пикочна стрес инконтиненция. При мен са много факторите: първескиня на 46 години с естествено раждане и серклаж по време на бремеността. Имах неволно изпускане по време на бременността, а след раждането и 2-3 нощни напикавания. Към момента (почти 7 месеца от раждането) остана усещането за “топка” на входа на влагалишето и честите позиви за уриниране. Имам усещането, че се изпускам, но не мога да го установя със сигурност, защото и доста обилно се изпотявам. За всеки случай при всяко ходене по малка нужда използвам и влажна тоалетна хартия, да избърша ако има изпускане.

Последна редакция: пт, 01 май 2026, 20:59 от Emms

# 56
Бих искал да споделя за този проблем. Имам пластика преди 15 години. Но започна изпускане при кихане, кашляне и т. н.. Пих хапчета след консултация има ефект, но от тях силен запек и подтискане на либидото. Обяснението е, че няма нещо, което да помогне. Какво да направя.

# 57
След трето нормално раждане, проблема се задълбочи. Как може да се включим в кампанията ?

# 58
Проблемът при мен е от години. Раждала съм секцио, но това не ме предпази. Много неприятен и дори бих казала стресиращ фактор от ежедневието е.

# 59

Изтеглен е победителят, който печели безплатeн преглед и процедура в избрана клиника, участваща в кампанията на Global Asthetics.

Честито на: SVU_D

📩 Очакваме SVU_D да се свърже с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 11.05.2026 г. и да посочи, че е победител в играта на Global Aesthetics, както и да предостави следните координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  телефон за връзка

Представител на Global Aesthetics ще се свърже с победителя с цел уточняване на детайли, свързани с процедурата.

Общи условия

Активация на акаунт