Отговори
# 135
Ивонска, да ти е жив и здрав малкия Георги и от нас - много да ви слуша, радва и обича, все с името си като Георги Победоносец напред да върви и да побеждава в живота!

# 136
  • София
Много ме разчувствахте....  smile3518

Андж, с милият жест ми показа дебри от форума, за които даже не знаех...   bouquet

Цвето, толкоз се правя на боа, пък ти от един път ме издаде, че не апя... bash

# 137
  • София
Честит имен ден на всички именици и специално на Шош на Ивонска. Да сте живи и здрави и много-много обичани!   bouquet  Hug  Heart Eyes

# 138
  • София; Дружбето
Упз smile3555
Абе как може да е толкова скапано времето тука. По наше село грееше слънце и беше толкова готино, пък тука едно облаци, ти са отще #Cussing out

# 139
Упз smile3555
Абе как може да е толкова скапано времето тука. По наше село грееше слънце и беше толкова готино, пък тука едно облаци, ти са отще #Cussing out

Ко да ти се отще, ма кака newsm78 Flutter Flutter

# 140
  • София; Дружбето
Упз smile3555

Ко да ти се отще, ма кака newsm78 Flutter Flutter
smile3505

# 141
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ШОШ  newsm51
Пожелаваме му да бъде здраво, весело и щастливо дете за радост на мама и татко.

# 142
Ние вчера бяхме на сватба - бях забравила колко весело може да бъде на такова празненство. Малкият го командировахме първо при едната баба, а след това другата баба си го прибра вечерта, изкъпа, нахрани и приспа. Но за сметка на тов сутринта ми излезе през носа, като започна да гука и да иска да му обръщаме внимание, а баща му блаженно си спеше и познайте кой трябваше да става  Twisted Evil

# 143
manana, реши ли се твоя проблем? Стискам палци всичко да наред.
Анджи, докторката каза, че чакаме до 4 юни да ми дойде цикъла, ако не дойде тогава му мислиме - каза ми да не се притеснявам предварително и да не си мисля глупости, но аз съм на мнение, че цитонамазката ще покаже най - добре.
Между другото аз ходих и на мамолог, който ме прегледа на ехограф и каза, че всичко е наред - пита ме дали кърмя и въобще не спомена, че кърменето ще даде някакви отклонения на общата картина и че е по-добре да се изчака 6 месеца.

# 144
Честит имен ден на малкия Георги. Да е жив и здрав , а мама и татко много да го слушат. Наздраве Иве.
Момичета вече се появиха и първите януарки за 2008.

# 145
  • София; Дружбето
Най-накрая януарки  Mr. Green Mr. Green Леле какво приятно чувство ме обзе като видях темичката им, нямам думи. Просълзих се newsm45

# 146
  • София
ДорИвава ми се...  smile3518 Нали така открих всички Вас...  hug

Ех, спомени... Да са ни живи и здрави новите, бъдещи януарки! hug

# 147
  • София/Варна
ivonska, да ти е жив и здрав именика! Да те радва, да хапва повечко и да реве по-малко Wink.
Времето е перфектно за разходки - в Южния парк няма много народ, можахме спокойно да се разходим, намерих си удобна за кърмене пейка, а дребния поспа на въздух.

# 148
  • Варна
Честит имен ден на Шош! Да радва много мама и тати, да расте и бъде достоен представител на рода си.
  lovekiss

# 149
Връщам се от разходка край Шумен. Натоварихме домочадието и  - на паметника на създателите на България. Никога не бях ходила там и не подозирах колко е хубаво. Има горски лабиринт, места за пикник с барбекю, ресторантче (кебапчета, кюфтета, пържени картофки и бира). Изморихме се едно хубаво и ще спим.

И аз се сетих миналата година колко време търсих темата на януарките, за да се запиша.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт