Та така, сега да ви запозная с моя проблем. С мъжът ми сме заедно от 3 години. Живеем в неговия апартамент (гарсониера, представляваща хол, кухня и баня с тоалетна). И за мое голяяяяямо "щастие" майка му живее няколко етажа под нас (сама жена в двустаен апартамент). От начало беше супер готина - сутринта си пием кафето заедно, дали тя в нас или аз в тях .. споделяхме си, излизахме насам-натам заедно, абе с една дума - всичко 6! Обаче тя постоянно иска пари от сина си, едва ли не го "дебне" кога взема заплата.
-Е, те нали родителите на izabellaaa ще го посрещнат, пък имат пари.
Аз направо без думи останах ..
Родителите ми не са милионери ... взимат добри пари и ни помагат, да са живи и здрави, а майка му нито една стотинка не ни е дала. Това й изказване беше супер грозно. Родителите и роднините ми са толкова въодушевени, че вече са купили бебешка количка, легълце и дрешки.
Та на свекито й е през оная работа че ще става баба или че всеки скътан лев ни е от полза, трябвало на нея да се помага. Нищо, че дъщеря й и мъжа й вземат наистина големи заплати, от тях не може да се иска. А преди няколко дни ММ говори с нея да се премести в гарсониерата, за сама жена е идеално, а ние с него да сме долу, таман като се роди бебка да не се гъчкаме. Тя твърдо отказа - или с нея ще живеем (тоест ще плащаме всички сметки и разходи) или нямало да стане. Аз отказах да живея с тази жена, още по-малко НОВОРОДЕНОТО МИ ДЕТЕ да живее с пушач, пушещ в къщата, а още повече, че тази жена е мърла и половина. Постоянно зад гърба ми прави изречения пред ММ за мен, той й се кара, но файда - йОк. Постоянно гледа да изсмуче някоя пара от него, но не й се получава. Дразни ме много, напоследък говори с мъжа ми отвратително - бил глупак, идиот, боклук, ла*но и т.н. ... А с мен се заяжда "деликатно", аз не й оставам длъжна де, но .. Та кажете ми, тази жена с нейния егоизъм и непукизъм за собствения си син и собственото си бъдещо внуче просто зло свекървище ли е, или ми дава мотиви да я удуша докато спи?!
Мъжът на авторката трябва да се справи с поведението на майка си и да й покаже, че вече е мъж и трябва да го уважава като такъв.
!
.И от тогава до ден днешен свекито хапе синът си,правим ремонт в къщи и става бавно защото ММ го прави след работа,а свекито все му казва "Брей много си забогатял щом такъв ремонт правиш"
"А на нас нека покрива ни падне" или нещо от този род.За бебето веднъж не са попитали (даже и не знаят какво ще е)За другото внуче също.Спирам да пиша,че пак се изнервих.