Зло свекървище или мотиви за убийство?

• 9 535
  • 122
  •   1
Отговори
# 45
Ама аз изтървах, че авторката е на 17... От 14-годишна живееш с мъжа си? А той на колко години е? Вашите как се съгласиха да живееш с него? Какво работиш, учейки средно? Свекърва ти на колко години е, та отначало така добре се е спогаждала с 14-годишна снаха - всеки ден кафенца, споделянки?

Уча и работя - сервитьорка и барманка, свекървата е на .. 53 ..

# 46
Ама аз изтървах, че авторката е на 17... От 14-годишна живееш с мъжа си? А той на колко години е? Вашите как се съгласиха да живееш с него? Какво работиш, учейки средно? Свекърва ти на колко години е, та отначало така добре се е спогаждала с 14-годишна снаха - всеки ден кафенца, споделянки?

На това се учудих и аз
Родителите и са  възпитани хора с финансови възможности,но пък се съгласяват 14 г им дъщеря да живее на семейни начала с 30 годишен мъж

Той пък от своя страна  се хваща на една вече зряла възраст с 14 г дете и започва да живее с него
Уредил е майка си с още едно дете

Доста странни са нещата изцяло  не е само свекървата

# 47
В кой месец си?

# 48
  • Варна
И сега идва логичният въпрос :" От коя паланка си?"

# 49

Щом тоооооооооооооооооооооолкова настояваш да знаеш - сервитьорка и барманка. И в този бранш само да те успокоя - имам опит. Не е толкова сложно да поднасяш питиета, както и да ги правиш, и да миеш чаши.

Обикаляш със шкембака цял ден на крак да разнасяш поръчки? Кой ще вземе бременна? Че то дори на клиентите ще им е неприятно някаква пуфтяща бременна да им сервира?

rotfImao

приятно, неприятно, ще търпят .. пък всички са много мили, да не казвам, че сме приятели с доста от клиентите

# 50
защо ли съм убедена, че ако не знаехте, че съм на 17 някак си щяхте да имате различни коментари и възгледи ...

# 51
В седми месец съм.

# 52
Няма как да не получаваш такива коментари, защото си наистина малка още, поне училище да беше завършила.. А приятеля ти е доста по - голям от теб.

И все пак съветите ми са (ако приемем всичко за чиста монета):
- спри да работиш, макар и почасово, това в 7 месец да си сервитьорка в горещините, не е нормално никак даже
- не давайте пари на свеки, кажете че нямате и това е
- ако не иска да се мести, макар че апартамента не е нейн, то тогава спрете всякакви взаимоотношения с нея, тя след време ще се усети и ще се примири
- мъжа ти е човека, който трябва да се разправя с нея, тя е негова майка, ти си гледай спокойствието
- отиди в социалното и се информирай какво ти се полага и какво не

# 53

приятно, неприятно, ще търпят .. пък всички са много мили, да не казвам, че сме приятели с доста от клиентите

На 29 юли питаш за майчинство и за помощи - нищо не казваш за трудов стаж. Сега, 15 август, вече работиш, уау, като сервитьорка. Как те взеха в седми месец за сервитьорка?

# 54
Тя може и преди да е работила там, в някое квартално кафе да помага почасово. Сигурно осигуровки няма.

# 55

На 29 юли питаш за майчинство и за помощи - нищо не казваш за трудов стаж. Сега, 15 август, вече работиш, уау, като сервитьорка. Как те взеха в седми месец за сервитьорка?

първо, мисля че е повече от ясно, че работя нелегално, и си работя от 15 годишна.  Wink

# 56
Просто заведението е на семейни познати, това е.

# 57
Наистина е д0обре да спреш да работиш
Съпругът ти  с какво се занимава

# 58
Тя може и преди да е работила там, в някое квартално кафе да помага почасово. Сигурно осигуровки няма.

Кои са тия родители с добри доходи и положение, които ще позволят 14-годишната им щерка да живее с 30-годишен, на всичко отгоре целенасочени опити за забременяване да прави, докато не е завършила и средно и накрая в 7-ми месец да рискува да ѝ изтекат околоплодните води върху обувките на някой клиент, докато му сервира.

# 59
Наистина е д0обре да спреш да работиш
Съпругът ти  с какво се занимава

дизайнер е в мебелна фирма

Общи условия

Активация на акаунт