Зло свекървище или мотиви за убийство?

• 9 553
  • 122
  •   1
Отговори
# 30
Защо да е нахално да иска от едното дете само, и то това с по-лошото финансово състояние?
И двете страни са нахални, но никой не отстъпва явно.

Е, ако му е дала гарсониерата, в която живеят, защо да не счита, че той може все пак да ѝ дава някаква сума, когато тя е в затруднение? Което е много вероятно предвид, че неговата заплата, нейните доходи от почасовата работа и дотациите от нейните родители едвам им стигали, за да преживяват двама души. Едва ли си е купил и изплатил при това положение сам гарсониерата.

На дъщерята, дето живее в друг град, май майка ѝ не осигурила жилище, в което да живее. На мен при това положение няма да ми е удобно да искам от този, на когото нищо не съм дала.

И аз така мисля.

Не е толкова трудно да се поговори човешки и да се обясни, че нямат пари и вече не могат да й помагат, защото събират за бебето.

Относно апартамента, моята майка ако беше, щеше сама да предложи размяната, без да я караме. Ама хора всякакви.

# 31
Да си искаш своето е нагло и нахално? Уау ... Двустайния е наследство от баба му (майката на баща му) а гарсониерата е наследство на майка му.

Как е отказала твърдо да размените апартаментите, след като не е неин?

Откровено смятам, че доста послъгваш, вероятно историята през погледа на свекървата ще е доста по-различна.

Плюс това какво ги ожалвате, все едно двама души с дете ще умрат от теснотия в гарсониера. По времето на соца точно гарсониери даваха на семействата с по едно дете, на тези с 2 - двустайни и т.н.

# 32
Аз мисля, че и двата апартамента са на майката.

# 33
Ами момичета, ТЦЪ. Само гарсониерката си е нейна, ама й хареса да си шири дупето и затова не иска да се мести, не за друго. Не искам да бъда лоша с нея, на сина й съм му забранила да я гони, понеже искаше да го напраши, защото и на него му писна от нейните чалъми, но ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, въпреки думите й и държанието й, тя е негова МАЙКА, и имам капчица надежда, че може до месец всичко да се нареди.

# 34
Какво работиш почасово, бременна в седмия месец, непълнолетна и без опит, не успях да разбера?

# 35
Щом е негов апартамента, тогава да я изгони, ти хем не я понасяш, пък му се месиш в решенията.

# 36
Не я понасям, да, но тя е майка все пак .. много грозно ще е, ако я изгони ..

# 37
Аз пък от друго се учудих ,макар че не е свързано изобщо с темата
Авторката е на 17 години. и от три години живее с мъжът си

Интересно ми е на колко години е мъжът и
Може би  именно възрастта е една от причините за пренебрежителното и несериозно отношение на свекървата

Само предполагам

# 38
Не я понасям, да, но тя е майка все пак .. много грозно ще е, ако я изгони ..

Прочети си първия пост, нали в неговия хапартамент живеете. Сама се объркваш в лъжите си. Ела пак след месец да обясниш как синът е изгонил майката от собствения ѝ апартамент.

# 39
Аз пък от друго се учудих ,макар че не е свързано изобщо с темата
Авторката е на 17 години. и от три години живее с мъжът си

Интересно ми е на колко години е мъжът и
Може би  именно възрастта е една от причините за пренебрежителното и несериозно отношение на свекървата

Само предполагам
Мммм да може и това да е,но защо пък ще обижда и сина си,за не правилния избор ли? newsm78

# 40
Какво работиш почасово, бременна в седмия месец, непълнолетна и без опит, не успях да разбера?

Щом тоооооооооооооооооооооолкова настояваш да знаеш - сервитьорка и барманка. И в този бранш само да те успокоя - имам опит. Не е толкова сложно да поднасяш питиета, както и да ги правиш, и да миеш чаши.

# 41
А съпругът ти на колко години е

# 42
Исках да напиша, че е на 31

# 43
Ама аз изтървах, че авторката е на 17... От 14-годишна живееш с мъжа си? А той на колко години е? Вашите как се съгласиха да живееш с него? Какво работиш, учейки средно? Свекърва ти на колко години е, та отначало така добре се е спогаждала с 14-годишна снаха - всеки ден кафенца, споделянки?

# 44

Щом тоооооооооооооооооооооолкова настояваш да знаеш - сервитьорка и барманка. И в този бранш само да те успокоя - имам опит. Не е толкова сложно да поднасяш питиета, както и да ги правиш, и да миеш чаши.

Обикаляш със шкембака цял ден на крак да разнасяш поръчки в тия жеги? Кой ще вземе бременна? Че то дори на клиентите ще им е неприятно някаква пуфтяща бременна да им сервира.

Имаш опит, ама питаш из темите на какви помощи имат право бременни без трудов стаж.

Общи условия

Активация на акаунт