Отговори
# 45
eho82, споко! Тия не ходят по домовете! Те набират произволно номера и разчитат да разпознаеш в тях някой "роднина", след което се опитват да измъкнат пари... стара врътка, питай Рали М, тя имаше подобен случай!

# 46
Момичета, ако знаете само как се изплаших!  #Crazy Преди малко се звънна на домашния телефон. Вдигам аз и чувам мъжки глас. "Здравейте! Как сте?" Казвам: "Добре сме." "Позна ли кой се обажда извън града." Казвам; "Не знам." / и без това ако е някой от провинцията абсурд да разбера кой е, защото живея в мъжа ми и ще е някой негов роднина, не мой /. И се започва : "Опитай се да познаеш, ама как така не се сещаш." И тогава се сетих, че имаше една подобна тема преди. Сега превъртях ключа. За всеки случай. Знам, че прекалено се шашкам, но се стреснах доста.  Shocked

Ох!Сещам се за една такава тема.Преди известно време в едно от сутрешните предавания са гостували хора пострадали от телефонни измами .

# 47
aho82 и на баща ми му бяха звъняли и се представили за негов приятел ,който дошъл в града и спещно се нуждаел от пари на заем......мошенници.

Момичета, я ми препоръчайте някакви мокри кърпички, че аз използвам една марка, която не се продава в Бг, а няма да тръгна и кърпи да нося като заидвам (стига ми бебе, количка и т.н.). Само да не са със силен аромат, ако може даже да са беz аромат, че като се смеси с оаканото и  Sick
Най добрите според мен са на чико
стлиана честито  smile3550! И ние не бяхме акали 10дни и давах дуфалак повече от месец-ефекта беше никакъв по добре не започваи да даваш, единственото за което помогна е вместо да ака на 10дни ака на 5-6.

# 48
Благодаря, момичета!  Hug
Сетих се аз, че тези се опитваха да измъкват пари.Ама нали знаете, че страха си е голям страх.  Wink

# 49
  • София
Я да ви закова една бърза питанка - вие ноктите на краката режете ли? Гледам я Симонесата - няма нужда. Ама възможно ли е толкова време да не й растат ноктите там?  newsm78

# 50
Ним и аз на краката не съм рязала, имам чувството, че не растат  newsm78 За сметка на това на ръцете ги режа два пъти в седмицата  ooooh!

# 51
Ним, аз досега на Вики веднъж съм й ги рязала, ама наистина имаше нужда - и това преди няколко дена, т.е. веднъж за 3 месеца.

Елеонора, вие нали слагахте не Пентаксим, а новата, убита ваксина за полиомиелит по ЗК?

А я да забия и аз един въпрос - вие, мамите на по-големите бебоци (вече някои 4-месечни), връщате ли се в старите снимки да погледате и нашите хубави дами и господа, които са още мънички (някои - едва навършили 3 месеца)? Да знам дали въобще има смисъл да качвам снимки на малката?

# 52
растат ноктите на краката, но просто са много меки и се късат самички от дрешките Stuck Out Tongue

# 53
  • София
растат ноктите на краката, но просто са много меки и се късат самички от дрешките Stuck Out Tongue

И аз такива подозрения имах  Thinking

# 54
Елеонора, вие нали слагахте не Пентаксим, а новата, убита ваксина за полиомиелит по ЗК?

Точно нея да, по Здравната каса, обаче вече не е на капки през устата, а е убита и с инжекция  ooooh! От тази няма нищо на ръчичката й, не е подуто или червено, обаче от другата ДТК - такава буца има на ръчичката, че не смея да я пипна.  ooooh!

# 55
... обаче от другата ДТК - такава буца има на ръчичката, че не смея да я пипна.  ooooh!

Ели,пробвай с компрес от мед и здравец.На Тоти за два дни му мина.

# 56
  • У дома... някъде
И аз не режа все още на краката,а на ръцете 2 пъти в седмицата
Вижте това #Crazyhttp://www.bg-mamma.com/index.php?5e0e7ecf356f36a8f06f435f229eaf … mp;topic=187497.0

# 57

Точно за това исках да ви питам и аз, но си мислех, че може да сте обсъждали тази тема. Вие какви шишета ползвате и на колко време ги сменяте? Аз обикновено все  на микровълновата затоплям преварената вода. Тази статия обаче сериозно ме притесни. А стъклените шишета не стават за микровълнова, нали? Май ще се наложи да взема няколко обаче.  newsm78

# 58
аз лично ползвам шише на Chicco и стерилизатор за микровълнова.

# 59
Цитат на: stiliana1 link=topic= Twisted EvilИначе за фигурата си не трябва да се притесняваш, изглеждаш така, сякаш не си раждала. Питай мъжа си [smilie=smile3503.gif
, поне моят така каза Grinning

rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт