Отговори
# 60
Ново двайсе  ooooh!  Сега какво, да си затворя детето в стъклена стая и даже и аз ли да не влизам при нея, щото то и по мен се лепят микроби и какво ли не! Изобщо не се връзвам повече на тези манипулации, цял свят си гледа децата с пластмасови шишета!
По темата - нашите са на Чико. Авентските не ги хареса!

# 61
  Ним,поздравления за аватара! newsm10
  Иска ми се да добавя малко  сладки дреболийки към него,но Sad......ще се въздържа badscale

# 62
  • Варна
Някой знае ли дали сега мога да отида на мамолог,докато кърмя или е по-добре след като спра?

stiliana1 , няколко дни след раждането имах страхотен проблем с гърдите (нали Вики беше в кувьоз), та ходих при гръден хирург на консултация. Той ми изписа лечение и тъй като имам 2 гръдни операции и съм "податлива" на образуване на фиброаденоми, ми препоръча да отида да ме види на видеозон 6 месеца след раждането. Преди това нямало смисъл.
И като се замисля има логика - структурата на гърдите е различна, хормоните са с различни нива...

# 63
Някой знае ли дали сега мога да отида на мамолог,докато кърмя или е по-добре след като спра?

stiliana1 , няколко дни след раждането имах страхотен проблем с гърдите (нали Вики беше в кувьоз), та ходих при гръден хирург на консултация. Той ми изписа лечение и тъй като имам 2 гръдни операции и съм "податлива" на образуване на фиброаденоми, ми препоръча да отида да ме види на видеозон 6 месеца след раждането. Преди това нямало смисъл.
И като се замисля има логика - структурата на гърдите е различна, хормоните са с различни нива...

Значи ще изчакам още 3 месеца Peace
Моата Аксиния взе да усеща че има живот и извън количката и взе да мрънка и да крещи Crossing Arms Досега винаги е спала като пън, ама вече няма такъв филм.

# 64
Мен веднъж ме е преглеждала мамоложка, в Шейново, беше с ехограф, до колкото помня.

Нямах нет цял ден, чак сега го пуснаха.
Аз на преглед на гърдите ходя при гръден хирург и е с ехограф. Не знам, мамолозите би трябвало и те да правят ехографии. Май е едно и също. Лекарката ми каза на 6 месеца, че се прави профилактика, най-много на 8 - с видеозон.

# 65
Хей, мами!
Пишете ни и нас при януарските бебчета.   bouquet
 Peace

# 66
  • У дома... някъде
 HugДобре дошла!  bouquet

# 67
  • София
Моата Аксиния взе да усеща че има живот и извън количката и взе да мрънка и да крещи Crossing Arms Досега винаги е спала като пън, ама вече няма такъв филм.

Мдам. Аз за кво вече и в магазина не смея да вляза, туй мойто чудо не спира да се пъне и да реве да е на ръце. В количката само ако спи, а това е за толкова кратко  ooooh!

# 68
оф и ние сме с количката така и то от доста време.То аз затова само в Люлин си стоя, а затова и го повдигам по-малко, та да вижда и той какво става наоколко.......а като влезем в някой магазин, направо си го взимам на ръце ooooh!

# 69
  • София
Привет, мила дружина!  Hug
Допълзях си обратно в София и геройски устисках без нет тези дни!!!  bowuu Но ме сърбяха пръстенцата и имах абстиненция...  Sick Лечебният експеримент "7 дни без Форума" беше отчетен като успешен. Mr. Green

Вече съм си тук и някой да ме светне кога и къде.  Mr. Green Че да не пропусна часът и мястото на срещата до кат'  ви изчета най-старателно!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 70
и ние сме за тук.към графа ,,гигантчета,,.Дари се роди 4250,55см.

# 71
мисля,че бием всички на килограми.кои са родените на 26.01?

# 72
  • София
Ivonska привет бе душа Hug Hug Hug
Много ни липсваше,без теб форума не е това което беше Grinning

# 73
Ивонска, добре дошла! Айде, откога те чакаме! Аз кво разбрах, че ще си идваш чак на 24-ти? Чак вече щях да ти се обаждам да те питам, в Кърджали интернет-клубове няма ли?

Е, как изкара при на Шош дядо му? И що не останахте, да отчетете заедно Гергьовден?

# 74
  • София
Ивонска,  Hug

Ивонска, добре дошла! Айде, откога те чакаме! Аз кво разбрах, че ще си идваш чак на 24-ти? Чак вече щях да ти се обаждам да те питам, в Кърджали интернет-клубове няма ли?

Е, как изкара при на Шош дядо му? И що не останахте, да отчетете заедно Гергьовден?

Това е така, защото Стилияна вся дезинформация в клуба. Вероятно за да уреди първа тайна срещичка на Шош и Ая, че да не се забравят младите, че те нали знаеш - невидени очи се забравят. Сакън Симонесата да не го скива първа.  smile3534

Споко, ние сме фенове на Наско.  newsm03 Което ме подсеща, че майка му на Насето съвсем се затри напоследък.  newsm12

Общи условия

Активация на акаунт