Отговори
# 30
Ели,а сега добре ли е Ева?Дано всичко да е Ок.И ние в понеделник сме на консултация и сигурно и на на с Полиомелита ще ни го забодат  #Cussing out

# 31
  • София
Ако знаеш как мечтая за това - да видя пълен памперс...Какво се случва с мечтите ми Sick

rotfImao rotfImao rotfImao Честито ви изакване!  Mr. Green

Анджелина, сънувах те!  Simple Smile

Иначе по темата с дуфалака веднъж мъжо беше хакнал на беба в млякото, защото мислел, че е запечена (не беше акала 1 ден). Това, че щях да го убия, е ясно, но после какво се случи, не е истина просто. Диво омазване!  #Silly Буквално и преносно! И наистина всяко кихване е фатално, особено ако кихне точно докато сменяш пампата и си се навел да мажеш крем...  Crazy  Sick Sick Sick

Coffee, ще ти скъсам ушите. Аз да кажа, че съм дебела - ясно. Ама теб съм те виждала и хич да не ти се връзват останалите съфорумки, няма нищо вярно. Съвсем ОК си си.  Peace

Иначе по темата с тъгата - ами нали трябва да оправям разни гинекологични проблами, дето не мога да организирам някой да гледа беба за 2 часа, че да ида на преглед вече цял месец!  ooooh! Никаква помощ от никъде нямам, а тя стана адски ревлива и в един момент ми избушиха бушоните. Сега се старая да се възстановя от собствената си дупка.  Rolling Eyes

# 32
Мими, сега е добре да, не е вдигала повече Т, смее се, яде, жизнена е. Ама ако нямаш Панадол си вземи да си имаш, дано да не потрябва  Praynig и да няма старични реакции при вас  Praynig

# 33
Ели, не се притеснявай, това е нормална реакция от ваксината Peace Даже до 38 не се дава нищо, защото организмът сам се бори.
Кофе, не е твърдо, напротив течно е, но не съм чувала, че млякото се усвоява по-добре ако е твърдо. Защо не дойдете с Ивет в парка?
Ох и аз имам спешна нужда да ходя по зъболекари и на мамолог, но няма кой да гледа дребното и все отлагам. Имам бучка от първото кърмене и вече година и нещо не съм ходила. Някой знае ли дали сега мога да отида на мамолог,докато кърмя или е по-добре след като спра?

# 34
Анджелина, сънувах те!  Simple Smile

Дано да е бил хубав сънят ти Simple Smile

Стилияна, не на мамолог, отиди да ти направят ехографски преглед.
Мамографа облъчва и не го препоръчват преди 40- те, а ехографа няма да се отрази.

# 35
 Елеонора,ти не се ли обади на лекар,да кажеш за температурата на бебето?
 Coffee,до юли има време!Даже и да не се харесваш,можеш да оправиш положението дотогава!Има време! WinkПросто няма повод за отчаяние.А ,съдейки по постинга на Ним,може и да нямаш нужда от чак толкова голяма промяна! goodscale
  Стилиана1,честито ви.. smile3550

# 36
Ами не се обадих, защото предположих, че е от ваксината, бяха ме предупредили да очаквам реакция.  Peace Но  незнаех, че до 38 не се дава панадол.

# 37
  • София
Всеки път като се заформи среща времето се .... да не казвам какво.

# 38
Любо от Пентаксима вдигна 37.9 и му дадох Панадол, не издържах. Лекарката ми каза за следващата имунизация да му дам предварително.

И тук времето е кофти, май няма да излизаме  Sad

# 39
Еленонора и на Софи вчера и биха ваксина,доктора ме предупреди до 38.5 никакъв парацетамол, но тя и първия път и сега вдига до 37.7C .
 Момичета, я ми препоръчайте някакви мокри кърпички, че аз използвам една марка, която не се продава в Бг, а няма да тръгна и кърпи да нося като заидвам (стига ми бебе, количка и т.н.). Само да не са със силен аромат, ако може даже да са беz аромат, че като се смеси с оаканото и  Sick

# 40
Ним и Селма, благодаря за подкрепата! Има време, ама малко - 9 юни не е толкова далеч... Ако имах малко време за спорт, явно само с бутане на количката не става... Абе малко да се постегна само, пак би ми се отразило на самочувстието...
Стиляна, днес малко ме е страх да идвам до южния, че ако завали... Май и аз ще се връткам из квартала, че верно съм близо, ама пак са си 30 мин. пеш до Южния. А за мамолога - Анджи, те не преглеждат ли с ехограф? Мен веднъж ме е преглеждала мамоложка, в Шейново, беше с ехограф, до колкото помня.

# 41
Ей, сладка работа е да си метеоролог - всеки ден грешиш и никой не ти държи сметка.
Ето вчера за Русе дадоха 18 С и аз облякох бебо, а то навън и особено на слънче жега. А за днес къде ги видяха 24 С като изляза на терасата си е направо студено.
Как не съм знаела преди 10 годинки  какво да следвам ама на хората се ориентират" на време за времето"
Ужас ще изперкам днес в къщи

# 42
Coffeе, с ехограф преглеждат, аз преди да забременея ходих редовно на 6 месеца и винаги с ехограф са ме гледали.
Иначе за фигурата си не трябва да се притесняваш, изглеждаш така, сякаш не си раждала. Питай мъжа си smile3503, поне моят така каза Grinning

# 43
Момичета, ако знаете само как се изплаших!  #Crazy Преди малко се звънна на домашния телефон. Вдигам аз и чувам мъжки глас. "Здравейте! Как сте?" Казвам: "Добре сме." "Позна ли кой се обажда извън града." Казвам; "Не знам." / и без това ако е някой от провинцията абсурд да разбера кой е, защото живея в мъжа ми и ще е някой негов роднина, не мой /. И се започва : "Опитай се да познаеш, ама как така не се сещаш." И тогава се сетих, че имаше една подобна тема преди. Сега превъртях ключа. За всеки случай. Знам, че прекалено се шашкам, но се стреснах доста.  Shocked

# 44
да -тези който са ти се обадили са от онези мошеници ,които искат пари или ваучери за телефон.те се представят за твой роднини.не се връзвай.

Общи условия

Активация на акаунт