И аз от една приятелка разбрах за тоя форум и тя мамери темата и ... благодаря ви,че ви има
И аз май ша ревна
Изкарахме си чудесно - снощи всички бяхме на ресторант по случай завършването на братовчед ми. 

че сме се затъжили за вас 

Сега мъжа ми информира свекъра,че ако тя си дойде ние се изнасяме на квартира.
Знам,че и тя му е дете и го боли независимо колко дълбоко е сгазила лука и ,че по надолу от дъното ,което стигна няма,но пък с тая ненормалница няма да си гледам детето.
Мъчно ми е за него,че е между чука и наковалнята и ми харесва да си живеем вкъщи,но ако тя си дойде ....
Стискайте палци да си стои в Испания хич да не се връща.
Като си дойде пък миналата година вече тренирах с нея какво е да си имаш дете.Баща й толкоз се мъчи да й вкара акъл в главата,ама пак я подхвана старата компания и айде...полетя към низините отново.Мъжа ми заклюваше спалнята,за да не влиза там-тя знаеше какви дрехи имам ,каква козметика(мъжи не знаеше)....Много възторжено я приех,но след 2 седмици си показа рогата.И знаете ли като пихме кафе с нея един ден какво ми каза"Ама вие що ша са жените-след 2 месеца ще се разведете,постоянно се карате"-кога и как е разбрала мога само да гадая
И баща й и брат й много се зарадваха като си замина-представете си какво зло е ,след акато семейството й не я иска.

Препоръчани теми