Отговори
# 150
ЕХХХХХХХХХХ,спомени  Wink И аз от една приятелка разбрах за тоя форум и тя мамери темата и ... благодаря ви,че ви има   bouquet  И аз май ша ревна Tired

# 151
  • София
Честит имен ден на Шош!
Ивонска да ти е жив и здрав и много да го слушаш!  Mr. Green

И ние се прибрахме от Етрополе.  Simple SmileИзкарахме си чудесно - снощи всички бяхме на ресторант по случай завършването на братовчед ми.
Най-много ще ми липсва градинката зад къщата, тревичката, хамака......  1swing
Ех, Бобчо така сладко си спеше в градината на двора.  1stroller smile3504

Искам да питам хранещите от шише и по-специално Авент - сменихте ли бибероните с повече дупки? Чудя се дали вече не ни е време за 2 дупки на бибите?  newsm78
И наистина хайде малко по-сериозна организация за срещите, Naughty че сме се затъжили за вас  Hug
Отивам да навестя новите януарки  Party

# 152
Честито на всички именници !  newsm51

# 153
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ! Името им само с добро да се чува!  Simple Smile
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ШОШ! Да е жив и здрав!
  Grinning

# 154
  честит ШОШов ден! Grinning Grinning Grinning
  А ,носещия това име ,да радва мама си,да е здрав и весел!

# 155
Искам да питам хранещите от шише и по-специално Авент - сменихте ли бибероните с повече дупки? Чудя се дали вече не ни е време за 2 дупки на бибите?  newsm78
Аз ги смених направо с трите дупки. Изпива си млякото за около 5-6 мин., но не връща (поне не повече от преди), урига се по - бързо и е доволен. Доколсото четох трите дупки ги препоръчват след трети месец. При нас експеримента е успешен  Mr. Green

# 156
  • София
Хайде и аз да се впиша с поправен комп!  Wink

Честит Имен Ден на малкия Шош!!! Да расте здрав, усмихнат и щастлив!!!  Hug Hug Hug

Честито и на всички, които празнуват днес!
Наздраве!
   bouquet  bouquet  bouquet

# 157
Момичета,"скъпата ми" зълваа искала да се връща в БГ. smile3514  Сега мъжа ми информира свекъра,че ако тя си дойде ние се изнасяме на квартира.  smile3511  Знам,че и тя му е дете и го боли независимо колко дълбоко е сгазила лука и ,че по надолу от дъното ,което стигна няма,но пък с тая ненормалница няма да си гледам детето. smile3513 smile3513  Мъчно ми е за него,че е между чука и наковалнята и ми харесва да си живеем вкъщи,но ако тя си дойде ....   bye  Стискайте палци да си стои в Испания хич да не се връща.  newsm17

# 158
  • София
mimi_81 , к'во толкоз е сторила змията/ламята/момата?

# 159
mimi_81 , к'во толкоз е сторила змията/ламята/момата?

Нищо хубаво  #Cussing out Като си дойде пък миналата година вече тренирах с нея какво е да си имаш дете.Баща й толкоз се мъчи да й вкара акъл в главата,ама пак я подхвана старата компания и айде...полетя към низините отново.Мъжа ми заклюваше спалнята,за да не влиза там-тя знаеше какви дрехи имам ,каква козметика(мъжи не знаеше)....Много възторжено я приех,но след 2 седмици си показа рогата.И знаете ли като пихме кафе с нея един ден какво ми каза"Ама вие що ша са жените-след 2 месеца ще се разведете,постоянно се карате"-кога и как е разбрала мога само да гадая  newsm78   И баща й и брат й много се зарадваха като си замина-представете си какво зло е ,след акато семейството й не я иска.

# 160
  • София

Селма, мно'о пъргаво туй шиле, бре - още търча след него! Mr. Green Остана празна тавата...

# 161
Брррррррррр, Мими, не ти завиждам  Confused Дано проблемът се разреши във ваша полза, ще се надявам от сърце и ще стискам палци  newsm10

# 162
Мими, мила, искрено ти съчувствам. Явно наистина не е добър човек сестрата,, щом ти, която си толкова позитивен човек, реагираш толкова отрицателно. Мислиш ли, че наистина ще си дойде? И мислиш ли наистина, че ще се наложи да се изнесете на квартира - това е крайно неприятно? Тя няма ли къде да живее?

Боже, благодаря ти, че се разбирам прекрасно (засега Mr. Green) с моята зълва! Praynig

# 163

Селма, мно'о пъргаво туй шиле, бре - още търча след него! Mr. Green Остана празна тавата...
      running running running goodscale      smile3503

# 164
  • София
Абе, утре к'во ще правите?  newsm12 Селма, ти стига размята тоя паун, да го не оскубя, ми вземи да ни се представиш лично вече!.... smile3506

Общи условия

Активация на акаунт