Отговори
# 180
честит рожден ден, Гале,
много любов, късмет и здрави нерви при отглеждането на малкото ангелче Simple Smile.
пожелавам ти да си най обичаната мама и най желаната жена  newsm51.

# 181
Ние с мъжо на тази дата преди две години се сгодихме

# 182
  • София; Дружбето
Честит рожден ден Галя.  newsm59  Gift
За срещата казвайте къде юе е да си правя плановете Mr. Green

# 183
  • В офиса
Честит празник, Гале!
Все така чаровна, красива и приятна компания. Мъжът ти да те носи на ръце, а Вики много, много да те радва!

Аз за среща съм пас (Ивонска, 10х за смс-а) Имам чувството, че съм не с дни, а с месеци назад със всичките ми задължения. А и малкият е с конюнктивит, колкото и да не може да заразява, не искам да експериментирам с други бебета.

# 184
Ок, май повечето сме за Заимов. Ние с Вики ще ви чакаме след 13 часа на дървеното. Идвайте!!! Ще вземем торта, а мезета и бира дано имат. Mr. Green Mr. Green

# 185
  • София
Ох, и аз утре ще водя Шош на очен за секрет, че още ни гурелясва едното сладко, синьо оченце...  Cry

Чакаме рожденничката да се произнесе. Ним я е шубе да не забие град след обяд, но мисля, че и тя ще се присъедини, Нинище не вдига джесемата, но ще ви ръчкам, ей, няма отказване! Времето изглежда прекрасно...

Хайде, мацки, скоро ще се пръснем наляво-надясно за лятото и ще си забравим муцуните! Rolling Eyes

# 186
Честит рожден ден, Гале!Много здраве, щастие, успехи и любов.

# 187
Ивонка, ръчкай народа, че ми е малко трудно, че Вики точно сега намери да реве, бях я оставила докато си изсуша косата, а тя помисли, че съм заспала и реши да ме събуди.  
Град няма да вали, така съм гжо поръчала, то всъщност и мен това вчера ме изплаши.

Хайде, стягайте памперсите и идвайте, ако завали ще се скрием.

# 188
Момичета, благодаря ви! Разчувствате ме. Kissing Heart

Мими, честит празник и на вас!!! 1dating

# 189
В София се уговаряте за срещичка, май пак сте се уредили с хубаво временце!!! На морето май всеки момент ще завали  Crossing Arms

Тъкмо се гласях да излизам с Любо, но ще си стоим вкъщи, такива черни облаци има. Дано вятърът да ги разнесе.
Дани, утре, ако е хубаво времето ще сме в Морската  Grinning

# 190
Гале, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива, хората до теб да те уважават и обичат безумно много, а Вики да те слушка и да ти е най-голямата радост smile3525 smile3525 smile3525

# 191
Абе хора, аз как да се предвижа от Стрелбище до Заимов newsm78 Не мога да си хвана такси, щото няма как да кажа на шофьора да ми държи бебето, докато си сгъвам количката.....

# 192
Гале  newsm59
МНОГО ЛЮБОВ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ. ДА ТЕ РАДВАТ МЪЖО И ДЕЦА  smile3503
 newsm51 newsm51 newsm51

и ние ще дойдем на Заимов

# 193

Бъди винаги щастлива, красива и много обичана.

# 194
Стиляна идвай! Ним, не се покривай! Хайде идвайте да съберем групата!

Общи условия

Активация на акаунт