Отговори
# 195
  • София
Ним няма нет, но беше изнудена да дойде!!! Mr. Green

# 196
Ивонска, добре, че си се свързала, защото се оказа, че съм затрила списъка и няма как да се обадя.

# 197
Абе хора, аз как да се предвижа от Стрелбище до Заимов newsm78 Не мога да си хвана такси, щото няма как да кажа на шофьора да ми държи бебето, докато си сгъвам количката.....

Ми той да сгъне количката Simple Smile

# 198
  • София
Честит Рожден Ден, Галина!!!   newsm59

Пожелавам ти здраве, късмет, щастие и много прекрасни мигове с любимите ти хора!

# 199
Ние ще тръгваме, за да сме там по-рано, че ние към 13 часа се храним, хайде ще ви чакаме.

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 17:55 от galina_dimova

# 200
ЧРД Галя! Много здраве, щастие и любов!

ura  uraВ събота ние ходихме на лекар с пълна пампа. В петък и събота изхожданията на Ники бяха ужасно смрадливи и лигави /като храчки/ и единия път розови/ което означавало че има кръв/. Случвало се често защото лигавицата на дебелото черво била много финна. Сега пием калций и витС и спряхме Вигантола за 2 дни. Сега сме по-добре
Просто исках да споделя

# 201
Честит Рожден Ден,Галина!Нека живота ти е изпълнен с прекрасни мигове!

# 202
  • София; Дружбето
аАЗ ще позакъснея, защото Миша сега заспа и не искам да я будя. Като се напапкаме и наспим идваме, така че чакайте ни Mr. Green

# 203

Мими,честита 2-годишнина от годежа ви!Бъдете винаги влюбени един в друг!

# 204
  • София; Дружбето
Селма ти що не дойдеш на срещата да се запознаем най-накрая и с теб Mr. Green

# 205
  • София
Честит Рожден ден, Гале! желая ти много щастие, любов и спокойствие!   bouquet

Аз съм на лекции /от сумати време не съм ходила и няма мърдане/...няма да дойда ,з а съжаление.

Моя малък мъж от 3 дни се върти непрекъснато и вече 2 пъти го хващам във въздуха като пада от спалнята.  Joy Хем сме всички при него, но той се завътра за секунда и туп!!!  Mr. Green Не реве, защото спанята е много ниска. Яде по 1 бурканче пюре, след това си дояжда с мляко и пак е гладен след 2 часа. Joy

# 206
Селма, не се покривай душко, щото другата среща ще е в твоя квартал newsm53

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 11:54 от stiliana1

# 207
  • София
Галя, Честит Рожден Ден!  newsm59
Бъди много щастлива и обичана.

# 208
Клеми какви пюренца яде Дани? При нас  любимата комбинация е всичко, що е с тиква ooooh! От 1 седмица й давам тиква и определено й харесва, сега изяде половин бурканче картофи с тиква  ooooh!  Ама много са гадни тия пюрета, чак се чудя тия мъници как ги харесват  newsm78

# 209
  newsm12 Селма, ти стига размята тоя паун, да го не оскубя, ми вземи да ни се представиш лично вече!.... smile3506
  Може ли да устоиш на такава покана?! hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт