Термин януари 2027

• 2 986
  • 104
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,в 4 седмица съм според приложението и съм на преглед чак на 30.05 с идеята да се видят повече неща,така ми каза докторката. Направих чхг на 13.05 около 15:40ч и стойността беше 192 ,на 15.05 сутрин дадох за втори път и ми показа 327. Няма 48 часа ,но според вас добре ли се покачва? Първа бременност е и може да си представите какъв филм ми е Simple Smile Леко бременеене на всички

Последна редакция: сб, 16 май 2026, 14:39 от Lilkata_d

# 16
Здравейте,в 4 седмица съм според приложението и съм на преглед чак на 30.05 с идеята да се видят повече неща,така ми каза докторката. Направих чхг на 13.05 около 15:40ч и стойността беше 192 ,на 15.05 сутрин дадох за втори път и ми показа 327. Няма 48 часа ,но според вас добре ли се покачва? Първа бременност е и може да си представите какъв филм ми е Simple Smile Леко бременеене на всички

Добре се покачва, няма място за притеснение. Simple Smile Лека бременност!

# 17
Много благодаря 🙏

# 18
Здравейте,

Включвам се и аз с първа бременост ❤ В 6+2г.с съм. Бяхме вече при АГ в 5г.с и всичко си е на мястото. Предстои ми преглед след няколко дни, тогава се очертава да бъда в 6+6г.с и се притеснявам дали не е рано, за да чуем сърдечна дейност?

# 19
Би трябвало да де чуе. Аз си записах час за другия петък. Тогава ще съм в 6+6дни

# 20
Здравейте, вчера и аз бях на преглед в 6+0 г.с и чухме пулс. Не бързам да се радвам де.

# 21
При мен в 6+2 АГ каза, че има пулс, но не го пусна, защото било още много мъничко ембриончето... В амбулаторния ми лист все пак е вписала, че има сърдечна дейност.

# 22
Здравейте и от мен - в 7+2 г.с и първа бременност Blush Вчера бях директно на ехограф и всичко беше наред, видяхме и чухме пулс. И аз забравих да питам куп неща, но в петък имам по-подробна консултация та се надявам да наваксам. За сега се чувствам добре, няма гадене, само се чудя как ще издържам в незнание между прегледите.. Grin

# 23
Аз съм с ужасно гадене и повръщане, има ли някой в тази ситуация ? В 7+5 съм Sad( как се справяте ?

# 24
Здравейте! Аз съм в 7г.с.+ 4 дни, за момента боря гаденето със закуска почти веднага, след като се събудя. (За пръв път закусвам, досега никога не съм 😃) Пия много айрян и вода и за сега нещата са под контрол. Също лукчета с джинджифил ми действат добре.👌
Аз съм с ужасно гадене и повръщане, има ли някой в тази ситуация ? В 7+5 съм Sad( как се справяте ?

# 25
При мен гаденето започна в края на 5г.с, но за сметка на това апетита ми е голям. Храня се на всеки 2часа и за гаденето ми към момента помага газирана вода с изстискан лимон както и по-леки храни, в случая хапвам доста супи.

# 26
Пробвайте газирана джинджифилова напитка или дори няколко глътки спрайт. Дано бързо отмине! Много е гадно.

# 27
Аз имам много киселини и оттам повръщам, вашето е доста по-леко в сравнение с моето, аз повръщам от миризми 😭

# 28
Момичета с колко кг започвате бременноста? Аз за няма и година съм +15кг, от 54-55 сега съм 70. имам вече корем като в 6ти месец, а съм в 6+3. Най-вероятно имам инсулинова според ендокриноложката, нищо, че homa индексът е в норма. Много ме притесняват тези килограми. А док каза да не качвам повече от 10 за цялата бременност. Психически не се чувствам добре Sad

# 29
Момичета с колко кг започвате бременноста? Аз за няма и година съм +15кг, от 54-55 сега съм 70. имам вече корем като в 6ти месец, а съм в 6+3. Най-вероятно имам инсулинова според ендокриноложката, нищо, че homa индексът е в норма. Много ме притесняват тези килограми. А док каза да не качвам повече от 10 за цялата бременност. Психически не се чувствам добре Sad

Аз започвам с 57 кг(т.е. 54.5кг,но качих за 2 седмици) ,в 5 седмица съм и ми се яде много,надула съм се също все едно съм в 4 -ти месец.Аз имам инсулинова резистентност и се лекувах точно преди да забременея ,за една година свалих 34 килограма,дано не ги върна.
Вие имате ли температура? Аз сега я измерих и е 37,17 и малко ме дразни гърлото и се чудя от бременността ли е или настивам,а може би и двете Grinning

Общи условия

Активация на акаунт