Какво направих днес за себе си? тема 26

• 38 397
  • 763
  •   1
Отговори
# 735
Маникюр и много горещ душ (усеща се прекрасно след днешния хлад).

# 736
още не съм го направил ама смятам тия дни няколко часа допамин детокс, без екрани, без телефони да видим разликата

# 737
Утре съм в отпуск. Всяка година изпращам децата, сега вече само едното е ученик, и плисвам чаша вода на тръгване.
Родителите ми бяха учители и от ранни зори бяха по училищата си, така че мен никой не ме е изпращал и много страдах от това, когато бях дете.

# 738
  • При децата ми
Утре съм в отпуск. Всяка година изпращам децата, сега вече само едното е ученик, и плисвам чаша вода на тръгване.
Родителите ми бяха учители и от ранни зори бяха по училищата си, така че мен никой не ме е изпращал и много страдах от това, когато бях дете.

И аз така направих! Бях в отпуска и си изпратих детето за първия учебен ден. Голяма е и и остават още две години в училище, но не искам да пропускам нито миг от тези моменти! Батко и е последна година студент и да искам не мога да му плисна вода на тръгване. Heart

Vessi_to, "Фичоза" ли е плажа?

Иначе в събота се къносах плюс маска на косата. Вечерта на ресторант с вкусна вечеря в много приятна компания. Неделята се видях с майка.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2026, 10:40 от Hrispa76

# 739
Успях да се прибера преди големия порой намън.

# 740
Минах преглед при лекар и сега съм седнала на въздух на едно кафене. Време само за мен. Наслаждавам му се.

# 741
Купих билети за кино довечера

# 742
… сега съм седнала на въздух на едно кафене. Време само за мен. Наслаждавам му се.

И аз днес по време на разходката седнах на една пейка и се отплеснах направо. Много хубаво беше. Смятам по- често да то правя; ей така, не целенасочено и без за бързам. Просто да си седя и по възможност да не мисля за нищо.

# 743
  • При децата ми
Бях на козметик.

# 744
  • на брега на морето
Имам почивен ден днес. Сутринта фризьор. Следобяд се тропясах на плажа ( разкош). С малкия ми син.

# 745
Ходих на физиотерапия и след това на лекар.  После се прибрах пеш, надявайки се да си проветря главата.

# 746
  • някъде другаде
Днес съм на маникюр.

# 747
  • Пловдив
Ходих на педикюр, вкъщи оправих маникюра.

# 748
Видях се с дама от форума, а тя ми подари книга. Много мило Heart

# 749
Нали писах за намерението ми да започна да посядвам на пейки?

Общи условия

Активация на акаунт