Не ми се получава с връзките.

• 48 830
  • 2 467
  •   1
Отговори
# 1 995
Хората живеят заедно по 20 години и се оказва, че не се познават наистина, но някой очаква, че за 5-6 срещи можеш да опознаеш 3-4 мъже и да ги прецениш правилно.

Откъде намирате време и енергия за толкова срещи и мъже?

# 1 996
  • София
Хайде да видим колко страници ще ви отнеме да си развихрите фантазията до край и да ме изгорите на кладата. 🤣

"Пияна жена си вика такси и на въпроса на шофьора: – Къде отиваме? Тя отговори: – Не е твоя работа!"

Като ти е такава комуникацията какво очакваш? Логично е при дупки в информацията потребителите да си я допопълнят всеки според опита си. Но така темата става не особено полезна за самата теб и хората реално си чешат пръстите.

Колкото до сегашният ти избраник - наслаждавай се повече, то ако е подходящия никъде няма да ходи, та не му мисли толкова. Бъди си себе си, не бързай и не го гали с перце. Но ако не му светва погледа като те види може би залагаш надежди на грешния човек.

# 1 997
Според мен темата не търси да е полезна, а да генерира трафик 🙂

На мен ако ми светват очите, от другата страна какво да очаквам? Да съм един от кандидатите? Нали за това пасването се оказва трудно. Особено в "информациинното общество", в което всеки си пише с 10-ки.

Аз исках да спомена, че на този фон днес "ексклузивността" се играе и манипулира масово, и в брака, и извън него. И се лашкаме от едната крайност - контрол и преследване,  до другата - "женкар" и ...

# 1 998
Елиф, съвременната дейтинг сцена е един параграф 22, както сама виждаш. По моему една вечеря е достатъчна за да разбереш дали изобщо искаш да видиш отсрещния втори път.

По-лесно е ако приемеш, че човека отсреща също се среща с други докато излиза с теб докато се познавате. И трябва да си окей с това. Можем да приемем, че ако стигнете до леглото и всичко в него е било наред, то е дошъл моментът за рекалибриране.
Аз като жена с подчертаното проблем нямам. Щом съм свободна, нека ме извеждат, най-много да видя ресторанти, музеи, свят, докато се опознаваме Simple Smile Мъжете да му мислят, че ще им трябва дебел портфейл. До леглото дали ще стигна, кога ще стигна ... Ако мъжът не ми посвещава време и не усещам, че той се вълнува от и за мен, съмнява ме, че ще го искам в леглото си.

# 1 999
Значи конкуренция с внимание и пари. А ако мъжът играе, се преструва, е тип "жиголо"?

Последна редакция: пт, 29 май 2026, 14:31 от CherenPetar119

# 2 000
  • София
Моето мнение е, че жената трябва да продължи да си пише и да се среща, докато не започне интимна връзка и/или не получили предложение за ексклузивна такава. Включително ако тези "другите" не са и толкова на сърце. Заставам си двърдо зад написаното.🙂‍↕️ Винаги съм избирала бавно и като стане - не поглеждам друг от ден първи. Обаче същото води до моята фиксация и липса на конкурентен стимул за мъжа в периода на "извоюването". Не броим случаите когато той (примерно) ме е излъгал  и продължава да се бройка, а аз съм сложила фереджето и чакам на телефона. Бих съветвала всяка жена да направи същото, по-здравословно е и не е "общата" ако излезе с повече от един мъж на кафе, докато е свободна.🙂‍↔️

С човека нещата са ок. Бавно, темпераментът му е такъв. Аз се старая да не се вълнувам излишно и не чакам на телефона, просто съм оставила нещата да се случват.🙂 Двустранен процес е, както вече писах. Бавното темпо не е драма, стига да е последователно с градация. Имаме го.👍 Никакво женско спокойствие и толерантност не помагат при топло-студено отношение. Пиши го бегал. Не съм си тръгвала в миналото, което е било грешка.

Последна редакция: пт, 29 май 2026, 14:29 от LadyOnFire

# 2 001
Значи конкуренция с внимсние и пари. А ако мъжът играе, се преструва, е тип "жиголо"?
Ще се "опознаваме" докато интуицията ми светне в зелено. Аз мога много да ям и да ходя Joy

# 2 002
  • France
Откъде намирате време и енергия за толкова срещи и мъже?
Бяхме млади и бездетни. Ееех, спомени.

Всъщност колко от вас са използвали дейтинг аповете? Защото ми се струва, че говорите за съвсем различни неща. Това е, както когато си бил в Унито, с един да изпиеш кафе, с друг да си пушите цигарите, с трети да обядвате заедно в стола, с четвърти да се уговорите да учите заедно в библиотеката... просто срещи за опознаване и даване на шанс за нещо повече. Евентуално. В дейтинг аповете е същото, само че без да сте в един университет. И така 1-2, може и 3 срещи, за да се запознаете и да стане ясно дали ще сте двойка или не. И докато се опознавате е хубаво всеки да си носи своите цигари, образно казано.

# 2 003
Значи конкуренция с внимсние и пари. А ако мъжът играе, се преструва, е тип "жиголо"?
Ще се "опознаваме" докато интуицията ми светне в зелено. Аз мога много да ям и да ходя Joy

То хубаво, но вървежният мъж търси да види ексклузивност. Едва ли ще нъде "разводач" дълго време. Нали това е ключът от палатката - как да си паснат, за да няма наранени и т.н.

# 2 004
Черен Петър, не ме връщай пак в началото. Обстойно писах как ги виждам нещата.
Сега поглеждам през призмата на Биг Сити и съвременния дейтинг пазар, а там клокочи и се вихри "опознаване". Докато не ми връчат декларация за екслузивност и аз не сложа парафа, пътят Камино ще е само за загрявка  Simple Smile))

# 2 005
Филомена, от списващите в темата май само аз имам опит с апове.

# 2 006
  • France
Не съм учудена

# 2 007
  • Далечният изток
Ха! Авторката с проблемните връзки и въпросите започна да раздава съвети към жените...

Форумът е голяма сила, да.

# 2 008
А въпросният какво казва за предишни връзки? Може да има проблеми от интимен характер.
Може да лекува нещо венерическо. Mask
Дано си заслужава чакането. Може да е и тип 'Заек' по аюрведа. Мен ако ме мотка някой с флиртчета на 5-10 срещи, сериозно ще запододра, че му е хабен ножът.

# 2 009
То тука всеки на всеки дава акъли. Joy
Какво стана сега?
Опознаването било с цел разходки и черпене по ресторанти.
Ама, така кажете.
Че аз мога значи да не давам месечно пари за храна. Joy
//
Не е заек този нейния избран, а е по-скоро пренаситен. И мързелив.

Общи условия

Активация на акаунт