Не ми се получава с връзките.

• 48 869
  • 2 467
  •   1
Отговори
# 1 920
93,39% от въпросите са поставени и впоследствие и разгледани от участниците .
Участието на L. е мижаво .
Или смяташ достатъчно ?

# 1 921
Темата може би вече е приключена. Не знам авторката дали си е направила нужните изводи, дали нещо ще промени, или ще се повтарят същите грешки.

# 1 922
И аз мисля, че няма какво да й се каже повече на основа оскъдната информация , която предоставя.

# 1 923
  • Далечният изток
Оскъдна, а доколкото я има - абсолютно объркваща.
Сега ще реши, че гениите обикновено са неразбрани, та и тя така Joy Нали е високоинтелигентна...

# 1 924
Разбиране, съчувствие, съмнение, ухапване, оглозгване. Фазите на развитие когато сравнително нов автор пусне тема с някакъв проблем. Следва абдикация или молба за ключ. 130 страници си е рядкост някой да си следи темата.

# 1 925
Дано 130 страници имат ефект и авторката да влезе след време и да се похвали, че в любовта нещата вървят.

# 1 926
Аз си подържам тезата ,
L. много добре е наясно с проблемите си , пречките за дълготрайна връзка .
Мисля , в никой случай не е глупава .
Така и не разбрах защо не ги сподели .
Това доста обезмисли темата за нея .

Аз пък , и си припомних , и понаучих някои неща .
Така , че полза от темата има поне за минимум един човек .)

# 1 927
Аз пък имам едно по-различно предложение за авторката. Първо да помоли за ключ за темата и второ да си промени мислите. Тази тема носи супер негативна вибрация: не ми се получава с връзките. Да не я чете и да не мисли в такава посока, а точно обратното: тази връзка ще ми се получи.
Вярвам, че Вселената ни чува и каквото мислим, това получаваме.
Не бива още в началото на една връзка или среща, да мислиш че няма да се получи, че мъжът няма да те хареса и т.н. просто така предизвиква да и се случва все едно и също. Омагьосан кръг.

# 1 928
Тя това пита – защо си мисли, че ѝ се получава, А НЕ ѝ се получава.

# 1 929
Всъщност колко срещи са имали?

Много питаш, Филомена! Достатъчно! Smile

# 1 930
С позитивно мислене мъже не се задържат. Нито Вселената ще ни изпрати принц.

# 1 931
Елиф, виждам, че дъвчеш едно и също нон стоп. Написах ти – да, човек трябва да тества, ако е харесал/увлечен някого. И не, не написах никъде да е на първа среща. И не с ВСЕКИ. Написах до няколко срещи, няколко месеца, макс половин година.
Подчертавам, за да не питаш пак – не с ВСЕКИ, а с човека, в който си видял потенциал, влюбен си, харесваш.
Можеш да излизаш с различни потенциални кандидати, НО сексуално само с избрания.
Има ли още въпроси?
Боже, ти пак подскачаш и се припознаваш. За пореден път ще напиша и дано най-после разбереш, че не обсъждам съфорумци, а практики. Написани са в темата, върни се по страниците назад и ще ги намериш.

Ей сега ме сърбят пръстите да питам за практиката да имаш избраник, но да излизаш с още няколко, ала няма.

# 1 932
А, сакън.
Питай.
Защо? Ти само мъжът си ли харесваш цял живот и с други мъже не комуникираш.
Не ми отговаряй.Simple Smile
//
Авторката си поддържа много добре темата.
Пуска фандъци и гледа сеир.

# 1 933
Темата поне е нормална и се обсъждат истински и актуални неща, за разлика от много други. И поне авторката си я следи и отговаря.

# 1 934
Нека те върна в темата, защото аз пиша по нея, надявам се и ти. Та темата е жена търсеща мъж, с който да си паснат, да задържи интереса му и евентуално да стигнат до брак. С други думи търси избраника.
Ако и когато го намери, ти това ли я съветваш, да продължи да излиза паралелно с други, без да спи с тях? Може пък да не съм разбрала подчертаното, но в духа на писаното в темата така излиза.
Разбира се, не е задължително и ти да отговаряш, особено ако се усещаш лично жегната.

Общи условия

Активация на акаунт