Не ми се получава с връзките.

• 48 859
  • 2 467
  •   1
Отговори
# 1 935
Няма сега, но иска да проима, че и сума ти съвети се изсипаха в тази посока. Желанието й за сериозни отношения също стои назад по страниците.
Аз също приключвам, уморително е срещу факти да получаваш хлъзгави аргументи.

# 1 936
Факти няма никакви в темата, Елиф.
Тя не е казала нищо конкретно.
За мен този не си заслужава залога.
Мъж, който не ти е показал сексуален интерес не ми обяснявайте колко бил възвишен и джентълмен. Да, така е, джентълмените, обаче, и те го показват и изразяват. По един много елегантен начин.
А тя това сподели – има интерес, флирт, няма открита заявка и желание от негова страна.

# 1 937
На мен ми е странно този мъж защо така се държи, само че в друг аспект. Аз не съм мъж, нали, но ако си представя, че съм, отишъл съм на среща с жена, и в края на срещата тя ме е скастрила като учителка... Изобщо нямаше да я потърся отново. А този я търси и я кани, уж. За мен е мистерия.

# 1 938

Ето го отговора на въпроса на L.
Написала си го е още в първия пост.
Тя и в момента това прави .

# 1 939
  • По света и у нас
Тя това пита – защо си мисли, че ѝ се получава, А НЕ ѝ се получава.

Еми пита, обаче като я попитаме конкретно да каже какво прави и тя мълчи… явно си знае какво прави грешно и я е срам да си каже. Знае си точно колко на тоя не му пука за нея и как тя се преработва вместо него за да издене един два секса преди тоя да духне.

# 1 940
Страхът от изоставянето, страхът от самотата, чувството за изтичащо време, страхът от уязвимост...

Последна редакция: чт, 28 май 2026, 23:55 от CherenPetar119

# 1 941
Страхът не е ли чувство пораждащо се от заплаха ?

# 1 942
Страхът не е ли чувство пораждащо се от заплаха ?
Може да се каже и така - заплаха, че ще я наранят, ще остане сама, че времето изтича и т.н.

# 1 943
Дано не съм лош пророк, но си мисля, че и с този мъж нищо няма да стане. Най-много пак да си загуби времето авторката.

# 1 944
Ако слуша съветите да върти няколко, може наистина от три стола да е на земята. Ако е от София например срещите в началото обикновено са в района Витошка-НДК, най вероятно и в другите градове обикалят из центъра. Еми аз като отида на среща там, все засичам някой, дали ще е познат, или някой, с който съм била на среща преди. Доста вероятно е и някой от тези, които върти да я засече с друг. Или пък бързо да й излезне прякор 'Общата" сред познатите (с основние).

# 1 945
Ако слуша съветите да върти няколко, може наистина от три стола да е на земята. Ако е от София например срещите в началото обикновено са в района Витошка-НДК, най вероятно и в другите градове обикалят из центъра. Еми аз като отида на среща там, все засичам някой, дали ще е познат, или някой, с който съм била на среща преди. Доста вероятно е и някой от тези, които върти да я засече с друг. Или пък бързо да й излезне прякор 'Общата" сред познатите (с основние).

Това си го мислех и аз, когато четох, че все ходила в един ресторант и там се запознавала с мъжете.
Щеше да получи помощ още в началото, ако беше отговорила на някои от въпросите, а не да ги определя като глупави.

# 1 946
  • София
Нали говорим за срещи просто. Като я засекат с мъж той може да е приятел, колега, срещата може да е всякаква. Нали не твърдиш, че видят ли те в компанията на мъж той автоматично се смята за гадже или свалка? То така някои сме явно леки жени от десетилетия, защото постоянно сме с някакъв мъж някъде, пък той в повечето случаи не ни с явява по любовна линия...

# 1 947
Аз няма да съм супер активен към жена, виждана често с различни мъже, честно.

# 1 948
Аз пък това с "общата" не го приемам, след като няма такъв термин и за мъжете. Лицемерно ми е.

# 1 949
И при мъжете е същото, умните жени не искат да излизат с женкари, свалячи и Дон Жуановци. Така че отношението е еднакво както към "общите" жени, така и към мъжете "женкари".

Общи условия

Активация на акаунт